Проект 2007 - Голф 2 1.8 ГТИ

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
eivann
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eivann » Вто 18 сеп 2007 18:20

Пич Голфа е направен сравнително добре поздравления за добрата работа.

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 26 сеп 2007 15:23

Oпа вчера смених гърнетата в крафт и извади много добър и плътен звук ....

ето и малко снимки по операцията , сменено е всичко от отпред до отзад ...

средното гърне е Резонатор На Крафт крайното е Muffler MF-349
http://www.topspeed.bg/album/a22cb533d0 ... 2a33e7.jpg

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 26 сеп 2007 19:09

Всичко хубаво ама не можахте ли друго място да му намерите на крайно, там седи като на..... да не казвам. Иначе самото гърне изглежда супер ама оправи тая визия отзад малко :wink: Имам чувството че всеки момент ще падне

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 26 сеп 2007 19:36

Махни добавката на задната броня ;)

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 26 сеп 2007 20:43

FreeSoul написа:Всичко хубаво ама не можахте ли друго място да му намерите на крайно, там седи като на..... да не казвам. Иначе самото гърне изглежда супер ама оправи тая визия отзад малко :wink: Имам чувството че всеки момент ще падне

как пък преценихте как стой като не сте видели снимки на крайния резултат тука не беше закачено още ...

нз каде да му намера др място на крайното при условие че там си е стандартното място и след боята не смятам да преправям повече нищо ака както и да е ... всеки си има мнение ...

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 26 сеп 2007 20:53

Никъде в горното си мнение не си писал че гърнето не е в завършен вид, аз няма как да знам дали е закачено или не. Просто съдя по снимката, а там(за мен) не изглежда добре.

Естествено че мястото му е там, но просто не виждам смисъл от таз последната снимка, поне кажи че не е закачено. Ако се изправи успоредно с купето ще заспи....

п.с И от мен имаш един глас за премахването на добавката, но там ти си знаеш :wink:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 26 сеп 2007 20:54

FreeSoul написа:Никъде в горното си мнение не си писал че гърнето не е в завършен вид, аз няма как да знам дали е закачено или не. Просто съдя по снимката, а там(за мен) не изглежда добре.

прав си утре ще пусна снимки на завършената генерация , бтв намери ли си такова рамо което търсиш че и аз търса такова а днес от алфа 155 ми пробутват само некви гадни .. ?

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 26 сеп 2007 21:58

брато уж си тунингист пък ... като дойдат хората тази кола ли ще им покажеш за реклма ? :roll: :lol: по добре недей ;)
махни тая добавка , сложи си хубаво гърнето , прибегни до някакви по ниски гуми .... все неща които можеш да се сетиш и сам при положение че има толкова снимки по нета а и вече хубави коли по пътищата ни ;) . И номера така ли го изсра ? направи му място като си махнал номера от капака направи го както трябва !

п.с. приеми го като градивна критика :idea:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 26 сеп 2007 22:19

alpine написа:брато уж си тунингист пък ... като дойдат хората тази кола ли ще им покажеш за реклма ? :roll: :lol: по добре недей ;)
махни тая добавка , сложи си хубаво гърнето , прибегни до някакви по ниски гуми .... все неща които можеш да се сетиш и сам при положение че има толкова снимки по нета а и вече хубави коли по пътищата ни ;) . И номера така ли го изсра ? направи му място като си махнал номера от капака направи го както трябва !

п.с. приеми го като градивна критика :idea:

пич гарнето е сложено хубаво просто няма снимка ( споменал съм го по горе ... )

иначе за добавката под борнията това си е мой вкус а колкото до гумите чакам си джантите да дойдат от чужбина и са му приготвени едни нископрофилни 16-ки :)

но и все пак пари трябва за всичко :) така че всичко с времето си на този етап толкова и малко по малко всичко ще се изгради за месец и половона съм дал над 1500 лв ... сега ще дам още толкова за джантетата ... :)

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Сря 26 сеп 2007 22:28

Сраниииииееееееееее...... :roll:

Тая добавка за какво ти е ??? Това гърне или накрайник е ? Тази пейка на задното стъкло за стопаджий ли е ? С това сито (мрежи) на какво ще се прави ?
Веждата е отвратителна .....

градивна критика ......... :idea:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 26 сеп 2007 22:31

Гърне е това.. иначе и аз съм против всичко останало.. нали знаеш лафа за кучето, гъза и облизването :lol: въпрос на вкус !

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 26 сеп 2007 22:33

Vizor написа:въпрос на вкус !

Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Чет 04 окт 2007 2:39

Колега, за колко взе гърнето?

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пет 18 апр 2008 10:53

да дигна малко темата и да се по-похваля малко с новото ми окачване Фк ( няма нищо общо със старото без съмнение тва е окачването )

тук малко ни понаправи проблем една от гайчиците .. ама ... :)
Изображение

ха ето ги бе новия и стария преден един до друг - май има разлика от тука до небето :)

Изображение
Изображение

a ето го качен и на колата вече :
Изображение
Изображение

така така качихме другия преден сменихме тампоните на носачите и се отправихме към задницата за там имаше : (спецялни благодарности за тампоните на мамата )

Изображение

но за съжаление тогава ми падна батерията и последната снимка която можах да направа беше тази ...
Изображение
скоро ще го нащракам отвсякаде и с новите джанти ( старите azev-ki на колегата alpine )

п.п.впечатления от окачването - не вози мн твърдо , колата ляга на асвалта долу и има още за сваляне в най-горно полужение не става мн висока ... като цяло окачването е мн добро , доволен съм от него всеки който се колебае пред такова или подобно окачване да се пуска право напред ....

п.п.п. скоро ще кача и нов двигател на колата и малко нови глезотиики по външния и вид ще променя ...

п.п.п.п. колеги я дайте малко мнение за тази добавка :
Изображение
Изображение

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пет 18 апр 2008 11:25

разбирам, че всичко е въпрос на вкус, но...
предната броня (една от най-комерсиалните тунингарски), веждичката, задния капак, добавката, че сега и друга си си харесал :? :x . имаш мерака и потенциала (защото си го правиш сам)... но така реализиран :37:

надали не си разгледал други направени двойки. само в нашия клуб има поне 6, 7, който може да се вземат за пример. и като си помисли човек, че за това си давал пари даже - не знам. щом те кефи :roll: :?

нормално е да имаш разлика в окачването, като гледам старото е нормални амортисьори, само със спортни пружини. джантите какви са смени ли ги, щото на една снимка е със старите - ужастни са :? , а на една е с едни други.

маркучите сега се сещам, че бяха всичките сини в двигателния отсег, ако са SAMCO или поне от ТОПСПЕЕД маркучлета евала, само дано не са боядисвани :roll: :? :shock

пак казвам евала за мерака и ентусиазма, знам че с това се и занимаваш, но тази двойка не си е направил по-възможно най-добрия начин :roll: :?

Върни се в “Оптичен тунинг”