Soze13 написа:Apokaliptiko написа:Има голяма разлика обиквен рефлектор,лупи и т.н.Аз ги срещам всеки ден такива водачи, но какво да се прави.
Ти на дългите с ксенон ли си? На рефлектор ли е? Знаеш ли какви поразии съм виждал заради това, че някой се е забавил със секунда-две да превключи на къси? Карам от 21 години и винаги съм бил толерантен и рядко избухвам, но винаги съм искал да му напъхам фаровете където слънце не огрява на някой такъв.
Виж какво не съм конфликтна личност......но това не ми пречи да ти отговоря подобаващо.Не ми задавай въпроси дали съм с ксенон или не съм след като самият ти си прегледал "гаража" и знаеш много добре че съм с ксенон навсякъде.Тъпо е да ми задаваш такъв въпрос.Поразии може да си виждал всякви,н те са в следствие на не колегиалното отношение на другият водач.Пожелавам ти още 3 пъти по 21 години да имаш стаж зад волана.А това запъхването на фаровете.........сме ги чували тия приказки,ще се чуват и много,много след нас.Жив и здрав колега,карай си колата и се радвай.