BoJleH написа:Eee, време беше СашеЧестито, да споделиш как е откъм звук после!
Звука бате е супер вече ми омръзна Ремус саунда от заде, особено на 3000 оборота

BoJleH написа:Eee, време беше СашеЧестито, да споделиш как е откъм звук после!
Stefan написа:Саше, продават ли се такива оригинални гърненца за GTI чисто нови и би ли споделил каква е цената им![]()
Честито за генерацийката
sashobas написа:Днес остана малко време и да се обръне внимание на генерацията.Колектора го бях монтирал преди доста време но не бях пускал снимки а днес монтирах и оригинално ГТИ гърне.То ще бъде Един от първите елементи с които ще започвам да променям колата към стандратния си ГТИ вид от заде.![]()
![]()
neon написа:sashobas написа:Днес остана малко време и да се обръне внимание на генерацията.Колектора го бях монтирал преди доста време но не бях пускал снимки а днес монтирах и оригинално ГТИ гърне.То ще бъде Един от първите елементи с които ще започвам да променям колата към стандратния си ГТИ вид от заде.![]()
![]()
Сашо, ма тя стандартно ГТИ ли е била?!![]()
П.П. Трябва тогава да махнеш и ножа отзад!
neon написа:sashobas написа:Днес остана малко време и да се обръне внимание на генерацията.Колектора го бях монтирал преди доста време но не бях пускал снимки а днес монтирах и оригинално ГТИ гърне.То ще бъде Един от първите елементи с които ще започвам да променям колата към стандратния си ГТИ вид от заде.![]()
![]()
Сашо, ма тя стандартно ГТИ ли е била?!![]()
П.П. Трябва тогава да махнеш и ножа отзад!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта