Мнениеот ZeroCool » Пет 08 апр 2011 1:42
Незнам какви са ти отношенията с майсторите които правят колата......
Ама тука ми мирише на як непрофесионализъм.....
Нейскам да глася никого, винаги се случват недоглеждания, или непредвидени неща...ама...тва ми идва в повечеко, да пребоядисваш капак и таван, двата най-големи детайла по колата...и след като се получиха тея "рибешки очички" тва за пръв път го чувам, ама аз не съм в тея бояджииските среди....някой трябваше да помисли що са станали, преди да боядисат и друга кола на която да се случи същото.
Пак казвам нейскам да глася никого, просто аз лично бих бил доста взискателен, планувал съм боядисване на моята това лято, цялостно също и също ще махам лайстните като тебе, мога да се справя със всичко преди това, или поне така се мисля, но няма да се наема с подготовката и пръскането...намерил съм си човек които евентуално ще я пръсне и по мое мнение се справя доста добре, но.......ако трябваше да търся....още преди да им я дам да я пръснат, щях да ги попитам дали могат да я направят, да се доближава до перфектност, и ако немогат просто да не се наемат, защото ако а напръскат и я осерат, или ще го оправят за тяхна сметка, или пари няма да видят.
Но това съм аз.
Успех дано втория път се получи....