немога да повярвам че тези джанти са в концепцията на колата поне на мен не ми се вписват (може би защото не съм фен на белите джанти-или поне не от този тип) според мен тука се крои нещо зверско ама най добре owner-a да каже
BoJleH написа::lol: Даа..страхотен е компомотива... Но не и за моята кола Джантите са за друг проект, който върви с пълна сила Полото просто си чака неговите джанти
Ами и аз мисля така,от както ти чета темата,а това е често,просто не мисля,че ще си ги сложиш на колата,не са в твой стил
П.п Какъв е другия проект ще има ли тема.Дай малко повече инфо
Hай якия за мен проект .... не съм очаквал толкова потенциал от 1 Polo ... но явно зависи и от човека .... като гледах и другите вие във Варна сте просто нямам думи
Благодаря за снимките! Който има добри попадения, нека качва в темата, аз не съм снимал.
По полото тази "почивка" наблегнахме на боди кит и джанти разбира се. Има и други заигравки, част откоито може би сте видели: Дълги светлини от жигули Черен (най-после) мокет Плафони от MK4 Golf на задните колонки Черни сенници от MK5 Golf. Благодарности на alpine за подаръка!!!
Джантите са си старите RS-и 8х15'', претърпели поредния overhaul... Жалко, че нямам снимки на трагичното състояние на бордовете преди да се почнат. Свалихме старата боя с пясъкоструй, след това се метнаха шкурките и пастите. Излишно е да казвам, че ако не бяха приятелите ми в ДЪБ-а нямаше да се справя до Рожен. Средата е вишнево-лилав металик. Златисти болтчета. Експериментирах и с гумите. Този път 185/45/15.
Много по-добре се разпънаха от масовите 195/45/15.
Ножа на предната броня е от Polo 6N2 GTi. (излиза само оригинална част)
Праговете са тези (MK6 GTi - oтново само оригинална част):
Добавките на задната броня (SLK 2011):
...
Последна промяна от Волен на Сря 31 авг 2011 19:09, променено общо 2 пъти.