До колкото виждам бронята ти е с 6 ребра.До колкото знам от Вентото е с 4.Би трябвало да е от Голф...
Най-добре виж сам кое как не става

radi_nrj написа:"Портокаловите кори" се получават от некомпетентен бояджия
trohilio написа:radi_nrj написа:"Портокаловите кори" се получават от некомпетентен бояджия
В голяма грешка сиОт завода колите излизат с портокал защото пречупва ултравилетовите лъчи и лакът-боята издържат повечe време под влияние на слънцето.
zdravko_dimitrov1986 написа:Днес като отидох при колата и майсторчето вика, че бронята не става и била по дълга - викам дай да я слагаме не може да не става.
Той само я наложи и наистина стърчеше доста. После взехме една друга броня от тройка и наложихме двете брони - - съвпадаха на 95%. Та така с малко повече бой и напън бронята влезна и застана, но от едната страна не е перфектно.
Явно идиота, който я е запълвал я е поставил да легне на крайщата които са към калниците и от топлината се е раздула малко.
След това монтирахме летите джанти и нагласихме височината на колата.
При боядисването обаче се получиха едни дефекти, казват им ,,рибешки очички. Представляват или малки вдлъбнатинки или пък малки издатинки по хоризонталните елементи главно на колата се получават.
Надеждата беше при полирането да излезнат - но търкахме като идиоти предният капак и след като се полира - някои от тях си останаха и нямат вадене. Освен това и капака се надра - появиха се драскотини, които са били там още на шприц кит.
Сега колата ще се пребоядисва - предният капак и тавана.
Какво да ви кажа - не знам защо ми се случва всичко това като нито средства съм пестил за труд материали и за какво ли не.
Явно е писано с тази кола нищо да не става от първият път.
Ето и снимките от днеска.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта