Зимата наистина могат да се скапят и за един ден. Иначе поздравления за колата

moskovw написа:то ако ставаше така и баба щеше да е с полирани джанти![]()
![]()
![]()
а тези дето казват че не став зимата да се кара с полирани...........стаавааа
пък и на него нищо не му струва все пак
golfmk1 написа:Точно заради лугата съм правил гимнастика сутринта в 7.30като видя, че е побеляло и да ти кажа дори и ден не е нужно да ги караш за да се насере полираното.
lingerov написа:колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(стоков вид),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата)
mk2 gti написа:lingerov написа:колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(стоков вид),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата)
прочел съм я цялата тема в първите страници пишеш ще колата ще е в оригинален вид (джанти и окачване) да не говориме эа белите уреди и седалките от алфа,но колата си е твоя прави си я както ти е кеф
mk2 gti написа:mk2 gti написа:lingerov написа:колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(стоков вид),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата)
прочел съм я цялата тема в първите страници пишеш ще колата ще е в оригинален вид (джанти и окачване) да не говориме эа белите уреди и седалките от алфа,но колата си е твоя прави си я както ти е кеф
1во ако беше наясно ще энаеш ,че не е просто Джета фронт 2ро стойката е така эа эимата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта