давай напред
абее незнам защо ама ми мирише на едни тесни брони или с такова впечатление оставам от снимките

kokobraiz написа:След дълго търсене за още донори намерих 2 в Русе. След проста сметка излезна, че в Русе от морга си взех калници , които са по евтини от предлаганите ми тук от колеги по обявата. А е за взаимопомощ къде му иде края![]()
След обикаляне по местните морги се убедих , че последния ляв е в менна цена доста по изгодна от тези тук(+доставката)
stefan4o написа:kokobraiz написа:След дълго търсене за още донори намерих 2 в Русе. След проста сметка излезна, че в Русе от морга си взех калници , които са по евтини от предлаганите ми тук от колеги по обявата. А е за взаимопомощ къде му иде края![]()
След обикаляне по местните морги се убедих , че последния ляв е в менна цена доста по изгодна от тези тук(+доставката)
Това е много често срещано. Тук някои от колегите са ценители и съответно цените им са като за такиваПо моргите частите за тези коли са супер евтини, ако изобщо човек успее да намери такава, че вече не ги взимат, а директно на сплав-комерс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта