снимки национален тунинг фест калояново 28.06.08

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 30 юни 2008 14:53

bobiwer написа:треаше и аз да се запиша за tuning , поне там щиах да съм първи ,а не 2ри на кар аудио .... и ме е яд че не си бях опраил настройките и не прочетох правилата иначе първите места бяха мои ! там 95% от колите за кар аудио си бяха хвърлили по 2-3 баса и 2-3 усилвателя ей така в багажника ...

Колега, колата ти е перфектна, та точно затова се чудя какво е правила на Калояново онзи ден?! :dontknow:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 30 юни 2008 18:10

neon написа:
Kingpin написа:
bobiwer написа:ми треаше да си там и да видиш какви хубави коли има ...

Виждам ги...и виждам две които са доста по-хубави от твоята (говорим за истински тунинг в пълното значение на думата) :wink:

:bowdown Оооо ти бог на "тунинг" автомобилите -покажи ми какво е "тунинг"!!! Има ли някой достоен на това изложение! Да попием от твоята мъдрост и виждане за естетика и изпълнение във тази област! :wink:
П.П. Тя и твоята кола беше "тунинг" ама що и махна убавата задна броня, та сега да не може да участваш на изложението?! :wink: :lol:
Ако вземеш да изхвърлиш и праговете съвсем ще те развенчаем! :lol:

Ти па ко ме иронизираш така бе :lol: :lol: :lol: :lol: Сложил там некъв готов мотор и боядисани джанти и са обажда като ощипана девственица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ся сериозно. :wink: Ако беше обърнал внимание на онова скобите нямаше да се обаждаш неподготвен :lol: :lol: Жълто-черното БМВ и червения Ескорт кабрио според мен заслужават най-много званието "тунинг", защото са стилни, правени с много мерак и пари, но не на последно място - променени, много. И то променени до такава степен, че не приличат на оригинала. Поне за мене в това се състои истинския оптичен тунинг. И моето мнение се базира на немалкото видяни "тунинги" по САЩ, Япония и Европа. На Боби голфа е адски красив наистина, доста стилен и изчистен, но той за мене е просто една пипната кола, не цялостен тунинг. Едни разбират цялостния тунинг като кич и простотия, други се прекланят пред него. Все пак нали знаеш ония лаф за маймуната и задника???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ся още по-сериозно. БМВ-то и Ескорта реално са доста кичозни коли, но още по-реално въплащават в себе си истинския смисъл на думата "тунинг". И точно това ги прави хубави коли.

Краси, а ти имаш да ме черпиш, не забравяй!!!!!!!!! :wink:

Потребителски аватар
bobiwer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiwer » Пон 30 юни 2008 18:47

Kingpin написа:
neon написа:
Kingpin написа:
bobiwer написа:ми треаше да си там и да видиш какви хубави коли има ...

Виждам ги...и виждам две които са доста по-хубави от твоята (говорим за истински тунинг в пълното значение на думата) :wink:

:bowdown Оооо ти бог на "тунинг" автомобилите -покажи ми какво е "тунинг"!!! Има ли някой достоен на това изложение! Да попием от твоята мъдрост и виждане за естетика и изпълнение във тази област! :wink:
П.П. Тя и твоята кола беше "тунинг" ама що и махна убавата задна броня, та сега да не може да участваш на изложението?! :wink: :lol:
Ако вземеш да изхвърлиш и праговете съвсем ще те развенчаем! :lol:

Ти па ко ме иронизираш така бе :lol: :lol: :lol: :lol: Сложил там некъв готов мотор и боядисани джанти и са обажда като ощипана девственица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ся сериозно. :wink: Ако беше обърнал внимание на онова скобите нямаше да се обаждаш неподготвен :lol: :lol: Жълто-черното БМВ и червения Ескорт кабрио според мен заслужават най-много званието "тунинг", защото са стилни, правени с много мерак и пари, но не на последно място - променени, много. И то променени до такава степен, че не приличат на оригинала. Поне за мене в това се състои истинския оптичен тунинг. И моето мнение се базира на немалкото видяни "тунинги" по САЩ, Япония и Европа. На Боби голфа е адски красив наистина, доста стилен и изчистен, но той за мене е просто една пипната кола, не цялостен тунинг. Едни разбират цялостния тунинг като кич и простотия, други се прекланят пред него. Все пак нали знаеш ония лаф за маймуната и задника???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ся още по-сериозно. БМВ-то и Ескорта реално са доста кичозни коли, но още по-реално въплащават в себе си истинския смисъл на думата "тунинг". И точно това ги прави хубави коли.

Краси, а ти имаш да ме черпиш, не забравяй!!!!!!!!! :wink:

ма аз тва да се запиша за тунинга го казах на базик и несмятам че голфа ми е тунингован :) аз бях там само за музиката ... иначе БМВ-то и ФОРДА са яко наточени :)

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пон 30 юни 2008 19:23

bobiwer написа:
Kingpin написа:
neon написа:
Kingpin написа:
bobiwer написа:...

