:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Firenze Red mk2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
mk2 gti
Автомобил: GOLF 2
Двигател: SB

Re: ReD Mk2

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:24

lingerov написа:Да ТАКА МОЯ СИ Е !!!...и я правя както ми е кеф ти като искаш дръж си я стокова и си стой на фотьойлите вътре(защото рекарото си е рекаро)няма значение дали е с емблеми на ФВ,Алфа или нещо друго.а и съм писъл че ще се придържам към стоковия вид не че ще е пълен оригинал(и за уредите съм писал).има само една кола в пълен оригинал(всички я знаем)но не мисля че трябва да я копираме. айде карай си каручката и като не ти харесва недей да спамиш(че от такива като теб оптичния тунинг стана голяма боза) АКО МОЖЕШ ДАЙ СЪВЕТ,НЕ ПЛЮЙ heavy metal zork

къде видя да плюя и ти какъв си ,че ще ми обиждаш колата, аэ поне не карам 1.3 с гаэ с багажник и пълначката эа гаэта отвънка
П П що не сложиш и едни калобрани :Mr Green Fun

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Съб 20 окт 2012 23:25

абе колега mk2 gti ти зае...би лингеров с неговата "лададжиска" 2-ка ам я дай да видим твойта оригинална хамериканска 2-ка с не джета фронта ко си правил по нея че ми стана интересно много е добра :bowdown :bowdown

стояне що не си смениш педалите че се хлазгат на мокро :oops: :oops:
пп...тези после да ми ги дадеш

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Автомобил: VW Golf Mk 2
Двигател: Г60 1991
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:30

да кефя се на това комплексарче ,не съм състезател и 1.3-то ми стига да събирам погледите,нямам парички за калобрани подари ми едни и ще си сложа(казах ти да не пишеш в темата)има си лични :applause:

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:36

lingerov написа:да кефя се на това комплексарче ,не съм състезател и 1.3-то ми стига да събирам погледите,нямам парички за калобрани подари ми едни и ще си сложа(казах ти да не пишеш в темата)има си лични :applause:

май ти си комплексарче,а относно калобраните имам едни точно эа тебе с лъскав кант :screwy ама нямам такива хубави джанти като твойте от suzuki samurai :kissy:

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:46

дай ги де ще ги сложа(а джантите ми не са от сузуки)тука вече взе да пишеш глупости,да карам да газ ти като си такъв голям паралия да си беше купил едни хубави жанти а тези да си ги сложиш на каручката да си возиш люцерната,и вземи направи нещо свястно по твоята кола и тогава пиши...И НЕ РАЗБРА ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ПИШЕШ НА ЛС :idea: :idea:

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Съб 20 окт 2012 23:50

Мк2, кеф ли ти е да сереш или просто не мжешда сдържаш зависта си?
В тази двойка има стил за разлика от твойта, така че, не мисля че е редно да изказваш негативни мнения :bowdown

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:52

lingerov написа:дай ги де ще ги сложа(а джантите ми не са от сузуки)тука вече взе да пишеш глупости,да карам да газ ти като си такъв голям паралия да си беше купил едни хубави жанти а тези да си ги сложиш на каручката да си возиш люцерната,и вземи направи нещо свястно по твоята кола и тогава пиши...И НЕ РАЗБРА ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ПИШЕШ НА ЛС :idea: :idea:

ееее много са готини от daihatsu ли са иначе нераэбрах какво е лс обясни ми :kissy:

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Съб 20 окт 2012 23:53

айде няма да ти "сера" в "хубавата" тема лека вечер

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Контакти:

Мнениеот lingerov » Съб 20 окт 2012 23:57

Благодаря оценявам го!

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Нед 21 окт 2012 0:02

някой да вземи да разчисти умните изказванията на този 19 годишен интелигентен човек

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 21 окт 2012 0:57

Да не стане като с на Коко темата да продължи на други места......

Тая двойка още толкова много неща и предстоят, че не ми се мисли.....само дано на собственика не му омръзне.

а 1.3-то е железен мотор и май върви повече от моя 1.8 мъртвец :)

Да се изкажа и аз като дърт user :)

Държа да подчертая.....за 9 месеца от това

Изображение

В това

Изображение

Изображение

тъй чи......колега mk2 gti нямаш право да се обаждаш даже :) :) :)

Потребителски аватар
mk2 gti

Мнениеот mk2 gti » Нед 21 окт 2012 2:30

ZeroCool написа:Да не стане като с на Коко темата да продължи на други места......

Тая двойка още толкова много неща и предстоят, че не ми се мисли.....само дано на собственика не му омръзне.

а 1.3-то е железен мотор и май върви повече от моя 1.8 мъртвец :)

Да се изкажа и аз като дърт user :)

Държа да подчертая.....за 9 месеца от това

Изображение

В това

Изображение

Изображение

тъй чи......колега mk2 gti нямаш право да се обаждаш даже :) :) :)

от кога неможе да се пише в темите ,трябва като се регистрираме в форума да потвърждаваме ,че сме съгласни да се пишат само коментари от сорта на "голфа е уникален" страхотен и тн. така ли?И от кога ви пораснаха толкова работите че почнахте да обиждате и да каэвате кой може да пише и кой не смешници аэ повече няма да пиша по тая тема дранкайте си квото ви е кеф,то се вижда кви диви с....и сте heavy metal zork

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Контакти:

Мнениеот lingerov » Нед 21 окт 2012 8:57

никой не казва че не можеш да пишеш критика но обяснявай малко,твоето си е чисто заяждане,като не можеш да напишеш нещо смислено не пиши. Влагодаря ще се радвам повече да не ми пишеш в темата :idea:

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Нед 21 окт 2012 9:20

Забелязвам едно нещо в темите на "хубавите" коли във форума , че собствениците им май искат само положителни и хвалещи коментари. Един съвет към колегата на който е темата и към доста други , не може на всички да им харесва това което правите. Различни хора , различни вкусове и идеали. За това има различни марки коли и всичко останало. И като получиш някакъв дразнещ за теб коментар в темата си просто го игнорирай , а не давай повод за спам със заяждащи отговори. :beer

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 21 окт 2012 10:57

Y.J написа:Забелязвам едно нещо в темите на "хубавите" коли във форума , че собствениците им май искат само положителни и хвалещи коментари. Един съвет към колегата на който е темата и към доста други , не може на всички да им харесва това което правите. Различни хора , различни вкусове и идеали. За това има различни марки коли и всичко останало. И като получиш някакъв дразнещ за теб коментар в темата си просто го игнорирай , а не давай повод за спам със заяждащи отговори. :beer

Съгласен съм с мнението на горния колега. В случая спорите за глупости - и двамата сте прави. Все пак сме форум и след като сте пуснали тема с личния ви автомобил е нормално да има и отрицателни коментари относно някои детайли по колите ви. Отделно този, който притежава колата има единствен право да "твори" по нея както сам сметне за добре. Аз също бих могъл да дам съвет относно въпросните огледала, но гледайки реакцията на собственика май е по-добре да се въздържа, а съм почти убеден, че идеята, която ми е в главата е в пъти по-добре изглеждаща от тази, която е на колата и ще се хареса на собственика й. Между другото това е май единственото, което лично на мен ми се струва, че може да се направи по-идейно и красиво в тази кола. Другите неща ми допадат как ги е сътворил моят съгражданин, колата определено има ретро излъчване с хром-елементите по нея. :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”