Искрящо розов цвят

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Re: Искрящо розов цвят

Мнениеот rabotnika » Пет 23 дек 2011 21:55

Градски ти направи твойте капли розоФки а аз на ВРа ще ти го върна в друг шантав цвят/да не си мислят наще селтици че си омекнал нещо от към ръцете :beat_butt2 /

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Пет 23 дек 2011 22:12

420, никога не съм имал нищо против марките автомобили, дори напротив.
А колкото до темата, ставаше въпрос за кода на цвета, а не мнението на всеки един от колегите.
Ясно е, че на по-големи и хубави джанти ще стои много по-добре розовото, но идеята е зимата да изглеждаме малко по-шантаво и различно от мнозинството.

Градски, разбрах че си взел на Кристиян ВРа. Честито. Ще чакам "да ми го върнеш" с цвета на джантите. mhihih Евентуално може да ги наснимаме, но задължително трябва да вземем по някоя друга мацка за фон, че да не сме "гей", както твърди Parno. :063:

Последна промяна от stanyoo на Пет 23 дек 2011 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Пет 23 дек 2011 22:21

Както се писа по-горе, може да пробваш с Монтана Блек. Преди години един приятел ги внасяше специално заради високата им устойчивост. Там можеш да минеш и без код, да си направиш пробите, да си поиграеш пък за следващата зима да ги боядисаш както си трябва. Само мнение.
За да ти докажа, че въпреки по-хапливия тон не съм анти показвам снимка отпреди няколко години. Може да видиш какъв цвят си бях боядисал дъската и нито за миг не ми е хрумвало, че някой ще ми каже това или онова.
Когато знаеш кой си, чуждото мнение няма значение. ПръСкай ги и си карай с кеф.

Изображение

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пет 23 дек 2011 22:23

420 написа:Станьо, кво ви става бе хора, тази тема нали затова е тук - да могат хората да си кажат мнението.
Баси резила.
Показаните дотук джанти в розово повечето стават, защото преди всичко ДЖАНТИТЕ СА ХУБАВИ!!! Особено железарките от мк1.
Не се дървете на парното, той е железен и е успял да си каже мнението с чувство за хумор. В моята тема примерно ми наричат колите бангии, кучешки колиби и т.н. ама пич, щом съм публикувал пред цяла България си го търпя (даже се забавлявам жестоко).

Т.С.Т. ---> :не: death

Заради тема като тази обърнах своята на майтап. С други думи, Резидент Стюпидити.

Aз доколкото разбрах stanyoo търси съвети и съдействие с избора на цвят и начин по който да си пръсне джантите,а не определения колко гей бил избора му на цвят.Естествено че и самата джанта има значение.Парното верно е чугунен,но отвътре бие на кухо. :Mr Green Fun Темата за палатката ти прилича на онея големите казани дето тъмнокожите берат от тях.Гледам я извъртян настрани,че мирише пък е и грозна гледка.Заслугата си е изцяло твоя.

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Пет 23 дек 2011 22:27

Хех, дъската се е получила много добре. Харесва ми определено :)
П.П. За миг не съм си помислил, че си критик. То се видя в предишните ти мнения.
Ще пробвам с такъв спрей, който по-горе беше показал Стефан.

T.C.T. :bowdown :bowdown

Последна промяна от stanyoo на Пет 23 дек 2011 22:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Пет 23 дек 2011 22:28

T.C.T. написа:Парното верно е чугунен,но отвътре бие на кухо. :Mr Green Fun Темата за палатката ти прилича на онея големите казани дето тъмнокожите берат от тях.Гледам я извъртян настрани,че мирише пък е и грозна гледка.Заслугата си е изцяло твоя.

spam

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пет 23 дек 2011 22:30

parno написа:но трябва да им признаем че са гейски :lol:
хубава кола караш ама тея джанти човек....ако жена я кара аре ама един брадясал едър тип в кола с розоовите джанти?все едно казваш "имам нежност в повече"
боядисай и порше джантите на възможно най-едрата мачо кола :lol:

Най едрата мачо кола е с железни капли,а порше джантите може да ги направя и небесно кафяви и въобще не ме боли х.я какво мислят хората,важно е мене да си ме кефи :Mr Green Fun
А ти не си селтак тия с розовите капли са селтаци и гейове да знаеш
Изображение
Изображение
Изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/Variations_of_pink

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 24 дек 2011 8:18

добре бе колега андреЙо да предположим че не сте гейове а на такива се правите...
за обратен ефект не сте ли чували?
тая мазна синя баварка и едноок педал да я кара все тая - стои яко трябва да признаем
докато на половината кошници от темата ще стои просто смешно - това ти трябва да признаеш :lol:
иначе евала за острото нападане срещу мен - свиквайте така ,че на много хора ще е нужно да обяснявате ,че това е някъв "стил" разбираш ли не е заради сексуалната ориентация :Mr Green Fun

Downloadera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Downloadera » Съб 24 дек 2011 8:33

parno написа:добре бе колега андреЙо да предположим че не сте гейове а на такива се правите...
за обратен ефект не сте ли чували?
тая мазна синя баварка и едноок педал да я кара все тая - стои яко трябва да признаем
докато на половината кошници от темата ще стои просто смешно - това ти трябва да признаеш :lol:
иначе евала за острото нападане срещу мен - свиквайте така ,че на много хора ще е нужно да обяснявате ,че това е някъв "стил" разбираш ли не е заради сексуалната ориентация :Mr Green Fun

Абе байка ти в тоя форум ще напишеш ли някое свястно мнение ? Че гледам само храниш хората с глупости!!! Вкус цена няма,секи е индивидуален,а това,че на теб не ти харесва другите не ги вълнува!
Ако излезеш малко из вън станата и идеш на някое изложение на автомобили примерно в Сащ или Германия,ще видиш какви шарении правят и го смятат за модерно и ноемално !
Идеята на колегата с този фрапиращ цвят е да се постигне акцент на джантите на колата,да изпъкват,а не да седят като тазове или да се губят !

Поздрави и нищо лично ;)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 24 дек 2011 8:47

Downloadera написа: какви шарении правят и го смятат за модерно и ноемално !

което съвсем не значи че е красиво - колкото до мненията и глупостите аз не задължавам никой да се съобразява с тях - не те кефят не ги чети :да:
докато темата е в свободното интернет пространство то всеки ще може да напише каквото си иска :beer а щом не ви впечатлява чуждото мнение - защо така с рогата напред го давате? стари рани? :lol:
този модел джанта по-добре да се губи от колкото да изпъква - ако пък му е станало скучно на колегата да не си боядисва с лайняно джантите а да си оправи олющеното огледало - ето ти време което не е загубено на вятъра :beer

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Съб 24 дек 2011 9:36

Аз се замислям за мойта кошница по-нататък (като купя джанти разбира се) бели джанти със светло-син кант на борда и светло-син кант на броните, но най-вероятно ще отпадне като идея имайки в предвид точно факта, че по-големи джанти от 14-ки максимум 15-ки по смъртно няма да сложа докато съм 60 коня и без хидравлика... (синьо, защото съм фен на Левски и е жвят за момченца :Mr Green Fun това в кръга на шегата ;) един въпрос: Защо всички ГТИ не са със сини кантове, конци и т.н. ами с червени? мисля, че само някакъв едишън имаше със син кант)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 24 дек 2011 21:16

Станьо Станьооооо,все едно да си обуеш розови чепици :Mr Green Fun
Аз и тва с розовите тениски дето "мъжете" са луднали по тях не го разбирам,ама :gruebel
Имам чувството,че искаш да впечатляваш народа с нещо евтинко и ефектно,ама защо точно розАво :hmmmm
Ако беше черна Пежуцата...и я кара жена ти...щеше да заспи направо,ама за мъж facepalm
Въпреки всичко ти се радвам на ентусиазма :respect

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Нед 25 дек 2011 0:07

parno: Ти вече май няма за какво да се закачиш, та взе да изтъкваш мнения и за одрасканото ми капаче на огледалото ли? :mrgreen:

Даскал: Т'ва с розовите тениски и на мен не ми харесва :screwy
Нека за "евтиното" впечатляване да си останат "железата" под предният капак, а колкото до розовото - малко да "разчупим" зимният период. mhihi
Относно това с карането от "жена ми" и "Пежуца" ми се струва, че пак се опитваш да намесваш марките?
Колкото до ентусиазма - молим. :beer

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 25 дек 2011 0:45

За жена ти нямам наблюдения,но за Пежуци :не:
Каквото искаш това прави...
Пак ти казвам,че на черния цвят розовото стои най-добре...

п.п като не се съгласи с розовите тениски да не би за розовите чепици да нямаш нищо против :?: :dummy:

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Нед 25 дек 2011 2:15

Вече дразниш, но все пак няма да изпадам в подробности да обяснявам на поредният бавноразвиващ се "пич" , че марката автомобил няма никакво значение. Не знам какви са ти наблюденията върху Пежо, но най-добре си гледкай твойта кочинка. Кола като кола - като се счупи, правиш и пак караш.
За най-долното ще си замълча, защото има огромен риск да те "препарирам" ниско долу. Пък и вече се приповтаряш, вземи смени репертоара. :deal
С уважение: Станислав! :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”