Малко снимки и на моят АБФ ... (проектът е завършен)!!
- mitko_pi4a_lc
- Автомобил:
- Двигател:
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Ти май нищо не каза а?napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола![]()
Евала пич много яко се е получило чак може да се издрайфам ако я видя наживо

napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола![]()
Извинявай,ама колегата г60 е прав,като нети харесва и отърва що неси седиш и коментираш в Рено клуб България"ФИЛОСОВЕ",трай си!

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола![]()
Колега карай си френския дръгел и недей да даваш мнения когато става въпрос за истински автомобили.И аз бих се издрайфал на палячовските ти жълти фарове като на лада,гърнето и така наречения спортен филтър от 6лв. но си трая

Едит: Всеки мангал,който се е замогнал минава от лада на рено19

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
И се изака,опс извинявам се изходи по темата един фен на френската любов!
Ако си малко по грамотен да се разровиш из речника си по английски език и намериш превода на думата "tuning",ще видиш ,че не означава-немиш тунинг! Означава доизпипвам,доосъвършемсвам,променям! А всичко което се различава от оригинала е тунинг брато!
Ако не си забелязал в нета(в което съм сигурен) има няколо подразделения тунинг и съответните им фенове
1 Stock tuning
2 NFS tuning
3 Power tuning
Aз съм и за трита,знаеш ли защо? Защото пичовете кефещи се и на др видове тунинг.гледат колите си докато се правят сякаш виждат как жена им ражда! Е за това ги уважавам,защото имаме една обща страст КОЛИТЕ!
П.П. И шъ ма извинявъти ако има нещу.......
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Blade написа:napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола![]()
И се изака,опс извинявам се изходи по темата един фен на френската любов!
Ако си малко по грамотен да се разровиш из речника си по английски език и намериш превода на думата "tuning",ще видиш ,че не означава-немиш тунинг! Означава доизпипвам,доосъвършемсвам,променям! А всичко което се различава от оригинала е тунинг брато!
Ако не си забелязал в нета(в което съм сигурен) има няколо подразделения тунинг и съответните им фенове
1 Stock tuning
2 NFS tuning
3 Power tuning
Aз съм и за трита,знаеш ли защо? Защото пичовете кефещи се и на др видове тунинг.гледат колите си докато се правят сякаш виждат как жена им ражда! Е за това ги уважавам,защото имаме една обща страст КОЛИТЕ!
П.П. И шъ ма извинявъти ако има нещу.......
това мнение беше казано много на место , евалата колега , радвам се че все още има такива хора

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
пак връщаме темата в начално положение-тип на кой му харесва и на кой не.
ясно разбрахме че колегата я е решил колата в такъв стил и щом е почти готова едвали заради няколко мнения ше я почне пак.
дадоха се идеи дадоха се мнения сега чакаме резултати.
даже съм сигурен че хората които ще се кефят на тая кола и ще им хареса по улиците ще са много повече от нас на които не им се нрави и не биха си направили колите така.
така че да е жив и здрав колегата че се труди и влага време и любов в тая кола важното е само да земе да пуска и снимки
ясно разбрахме че колегата я е решил колата в такъв стил и щом е почти готова едвали заради няколко мнения ше я почне пак.
дадоха се идеи дадоха се мнения сега чакаме резултати.
даже съм сигурен че хората които ще се кефят на тая кола и ще им хареса по улиците ще са много повече от нас на които не им се нрави и не биха си направили колите така.
така че да е жив и здрав колегата че се труди и влага време и любов в тая кола важното е само да земе да пуска и снимки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Айде колеги колата е напълно готова останаха дребни неща за дооправяне ... снимки в гаража
спокойно можете да почвате да я оплювате вече
на мен лично ми харесва мн крайния резултат, а по мои впечатления и на доста други хора ...
дайте си и вие мнението
а щях да забравя някой който има желание да пусне снимките в темата защото при мен нещо не се получава незнайно защо

дайте си и вие мнението

а щях да забравя някой който има желание да пусне снимките в темата защото при мен нещо не се получава незнайно защо

- Golf_Blade
- Golf_Blade
- SVETLIO-VR
- Автомобил: BORA
- Двигател: AJM 250+ps