Здравейте ,
ще разкажа на кратко за промяната по колата . Тъй като брат ми трябваше да замине за 3 месеца извън БГ ми остави джетата в София . Така се падна че замина 1 седмица преди организираното от господин Пирон събиране . Решихме че ще отидем с джетата Аз и нашия приятел Станислав .
Идеята се породи на връщане от Крушунските водопади .... на няколко пъти си казахме еххх сега да беше Вр6 , щеше да е още по приятно пътуването (сток мотора и беше 54коня - 1v) ....
Почнахме търсене на донор . Края на април намерихме - VR6 2800cc 174h.p. . Започнахме swap-a края на месеца a на 5ти май колата вече се движеше . Оставихме някой неща да си ги дооправи собственика за да не се разсърди че не сме оставили нищо за него .
Доста трудно беше 3 месеца да се пази тайна от брат ми за да можем да видим изражението му когато си завари колата - ОПРЕДЕЛЕНО СИ СТРУВАШЕ ДА СЕ ВИДИ

Swap-a го направихме в Сервиза на нашия приятел Станислав , в който си бачкаме като има нещо за правене . По колата работихме Аз , Станислав, баща му и BoJlen .
Специални благодарности на G60,sashobas,pantera,batetony,pironski
А сега малко снимки .....
След като всичко нужно е натоварено Волен и Станислав тръгнаха обратно към сервиза . Работното голфче се държа мъжки

Няколко снимки от свалянето на старото дизелче ...

Започнахме модификациите ...
Тъй като знаех че брат ми иска да си барне коша по негова идея само го измих и му оставих тази работа на него за като се върне .

Станислав и Волен

Легнал вече на тампоните си

Точно тогава телоподаващото не беше налично и я дръпнахме до нашите ауспухджии да свържат генерацията ...

Ето го и моторчето , чакащо да му доставят нови пласмаси ...

Ами това е засега ... Колата вече 2 месеца е с VR6 и се чувства отлично

Тепърва ще се извади мотора за да се лъсне и боядиса тук там , а през това време ще се оформи коша . Този VR6 беше нормалното продължение за колата .
Повече инфо и снимки вече с развитието напред от брат ми

Надявам се да ви е харесал този етап от развитието на колата .