Firenze Red mk2
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: ReD Mk2
Какви пари ти легнаха корите 

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
корите са ми подарък от сашобас,за мен е доста голям подарък,ако някои е тръгвал да търси кожени кори сигурно знае какъв е шанса да се намерят...не говора за цена,състояние и т.н.,а просто няма "на пазара"

- lingerov
- Low rider
- Контакти:
имам един въпрос към по образованите...Каква е разликата между тези два халогена ?и двата са хелла но стъклата са различни има ли разлика кой за какъв модел се слага?...и има ли разлика ляв и десен за решетките с четири фара?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Веднага ти отговарям. Левият е за помощни дълги светлини, а десният - фар за мъгла. Имам от втория тип заедно с решетката, ама не ги ползувам

Фаровете за мъгла при колите, които не са с кристални такива са силно оребрени (както на снимката се вижда), за да може снопът светлина така да се пречупи, че да стане възможно най-разпръснат встрани и изнесен на по-малко разстояние от колата, каквото е и предназначението на самите фарове за мъгла де
Относно това къде се монтират - предполагам, че е опция, когато колата се поръчва от първия й собственик

Фаровете за мъгла при колите, които не са с кристални такива са силно оребрени (както на снимката се вижда), за да може снопът светлина така да се пречупи, че да стане възможно най-разпръснат встрани и изнесен на по-малко разстояние от колата, каквото е и предназначението на самите фарове за мъгла де

Относно това къде се монтират - предполагам, че е опция, когато колата се поръчва от първия й собственик
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Другата съществена разлика е че едните по оребрените са за решетка с тесните ребра.Същите не могат да се монтират на решетка с по едрите ребра .
Евала колата много ми харесва.Колеги искам да ви попитам искам да сложа на моя звяр 16ки ама дали ще ги носи 90hp е 1.9тди
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
-една нова глезотиика за джоба
-и едни пластмасички за огледалата(отвътре),от доста време търсих че мойте някои ги беше хванал с видиики и ме дразнеха,а до сега все излизаха такива с счупени крачета или пробити
-намерих и халогените (издирвам решетка ако някой има да казва
)

-и едни пластмасички за огледалата(отвътре),от доста време търсих че мойте някои ги беше хванал с видиики и ме дразнеха,а до сега все излизаха такива с счупени крачета или пробити

-намерих и халогените (издирвам решетка ако някой има да казва

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И аз имам такава решетка, която не мисля да ползвам повече. Направо с фаровете на нея направени доста кадърно с жълто фолио. Имаше строшени зъбчета, но не зная колко бяха. Оригинална на Хелла е. Ако имаш интерес можем да се уговорим да я видиш. Фарчетата бяха в супер състояние, рефлекторите им са перфектни, надявам се са такива все още, допреди половин година карах с нея. Между другото моята е малко резната заради това, че ползвах лайсна от Джета отдолу (ще ти дам подарък една лайсна бяла за Джета, ако решиш да вземеш решетката).
Покарах с нея известно време но претърпях известни подигравки от колеги, че не било яко така, после си върнах джета-фронта където му е мястото - на колата и така...
Надявам се да не се засегнеш, но колата ти в момента си е ОК с тоя фасон, не зная защо искаш да го "разваляш" с решетка с 4 фара 
Покарах с нея известно време но претърпях известни подигравки от колеги, че не било яко така, после си върнах джета-фронта където му е мястото - на колата и така...

- Sparco_stz
- Автомобил: vw golf mk2
- Двигател: ez
Доста интересно 

- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Много се кефя на тези "грозни" багажници

icotoooo написа:Много се кефя на тези "грозни" багажници![]()
Ъхъ,да вземе да сложи и една стълба от горе

Наистина не ви разбирам що си загрозявате колите така

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G60 написа:icotoooo написа:Много се кефя на тези "грозни" багажници![]()
Ъхъ,да вземе да сложи и една стълба от горе![]()
Наистина не ви разбирам що си загрозявате колите така

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
И на мен не ми допадат,иначе голфа е един път