peyu написа:gangstaned написа:Табло с МФА може да се монтира и да работи на всякакъв вид двигател.
Е, тази истина я разбрах преди няколко месеца и аз. Честито на печелившите. Един колега от форума ми беше писал ЛС, че без ЕКУ нямало откъде да взима сигнал таблото... Да, ама чушки. То самото табло си е с вграден "компютър", който си "сваля" всички показания от датчиците (т. на масло и на външна температура) и ги показва по цифров начин на дисплейчето, вградено в таблото. Аз благодарение на колегата
Achim Lauritzen успях да си подкарам моето с няколко жокера от него и лостче за МФА-то. Жоро е много точно момче и го е доказал не само на мен във форума, благодаря ти баце, вдяваш ги нещата, пък и си мераклия(или будалофен на тези стари кофи от осемдесетте, също като мен и доста други от форума

). В момента МФА-то си работи идеално на моето ABU с карбуратор и си показва каквото се иска от него. Сега като гледам снимките на колегата и мен ме хвана мерака за едно дигитално табло

има ли такова с една букса, че си преправих инсталацията на колата за такава с една?