SANDO 1 написа:Ти си един от малкото хора във форума които почти не се влиаят от чуждото мнение

браво за което.....но наистина ли ти харесва това фолио не е ли малко....в повече на тая кола

Ми да харесва ми, едно че всеки е със затъмнение стъкла, второ че фолиото е доста добро, смисъл отвън абсолиютно нищо не се вижда, а вътре виимостта почти не се променя, и не ми вади очите така като погледна колата и да си кажа 'ае тва фолио гадно"....много повече ме дразнят тея неща на фаровете и стоповете, но просто нямам нерви с бръснаркото ножче да загубя един ден за да ги отлепя, освен това колата ми трябва постоянно.
Имам си някаква идея как искам да изглежда колата. Както някой колебания отностно
Например в главата ми се въртят, така като по лесни промени, и не до там скъпи като изключим фарове и стопове.
1
2 Тук се колебая дали черно или хром
Тея са скъпите работи които въобще незнам кога ще заделя пари за тях
3 речетка от гти без емблема в цвета на колата
4 модната сток предна и задна броня
5 прагове, нещо по семпло най вероятно, да не се забелязва че има слагани прагове почти, просто да изправи малко линията на сток праговете
и можеби в общи линий нещо такова
без черния капак и решетката и с подобвна добавка на броята която не изглежда все едно е купена и сложена, а ще я правя по самата броня и да се върже с стила й