Имам проблем с алтернатора Бош 120А , за лагери е , като тръгнах да отвъртам +са дето е за него , гайката започна да се върти заедно със самата шпилка навътре ?

kiko_pl написа:И кое му е лудницата на това Корадо? Поредния изгнил кенеф с хубави джанти. Някой ден може да стане лудница, но ще трябва много повече от "малко профилактики това онова".
bodil4o написа:kiko_pl написа:И кое му е лудницата на това Корадо? Поредния изгнил кенеф с хубави джанти. Някой ден може да стане лудница, но ще трябва много повече от "малко профилактики това онова".
Надявам се, че се базикаш ... не ми изглежда изгнил + това корадо вр6 не се среща на всяка улица.
qqqq написа:Колега, ако не ти е интересна темата или марката, се чувствай свободен да цъкнеш върху "Излез", разбирам да имаш някоя конкретна критика, която да е евентуално в помощ на автора - добре, но съм убеден, че на никой не му се четат подобни глупости каквито си написал по-горе (особено на автора).
kiko_pl написа:И кое му е лудницата на това Корадо? Поредния изгнил кенеф с хубави джанти. Някой ден може да стане лудница, но ще трябва много повече от "малко профилактики това онова".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта