:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Firenze Red mk2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
V@lDo
Автомобил:
Двигател:

Re: ReD Mk2

Мнениеот V@lDo » Чет 18 окт 2012 21:59

Много си надъхан и ентусиазиран, но помним времената в които знаехме и можехме всичко.
Зимата наистина могат да се скапят и за един ден. Иначе поздравления за колата :да:

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Чет 18 окт 2012 22:00

Точно на 2-рия ден ще съжаляваш, че си ги полирал. Вариант е да ги запечаташ с лак, ама с мизериите и това не е вариант, карай си ги така, може евентуално да си ги освежиш :да:

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Чет 18 окт 2012 22:07

то ако ставаше така и баба щеше да е с полирани джанти :banghead: :banghead: :banghead:
а тези дето казват че не став зимата да се кара с полирани...........стаавааа
пък и на него нищо не му струва все пак

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Чет 18 окт 2012 22:32

Колега перфектен е станал голфа много голямо евала получаваш от мене и ирония на съдбата имам същата двойка със същия цвят,същия мотор 1.3,същата година и аз сам и направил проект,но при мен идеята беше да не сам NFS,но да не е и напълно сток,исках да вкарам просто млко нов стил. viewtopic.php?f=83&t=350686 Това е моята тема ако имаш желание разцъкай снимките са малко,скоро ще кача още понеже току що ударих червен кант на решетката и имам едно леко запитване понеже съм на 45-на км. от Стара Загора и ми трябва и на мен широк ако може да споделиш от къде и колко пари го намери и също така за окачването ме интересува колко пари и от къде и има ли 40/20 или 35/35 понеже искам да легне но една идея по-високо от твоята. Отново браво за голфчето :beer

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пет 19 окт 2012 8:05

moskovw написа:то ако ставаше така и баба щеше да е с полирани джанти :banghead: :banghead: :banghead:
а тези дето казват че не став зимата да се кара с полирани...........стаавааа
пък и на него нищо не му струва все пак

Точно заради лугата съм правил гимнастика сутринта в 7.30 :screwy като видя, че е побеляло и да ти кажа дори и ден не е нужно да ги караш за да се насере полираното. :idea:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 19 окт 2012 8:58

Илияне, както се бях надъхал да си полирам моите... направо почти се отказах :? То аз ги захванах де, сега остава и да ги довърша, но след като си претапицирам корите :roll:

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 19 окт 2012 9:18

Винаги може да ги запечатите с лак. Моите са с лак, да не са толкова лъскави, но пък аз съм мързелив и не исках всеки месец да ги полирам, внимаваш с автомивката и вече 5 месеца нито се е отлепило нито нищо :)

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Пет 19 окт 2012 22:00

golfmk1 написа:Точно заради лугата съм правил гимнастика сутринта в 7.30 :screwy като видя, че е побеляло и да ти кажа дори и ден не е нужно да ги караш за да се насере полираното. :idea:

Аз смятам да карам зимата с полираните джанти. Какво точно ще се случи с полираното? И какво изобщо мога да направя за да го предпазя или да го отпиша щом ще карма с тях зимата...

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Съб 20 окт 2012 9:19

Нищо не можеш да направиш.Проблема идва не от зимата а от самата луга която ръсят.Един вид алуминия корозира така да се изразя :wink:

Потребителски аватар
mk2 gti
Автомобил: GOLF 2
Двигател: SB

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 22:45

стойката е добре ама това ли е оригинален вид с конэола от мк3 "дрифтаджииски" волан и тея огледала facepalm

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Автомобил: VW Golf Mk 2
Двигател: Г60 1991
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:00

колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(СТОКОВ ВИД),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата),загледаи си джантите на твоита кола как стоят и стойката й,също както и джета фронта (ОТВРАТИТЕЛНО)...но не ти плюя в темата нали :idea:

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:06

lingerov написа:колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(стоков вид),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата)

прочел съм я цялата тема в първите страници пишеш ще колата ще е в оригинален вид (джанти и окачване) да не говориме эа белите уреди и седалките от алфа,но колата си е твоя прави си я както ти е кеф

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:09

mk2 gti написа:
lingerov написа:колега никъде не съм казал ,че искам колата ми да е в напълно оригинален(стоков вид),за волана(ако беше прочел на предната странница щеше да разбереш)...и аиде обясни ми огледалата с какво не се вързват(джантите ,лайстните,емблемите,или ръбатата им форма с цялата форма на колата)

прочел съм я цялата тема в първите страници пишеш ще колата ще е в оригинален вид (джанти и окачване) да не говориме эа белите уреди и седалките от алфа,но колата си е твоя прави си я както ти е кеф

1во ако беше наясно ще энаеш ,че не е просто Джета фронт 2ро стойката е така эа эимата

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:17

Да ТАКА МОЯ СИ Е !!!...и я правя както ми е кеф ти като искаш дръж си я стокова и си стой на фотьойлите вътре(защото рекарото си е рекаро)няма значение дали е с емблеми на ФВ,Алфа или нещо друго.а и съм писъл че ще се придържам към стоковия вид не че ще е пълен оригинал(и за уредите съм писал).има само една кола в пълен оригинал(всички я знаем)но не мисля че трябва да я копираме. айде карай си каручката и като не ти харесва недей да спамиш(че от такива като теб оптичния тунинг стана голяма боза) АКО МОЖЕШ ДАЙ СЪВЕТ,НЕ ПЛЮЙ heavy metal zork

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:20

mk2 gti написа:
mk2 gti написа:

1во ако беше наясно ще энаеш ,че не е просто Джета фронт 2ро стойката е така эа эимата

как да ти кажа изобщо не ме интересува за това и не пиша в темата ти,ако искаш искаш и за северния полюс стока си направи :idea: и ако обичаш спри да ми пишеш в темата има ЛС :idea: :idea:

Върни се в “Оптичен тунинг”