И не ми се инвестира вече... като стана въпрос за фолио някой може ли да ми затъмни всичките стъкла с най-светлото на фотошоп
Проект Fresh™ ;)
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Проект Fresh™ ;)
Е мен не ми е проблем да ги боядисам,лошото е обаче,че гаржа в който колата седеше на топло и скрито е вече в историята.А на улицата до лятото ще е заприличала на
И не ми се инвестира вече... като стана въпрос за фолио някой може ли да ми затъмни всичките стъкла с най-светлото на фотошоп
- monty
- Автомобил: Hyundai i20
- Двигател: 998cc TGDI
Bai Sando написа:като стана въпрос за фолио някой може ли да ми затъмни всичките стъкла с най-светлото на фотошоп
Ако наистина става въпрос за най-светлото, няма смисъл от photoshop-a. Разликата трудно се забелязва на живо, да не говорим за снимка.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Bai Sando написа:Е мен не ми е проблем да ги боядисам,лошото е обаче,че гаржа в който колата седеше на топло и скрито е вече в историята.А на улицата до лятото ще е заприличала на![]()
Много е лошо тва...и мойта е улична...уж търся нещо под наем тука около къщи ама...то като не си познаваш комшиите е трудно
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Кофти е така и мойта е улична превъзходна
и търпи ужаса на заспалите съседи, които незнам защо нямат идея, че като паркираш до друга кола по близко, трябва да си отвориш вратата внимателно за да не се блъсне в моята примерно и да ми свали лака. Така, че внимавай поне къде я паркираш, че аман от нещасници вече....
и търпи ужаса на заспалите съседи, които незнам защо нямат идея, че като паркираш до друга кола по близко, трябва да си отвориш вратата внимателно за да не се блъсне в моята примерно и да ми свали лака. Така, че внимавай поне къде я паркираш, че аман от нещасници вече....- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
50-тата страница в тази тема ще е последната
Колеги,Голфа се продава и до броени дни друг ще му се радва...
Ето и последната му снимка с която моля темата да бъде заключена.

Благодаря на всички колеги,които са допринесли кой с каквото може за да може колата да заприлича на това което е в момента
п.с. Ако знаете какво ми е
Някой може вече да сложи
Колеги,Голфа се продава и до броени дни друг ще му се радва...
Ето и последната му снимка с която моля темата да бъде заключена.

Благодаря на всички колеги,които са допринесли кой с каквото може за да може колата да заприлича на това което е в момента
п.с. Ако знаете какво ми е
Някой може вече да сложи

-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Ай стига бе! Дано да е за добро!
- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T