/Искрящо розов цвят
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: Искрящо розов цвят
Градски ти направи твойте капли розоФки а аз на ВРа ще ти го върна в друг шантав цвят/да не си мислят наще селтици че си омекнал нещо от към ръцете
/
/- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
420, никога не съм имал нищо против марките автомобили, дори напротив.
А колкото до темата, ставаше въпрос за кода на цвета, а не мнението на всеки един от колегите.
Ясно е, че на по-големи и хубави джанти ще стои много по-добре розовото, но идеята е зимата да изглеждаме малко по-шантаво и различно от мнозинството.
Градски, разбрах че си взел на Кристиян ВРа. Честито. Ще чакам "да ми го върнеш" с цвета на джантите.
h Евентуално може да ги наснимаме, но задължително трябва да вземем по някоя друга мацка за фон, че да не сме "гей", както твърди Parno.
А колкото до темата, ставаше въпрос за кода на цвета, а не мнението на всеки един от колегите.
Ясно е, че на по-големи и хубави джанти ще стои много по-добре розовото, но идеята е зимата да изглеждаме малко по-шантаво и различно от мнозинството.
Градски, разбрах че си взел на Кристиян ВРа. Честито. Ще чакам "да ми го върнеш" с цвета на джантите.
h Евентуално може да ги наснимаме, но задължително трябва да вземем по някоя друга мацка за фон, че да не сме "гей", както твърди Parno.
Последна промяна от stanyoo на Пет 23 дек 2011 22:24, променено общо 1 път.
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Както се писа по-горе, може да пробваш с Монтана Блек. Преди години един приятел ги внасяше специално заради високата им устойчивост. Там можеш да минеш и без код, да си направиш пробите, да си поиграеш пък за следващата зима да ги боядисаш както си трябва. Само мнение.
За да ти докажа, че въпреки по-хапливия тон не съм анти показвам снимка отпреди няколко години. Може да видиш какъв цвят си бях боядисал дъската и нито за миг не ми е хрумвало, че някой ще ми каже това или онова.
Когато знаеш кой си, чуждото мнение няма значение. ПръСкай ги и си карай с кеф.

За да ти докажа, че въпреки по-хапливия тон не съм анти показвам снимка отпреди няколко години. Може да видиш какъв цвят си бях боядисал дъската и нито за миг не ми е хрумвало, че някой ще ми каже това или онова.
Когато знаеш кой си, чуждото мнение няма значение. ПръСкай ги и си карай с кеф.

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
420 написа:Станьо, кво ви става бе хора, тази тема нали затова е тук - да могат хората да си кажат мнението.
Баси резила.
Показаните дотук джанти в розово повечето стават, защото преди всичко ДЖАНТИТЕ СА ХУБАВИ!!! Особено железарките от мк1.
Не се дървете на парното, той е железен и е успял да си каже мнението с чувство за хумор. В моята тема примерно ми наричат колите бангии, кучешки колиби и т.н. ама пич, щом съм публикувал пред цяла България си го търпя (даже се забавлявам жестоко).
Т.С.Т. --->![]()
![]()
Заради тема като тази обърнах своята на майтап. С други думи, Резидент Стюпидити.
Aз доколкото разбрах stanyoo търси съвети и съдействие с избора на цвят и начин по който да си пръсне джантите,а не определения колко гей бил избора му на цвят.Естествено че и самата джанта има значение.Парното верно е чугунен,но отвътре бие на кухо.
Темата за палатката ти прилича на онея големите казани дето тъмнокожите берат от тях.Гледам я извъртян настрани,че мирише пък е и грозна гледка.Заслугата си е изцяло твоя.- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Хех, дъската се е получила много добре. Харесва ми определено 
П.П. За миг не съм си помислил, че си критик. То се видя в предишните ти мнения.
Ще пробвам с такъв спрей, който по-горе беше показал Стефан.
T.C.T.
П.П. За миг не съм си помислил, че си критик. То се видя в предишните ти мнения.
Ще пробвам с такъв спрей, който по-горе беше показал Стефан.
T.C.T.
Последна промяна от stanyoo на Пет 23 дек 2011 22:28, променено общо 1 път.
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
T.C.T. написа:Парното верно е чугунен,но отвътре бие на кухо.Темата за палатката ти прилича на онея големите казани дето тъмнокожите берат от тях.Гледам я извъртян настрани,че мирише пък е и грозна гледка.Заслугата си е изцяло твоя.

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
parno написа:но трябва да им признаем че са гейски![]()
хубава кола караш ама тея джанти човек....ако жена я кара аре ама един брадясал едър тип в кола с розоовите джанти?все едно казваш "имам нежност в повече"
боядисай и порше джантите на възможно най-едрата мачо кола
Най едрата мачо кола е с железни капли,а порше джантите може да ги направя и небесно кафяви и въобще не ме боли х.я какво мислят хората,важно е мене да си ме кефи
А ти не си селтак тия с розовите капли са селтаци и гейове да знаеш

http://en.wikipedia.org/wiki/Variations_of_pink
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре бе колега андреЙо да предположим че не сте гейове а на такива се правите...
за обратен ефект не сте ли чували?
тая мазна синя баварка и едноок педал да я кара все тая - стои яко трябва да признаем
докато на половината кошници от темата ще стои просто смешно - това ти трябва да признаеш
иначе евала за острото нападане срещу мен - свиквайте така ,че на много хора ще е нужно да обяснявате ,че това е някъв "стил" разбираш ли не е заради сексуалната ориентация
тая мазна синя баварка и едноок педал да я кара все тая - стои яко трябва да признаем
докато на половината кошници от темата ще стои просто смешно - това ти трябва да признаеш
иначе евала за острото нападане срещу мен - свиквайте така ,че на много хора ще е нужно да обяснявате ,че това е някъв "стил" разбираш ли не е заради сексуалната ориентация

-
Downloadera
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:добре бе колега андреЙо да предположим че не сте гейове а на такива се правите...
докато на половината кошници от темата ще стои просто смешно - това ти трябва да признаеш![]()
Абе байка ти в тоя форум ще напишеш ли някое свястно мнение ? Че гледам само храниш хората с глупости!!! Вкус цена няма,секи е индивидуален,а това,че на теб не ти харесва другите не ги вълнува!
Ако излезеш малко из вън станата и идеш на някое изложение на автомобили примерно в Сащ или Германия,ще видиш какви шарении правят и го смятат за модерно и ноемално !
Идеята на колегата с този фрапиращ цвят е да се постигне акцент на джантите на колата,да изпъкват,а не да седят като тазове или да се губят !
Поздрави и нищо лично
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Downloadera написа: какви шарении правят и го смятат за модерно и ноемално !
което съвсем не значи че е красиво - колкото до мненията и глупостите аз не задължавам никой да се съобразява с тях - не те кефят не ги чети
докато темата е в свободното интернет пространство то всеки ще може да напише каквото си иска
а щом не ви впечатлява чуждото мнение - защо така с рогата напред го давате? стари рани? този модел джанта по-добре да се губи от колкото да изпъква - ако пък му е станало скучно на колегата да не си боядисва с лайняно джантите а да си оправи олющеното огледало - ето ти време което не е загубено на вятъра

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Аз се замислям за мойта кошница по-нататък (като купя джанти разбира се) бели джанти със светло-син кант на борда и светло-син кант на броните, но най-вероятно ще отпадне като идея имайки в предвид точно факта, че по-големи джанти от 14-ки максимум 15-ки по смъртно няма да сложа докато съм 60 коня и без хидравлика... (синьо, защото съм фен на Левски и е жвят за момченца
това в кръга на шегата
един въпрос: Защо всички ГТИ не са със сини кантове, конци и т.н. ами с червени? мисля, че само някакъв едишън имаше със син кант)
това в кръга на шегата Re: Искрящо розов цвят
Станьо Станьооооо,все едно да си обуеш розови чепици
Аз и тва с розовите тениски дето "мъжете" са луднали по тях не го разбирам,ама
Имам чувството,че искаш да впечатляваш народа с нещо евтинко и ефектно,ама защо точно розАво
Ако беше черна Пежуцата...и я кара жена ти...щеше да заспи направо,ама за мъж
Въпреки всичко ти се радвам на ентусиазма
Аз и тва с розовите тениски дето "мъжете" са луднали по тях не го разбирам,ама
Имам чувството,че искаш да впечатляваш народа с нещо евтинко и ефектно,ама защо точно розАво
Ако беше черна Пежуцата...и я кара жена ти...щеше да заспи направо,ама за мъж
Въпреки всичко ти се радвам на ентусиазма

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
parno: Ти вече май няма за какво да се закачиш, та взе да изтъкваш мнения и за одрасканото ми капаче на огледалото ли?
Даскал: Т'ва с розовите тениски и на мен не ми харесва
Нека за "евтиното" впечатляване да си останат "железата" под предният капак, а колкото до розовото - малко да "разчупим" зимният период.
Относно това с карането от "жена ми" и "Пежуца" ми се струва, че пак се опитваш да намесваш марките?
Колкото до ентусиазма - молим.
Даскал: Т'ва с розовите тениски и на мен не ми харесва
Нека за "евтиното" впечатляване да си останат "железата" под предният капак, а колкото до розовото - малко да "разчупим" зимният период.
Относно това с карането от "жена ми" и "Пежуца" ми се струва, че пак се опитваш да намесваш марките?
Колкото до ентусиазма - молим.
За жена ти нямам наблюдения,но за Пежуци
Каквото искаш това прави...
Пак ти казвам,че на черния цвят розовото стои най-добре...
п.п като не се съгласи с розовите тениски да не би за розовите чепици да нямаш нищо против

Каквото искаш това прави...
Пак ти казвам,че на черния цвят розовото стои най-добре...
п.п като не се съгласи с розовите тениски да не би за розовите чепици да нямаш нищо против

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Вече дразниш, но все пак няма да изпадам в подробности да обяснявам на поредният бавноразвиващ се "пич" , че марката автомобил няма никакво значение. Не знам какви са ти наблюденията върху Пежо, но най-добре си гледкай твойта кочинка. Кола като кола - като се счупи, правиш и пак караш.
За най-долното ще си замълча, защото има огромен риск да те "препарирам" ниско долу. Пък и вече се приповтаряш, вземи смени репертоара.
С уважение: Станислав!
За най-долното ще си замълча, защото има огромен риск да те "препарирам" ниско долу. Пък и вече се приповтаряш, вземи смени репертоара.
С уважение: Станислав!