Барабана трябва да е или черен, или дискове

ivsnara написа:npu3pak написа:Колата става много добре, само не боядисвай барабаните червени...pls
А тези работи за накладките и тях ли да не боядисвам.....
neon написа:ivsnara написа:npu3pak написа:Колата става много добре, само не боядисвай барабаните червени...pls
А тези работи за накладките и тях ли да не боядисвам.....
Ами като не боядисваш барабана, определено недей да боядисваш и супортите на предните спирачки! Добре върви работата - слагай фарове и предни мигачи, халогени, бленди.....
gadenmuxx написа:Махни веждите от фаровете и го направи като хората(намръщи капака) , сложи бленди и мигачи на тъмна основа на бронята,20мм фланци отзад(виждат ми се доста прибрани джантите).![]()
Wayne написа:gadenmuxx написа:Махни веждите от фаровете и го направи като хората(намръщи капака) , сложи бленди и мигачи на тъмна основа на бронята,20мм фланци отзад(виждат ми се доста прибрани джантите).![]()
Според няма няма смисъл да сасипва капака ,така си е супер.
Фланци верно може но чак пък 20мм.
И др. което е защо толко го забарзате,тея пари да не растат по дарветата
Eleanor написа:Кфо сте го грабнали момчето ??? Така мо харесва така сиго прави.... Мен лично много ми харесва.. Наистина е станало добро освежаване Много по добре е от началото.... Браво Колега Имаш мерак Разглеждай теми в форума и коли в гаража и неспирай да освежаваш Голфето .... Браво за мерака !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта