Малко снимки и на моят АБФ ... (проектът е завършен)!!

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Вто 02 сеп 2008 16:49

чакаи те да се види в заваршрн вариант трябва да е ок всичко,е на мен не ми харесва малко заедната броня но всеки си има свое мнение

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Съб 06 сеп 2008 16:19

колеги стига сте говорили така поставете се на негово место с колко мерак е правена колата и вси4и грозна била и така нататак не е мн коректно .браво колега мераклиа си направи си ч както те кефи тебе и не слушаи никои кво ти говори :)

G60

Мнениеот G60 » Пон 06 окт 2008 20:05

Голфа е готов,днес го видях и на живо изглежда много добре. Аиде чакаме снимките

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Вто 07 окт 2008 15:27

Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола :bowdown
Евала пич много яко се е получило чак може да се издрайфам ако я видя наживо :idea:

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Вто 07 окт 2008 16:08

нека я видим в завършен вид и тогава да видим дали отрицателните коментари са били с основание.....

G60

Мнениеот G60 » Вто 07 окт 2008 18:11

napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола :bowdown
Евала пич много яко се е получило чак може да се издрайфам ако я видя наживо :idea:
Ти май нищо не каза а? :evil: Колата е станала много добре,а и как реши ,че човека не разбира от тунинг? Що ти разбираш ли? Тунинг е много обширно понятие и тук важен е индивидуализма,защо всички коли трябва да изглеждат еднакво? И какво е това странно разбиране ,че щом не е направена "ала дойчланд тунинг" демек изчистен значи не е хубаво :idea: Аиде малко повече толерантност де !!! Според теб това гърне дето си го метнал на Реното дали му ходи а?

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Вто 07 окт 2008 18:17

napster написа:Много ми е странно как хора които не знаят какво означава дори думата "тунинг" си тунинговат колите. Мене ме е срам да отворя такава снимка на компютъра си камо ли да карам такава кола :bowdown

Извинявай,ама колегата г60 е прав,като нети харесва и отърва що неси седиш и коментираш в Рено клуб България"ФИЛОСОВЕ",трай си! :smackbum spam :rocketwhore

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Вто 07 окт 2008 20:59

Колега карай си френския дръгел и недей да даваш мнения когато става въпрос за истински автомобили.И аз бих се издрайфал на палячовските ти жълти фарове като на лада,гърнето и така наречения спортен филтър от 6лв. но си трая mhihi mhihi mhihi
Едит: Всеки мангал,който се е замогнал минава от лада на рено19 :idea:

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Вто 07 окт 2008 21:09

И се изака,опс извинявам се изходи по темата един фен на френската любов!

Ако си малко по грамотен да се разровиш из речника си по английски език и намериш превода на думата "tuning",ще видиш ,че не означава-немиш тунинг! Означава доизпипвам,доосъвършемсвам,променям! А всичко което се различава от оригинала е тунинг брато!
Ако не си забелязал в нета(в което съм сигурен) има няколо подразделения тунинг и съответните им фенове
1 Stock tuning
2 NFS tuning
3 Power tuning
Aз съм и за трита,знаеш ли защо? Защото пичовете кефещи се и на др видове тунинг.гледат колите си докато се правят сякаш виждат как жена им ражда! Е за това ги уважавам,защото имаме една обща страст КОЛИТЕ!

П.П. И шъ ма извинявъти ако има нещу.......

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Вто 07 окт 2008 21:26

Golf_Blade написа:

И се изака,опс извинявам се изходи по темата един фен на френската любов!

Ако си малко по грамотен да се разровиш из речника си по английски език и намериш превода на думата "tuning",ще видиш ,че не означава-немиш тунинг! Означава доизпипвам,доосъвършемсвам,променям! А всичко което се различава от оригинала е тунинг брато!
Ако не си забелязал в нета(в което съм сигурен) има няколо подразделения тунинг и съответните им фенове
1 Stock tuning
2 NFS tuning
3 Power tuning
Aз съм и за трита,знаеш ли защо? Защото пичовете кефещи се и на др видове тунинг.гледат колите си докато се правят сякаш виждат как жена им ражда! Е за това ги уважавам,защото имаме една обща страст КОЛИТЕ!

П.П. И шъ ма извинявъти ако има нещу.......

това мнение беше казано много на место , евалата колега , радвам се че все още има такива хора :да:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 07 окт 2008 21:26

пак връщаме темата в начално положение-тип на кой му харесва и на кой не.
ясно разбрахме че колегата я е решил колата в такъв стил и щом е почти готова едвали заради няколко мнения ше я почне пак.
дадоха се идеи дадоха се мнения сега чакаме резултати.
даже съм сигурен че хората които ще се кефят на тая кола и ще им хареса по улиците ще са много повече от нас на които не им се нрави и не биха си направили колите така.
така че да е жив и здрав колегата че се труди и влага време и любов в тая кола важното е само да земе да пуска и снимки

musashipower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musashipower » Вто 07 окт 2008 21:56

Айде колеги колата е напълно готова останаха дребни неща за дооправяне ... снимки в гаража :oops: спокойно можете да почвате да я оплювате вече :wink: на мен лично ми харесва мн крайния резултат, а по мои впечатления и на доста други хора ...
дайте си и вие мнението :lol:

а щях да забравя някой който има желание да пусне снимките в темата защото при мен нещо не се получава незнайно защо :!: :?:

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Вто 07 окт 2008 22:04

Musashipower, брато голфчето е станало мн добре! Кефи! Имам само една забележка- ОПАВИ СИ СТИКЕРА НЕ СМЕ ".COM " A СМЕ ".ORG" !

П.П. Една препоръка, направи джантаците черен мат с оранжев ръб! Ще стане просто......точилка!

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Вто 07 окт 2008 22:08

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SVETLIO-VR