neon написа:Kingpin написа:bobiwer написа:ми треаше да си там и да видиш какви хубави коли има ...
Виждам ги...и виждам две които са доста по-хубави от твоята (говорим за истински тунинг в пълното значение на думата)

Оооо ти бог на "тунинг" автомобилите -покажи ми какво е "тунинг"!!! Има ли някой достоен на това изложение! Да попием от твоята мъдрост и виждане за естетика и изпълнение във тази област!
П.П. Тя и твоята кола беше "тунинг" ама що и махна убавата задна броня, та сега да не може да участваш на изложението?!

Ако вземеш да изхвърлиш и праговете съвсем ще те развенчаем!

Ти па ко ме иронизираш така бе

Сложил там некъв готов мотор и боядисани джанти и са обажда като ощипана девственица
Ся сериозно.

Ако беше обърнал внимание на онова скобите нямаше да се обаждаш неподготвен

Жълто-черното БМВ и червения Ескорт кабрио според мен заслужават най-много званието "тунинг", защото са стилни, правени с много мерак и пари, но не на последно място - променени, много. И то променени до такава степен, че не приличат на оригинала. Поне за мене в това се състои истинския оптичен тунинг. И моето мнение се базира на немалкото видяни "тунинги" по САЩ, Япония и Европа. На Боби голфа е адски красив наистина, доста стилен и изчистен, но той за мене е просто една пипната кола, не цялостен тунинг. Едни разбират цялостния тунинг като кич и простотия, други се прекланят пред него. Все пак нали знаеш ония лаф за маймуната и задника????
Ся още по-сериозно. БМВ-то и Ескорта реално са доста кичозни коли, но още по-реално въплащават в себе си истинския смисъл на думата "тунинг". И точно това ги прави хубави коли.
Краси, а ти имаш да ме черпиш, не забравяй!!!!!!!!!