А ве се си мисля ,че Алпинчо трябваше да отиде :wink:

тъкмо до сега тва си говорих ме mhihi

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 30 юни 2008 20:12

Ехх еххх я пиите по една судена вода че сте се напекли много в тия жеги :lol: Бургаското корадо , Опел Мантата , Мерцедесчето 190-ка и жълто/черното БМВ са мнооооого добри коли , ама като не сте ги видяли на живо сте много по-добри в плюенето :idea: Естесвено че има само бараки и кошери , защото вашите ги е нямало ...... ами айде поне на един подобен събор ги закарайте че аз ги обикалям от както почнаха да се правят такива мероприятия в БГ и единствено Пантерата ои Варна с оранжавата VR6 и бригадата околу него са се появявали няколко пъти.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 01 юли 2008 0:52

Всяко мое изказване в тази тема, а и във форума като цяло отразява само и единствено моето мнение!!!! Стоя зад всяка своя дума, и държа на написаното. Дали съм ходил на изложение, дали съм участвал или гледал е друг въпрос! СПОРЕД МЕН 95% от участващите автомобили са ПЪЛЕН КИЧ!!!!! Границата м/у добрия тунинг и кича е с ширината на върха на бръснарско ножче. МОЕТО МНЕНИЕ е, че голяма част от участващите там са я преминали още с първото си изпълнение по колата. Т'ва е! Не изброявам кой ми е харесал, за да не пропусна някой, а и да не бъда упрекнат.
П.П. Засега смятам, че колата ми не е достойна за категория "оптичен тунинг" и поради тази причина нямам претенции, че съм направил нещо. Когато стане такава (а това ще е скоро) - тогава ще отговарям на упреци и критики.
:wink: Въпреки това и сега смятам, че може да ме критикуват хора, които са направили реално нещо по колата си, то е поне на нивото на моя автомобил! 8)
Велко, почерпката си я имаш, а ако под тунинг в САЩ разбираш изпълнения стил"Pimp my Ride", то тогава смятам, че трябва да смениш професията!!!! :lol: Майтап! :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 01 юли 2008 6:12

didodi написа:....

аз съм виждал корадото на живо доста пъти.
наистина е хубаво.
но с лепенките....
признай че са му доста в изобилие.
особенно на предния капак имаше някаква странна фигура

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 01 юли 2008 11:55

didodi написа:Ехх еххх я пиите по една судена вода че сте се напекли много в тия жеги :lol: Бургаското корадо , Опел Мантата , Мерцедесчето 190-ка и жълто/черното БМВ са мнооооого добри коли , ама като не сте ги видяли на живо сте много по-добри в плюенето :idea: Естесвено че има само бараки и кошери , защото вашите ги е нямало ...... ами айде поне на един подобен събор ги закарайте че аз ги обикалям от както почнаха да се правят такива мероприятия в БГ и единствено Пантерата ои Варна с оранжавата VR6 и бригадата околу него са се появявали няколко пъти.

Ако се появат и половината от варненските VW-та ще заслепят всички така наречени "тунинговани коли" където са били с изключение на 1-2 :roll: Както е казал Алеко Константинов - "Разни хора ,разни идеали" ;)

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 01 юли 2008 12:22

Потресен съм :37: :whip Само на Боби колата е красива нищо друго не хваща окото поне на мене де!Има хиляди хора които се кефат на НЛО-тата както стефчо ги нарича

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 01 юли 2008 12:38

Kingpin написа:Колите, които заслужават (и заслужиха) званието "тунинг" са точно 2 - жълто-черното БМВ на Божо и червеният Ескорт кабрио на Борьо. Почти всичко останало е абсолютна боза. :roll:

Бе Ем Ве-то бих го преживял някак си...но тоя Ескорт е под сяква критика по мое мнение.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 01 юли 2008 18:22

95% от колите е друго нещо , защото повечето пищят че нямало една кола като за пред хората , а за лепенките ...те се махат за секунди, е броня тип снегорин е друго нещо вече :P neon при теб освен външния вид се забелязва и много добро вървене на голфа такаче при теб нещата са комплексни , за разлика от повечето пластмасови мъртъвци по улиците които само позират

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Вто 01 юли 2008 18:23

Kozunak написа:
Kingpin написа:Колите, които заслужават (и заслужиха) званието "тунинг" са точно 2 - жълто-черното БМВ на Божо и червеният Ескорт кабрио на Борьо. Почти всичко останало е абсолютна боза. :roll:

Бе Ем Ве-то бих го преживял някак си...но тоя Ескорт е под сяква критика по мое мнение.
В момента хапвам и като гледам 4ервения ескорт ми се иска да си върна :lol: :lol: :lol: ....

Бмв-то е правено с мерак , добре е пипнато ... прави4ко и променено до неузнаваемост .. Става.. Ама тия другите коли , просто няма такива ЛАЙНА :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 01 юли 2008 18:24

Xoндата на Иво не е лоша :wink:

Кingpin-не ти трябва да го знаеш ,кой е :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 01 юли 2008 18:55

не е колата му ...самият той е

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Вто 01 юли 2008 19:51

Tyan написа:не е колата му ...самият той е

Не е вярно, сестра му е... :roll: ... или той е обърнал резбата и се подготвил за гей-парада.

Върни се в “Оптичен тунинг”