VW Jetta StZ Project

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
skat3r
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Jetta StZ Project

Мнениеот skat3r » Съб 11 апр 2009 19:35

Ами отностно джантите те са АzeV 16" 7.5J-отпред гуми 195/40 и 9J-отзад гуми 215/40. Доста се вирна колицата. Вярно е че иска окачване, но просто има някои неща които ме спират и ме отказват, 1во ще трябва сам да си се возя и 2ро та квито легнали полицаи имаме (най-малкото пред блока нема да мога да вляза). Някой ден може би! За сега това има неща с които мисля да се позанимавам, но няма кога, постоянно съм във Варна и за една събота и неделя това е! Та пускам няколко снимки... да се надявам по-малко негативни мнения... да спрат да ме дразнят, с което ме отказват въобще нещо да пиша тук..
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
днес намерих време да си я измия дори-насело
Изображение
Имах желанието днес да отида на събора, но уви няма кинти и желаещи да пътуват с мен.. Друг път.. на друго място...

Последна промяна от skat3r на Съб 11 апр 2009 19:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 11 апр 2009 19:45

Джантите са класика :) Много добре стоят :да:
А за окачване - може съвем малко да я смъкнеш, за да няма толкова голяма разстояние между гумите и калниците. Колата като цяло пак ще е доста висока и може да минава през доста големи неравности. Казвам го от опит :wink: Но отзад с тези 9 инчови джанти определено ще имаш проблем :|

Потребителски аватар
skat3r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skat3r » Съб 11 апр 2009 19:50

да ако, ще я смъквам трябва да режа калници, но ще видя.. ако се зарибя... и има някой лев отгоре... има по важни неща за сега :) Мен си ме радва така.. по-скоро отпред е по-голямо разстоянието, но нямам проблем при завиване нито пи дупки... Мяза на лагерна колично, междуосието и се промени отзад и радва, пък и по-стабилна. Радва ме как излизат с 1-2 пръста отзад. Знам че тенденцията е да минава на 1-2 мм от ръба на калника но..... въпрос на виждане и разбиране

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 11 апр 2009 22:44

Мога само да ти пожелая да можеш да си позволиш друга кола, с която да си вършиш работа,а тази да довършиш до края.
Честито за търкалата, 195/40 стои изродско, браво

Имаш ЛС

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 11 апр 2009 22:51

Е като не искаш окачване,защо не си взе 15-ки...толкова хубави джанти,а е като танк...

п.п Що не помолиш модовете да ти кючат темата и ти само да си постваш снимки и никой да не кометира щом така приемаш нещата?

Последна промяна от kaiser666 на Нед 12 апр 2009 11:06, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
skat3r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skat3r » Съб 11 апр 2009 23:51

:lol: па същата са почва... както и да е айде със здраве разбирачи и интернет гледачи :)

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 12 апр 2009 8:16

Вчера я видях, на живо изглежда май по-добре колата. Само да те поправя, че междуосието не се е увеличило, просто няма как да стане. Увеличил си малко разстоянието между двете задни колела, т.е. колесната база. Иначе един от колегите ти даде една много добра идея според мен - да си вземеш втора кола, с която да си джиткаш из града и да си вършиш работа, а тази да си я доразвиеш още. Но това разбира се е твоя работа :beer

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Нед 19 апр 2009 11:53

kaiser666 написа:Е като не искаш окачване,защо не си взе 15-ки...толкова хубави джанти,а е като танк...

....

Е как разбра че не иска окачване, като дойдеш в Стара Загора и видиш какви гърбици има на всеки 500 метра съм сигурен че няма да си на същото мнение, пича ти каза че "няма да може да си прибере колата пред блока" според теб е по-важно да е залепен за пътя апък да си ходи с такси до тях от там където е паркирал колата.... страшни сте бе ...

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 19 апр 2009 13:40

колега мн ми харесва колата и най вече много як цвят как се води боята ти номер или име
а колега относно окачването повози се малко на такова ако имаш възможност и реши сам аз лично повече ми харесва спортното по стегнато е и по обрано,адски мн му се радвам,относно полицаите(легналите)в всеки град си ги има просто лека полека ще свикнеш с тях и с неравносите дори ниското окачване ме кефи през бабуните няква извратена радост(поне при мене)

Потребителски аватар
skat3r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skat3r » Нед 19 апр 2009 18:58

Да момчета - то ей така хоп слагаш и заспива, 1во не е само тва. Какво има да му се возя да не е ферари,че да не съм се возил. Стегнато, стегнато - да като картинг едва ли не.. "мноооо яко". Ако имам поне 150 коня, че да се радвам на яко влизане в завои. Иначе за визия-да ако легне на 2 пръста от земята да! Но няма да го направя освен ако не си взема преди това някой пикап за всеки ден! Нали виждам колите със спортно окачване к'ви задръствания правят :D - на легналите полицаи. Влизат задължително на 45 градуса - не мерси нямам чак такова търпение и свободно време да се заигравам! Да караш по нащите пътища със спортно окачване си е чисто "изкуство". Айде поздрави ясно ми е че гЪзарията иска жертви!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 21 апр 2009 6:59

като няма да слагаш окачване земи поне си махни теглича :?
много добре се комбинира с цялостната визия на колата :evil:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 21 апр 2009 7:21

С тия ниски гуми които си сложил на 40 височина изкуството е по голямо да ги пазиш и джантите тях от колкота едно окачване,но сам ще се убедиш :да:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 21 апр 2009 9:10

Според мен щом се е стигнало до тук ще има и окачване :D
Всичко е въпрос на време :wink:

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Вто 21 апр 2009 16:34

Ще я свалиш, няма къде да идеш :lol: . Не им се плаши толкова на гърбиците, само изглеждат големи. Аз с 80/50 + 1 см. по-ниски чашки си ги газех без проблеми. Е, покарах така и после си я повдигнах малко ама това е друг въпрос...

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Вто 21 апр 2009 17:49

мисляче колегата нетарпи коментари по неговия проект!щом си пуснал тема значи искаш всички колеги дая видят.но като сия пускал си знаел че както похвали така ще има и критика,но явно нетарпиш коментари...и немога да разбера какво толкова се впрягаш на саветите...се пак никои нете е хванал за гушата и датие казал направи това на сила...просто се научи да бъдеш по отворен към савети и коментари и ше видиш че нещатата щесе поменят...а за джетата бях писал в предишния пост че заслужава внимание и е правена с голямо желания...успех за напред и безавариини километри! 8)

Върни се в “Оптичен тунинг”