Хулигане, не е важно каква е истината, а какво можеш да докажеш. Човека си плаща каско, съответно има претенции като има щета. Такъв е реда.
Този след като е решил да го разкрива що за стока е, що не го докаже в темата със снимков материал как си драска колата и всичко да приклчи на момента?
Иначе остават едни не доказани голи приказки, клевета нали се сещаш?
Наслушал съм се на простотии точно в този форум, за некоректни "колеги" и как се изопачава истината и всеки се прави на света вода ненапита.
голф 4 Премахване на дръжки и лайсни
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 Премахване на дръжки и лайсни
Колеги да ви разкажа малко ако бях аз нямаше да я надраскам до метал и да искривя ламарините 2ро нямаше да счупя фаровете и стоповете щях да ги надраскам 3то защо цепа гумите зверски който бяха почти нови !Но има и друга страна неискъм никои да обида но живеем в такава държава че всеки ти завижда за нещо и гледа да ти направи мръсно ! Но всеки си има гледна точка ще слушам всеки и ще дам коректен отговор без да го ругая !
Но вече се съмнявам в някой колеги няма да ги издавам преди години ме засичаха и ме заплашваха но още се влачи разследването но ще дам нови показания за нов извършител !
Но вече се съмнявам в някой колеги няма да ги издавам преди години ме засичаха и ме заплашваха но още се влачи разследването но ще дам нови показания за нов извършител !
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Toва е последното мнение дето пиша в тази тема!
Колега morfei1 не искаш ли клипче ?
Нека са голи приказки...
Тук не ставаше въпрос застрахователите какви са мутри,а това ли е начина да си тунинговаш колата?
Нито ще е първия нито последния който го е направил.По твоите думи:Хвала на тарикатите дето са успели без да ги хванат.
ps Ако мненията ми се считат за спам нека бъдат изтрити от администрацията на форума.
Dragostinov може да обяви в темата,ако бъде хванат 'извършителя'.
Колега morfei1 не искаш ли клипче ?

Нека са голи приказки...
morfei1 написа:Не заставам на страната на колегата, тъй като въобще не го познавам, но това е масова практика в България, нещо "нормално" от много години насам. Моето мнение е че един човек, който наистина си обича колата, няма да си причини това![]()
Застрахователите да не би да са цвете за мирисане? Не е нужно да ми отговоряте, понеже темата ще отиде в съвсем друга насока.
@T.C.T., може би имаш достатъчни основания да направиш това, но мисля че не е това начина.
Тук не ставаше въпрос застрахователите какви са мутри,а това ли е начина да си тунинговаш колата?
Нито ще е първия нито последния който го е направил.По твоите думи:Хвала на тарикатите дето са успели без да ги хванат.
ps Ако мненията ми се считат за спам нека бъдат изтрити от администрацията на форума.
Dragostinov може да обяви в темата,ако бъде хванат 'извършителя'.
До тука нищо по същество не си ми казал? Мразя празните приказки.
Всичките ти мнения до тука са спам, защото с нищо не доказа твърдението си!
Всичките ти мнения до тука са спам, защото с нищо не доказа твърдението си!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес се Срешнах с колеги от форума и поговорихме доста те са се отказали да пискат теми отдавна! И аз ще мина към тази група ! Моля администраторите да истрият тази тема !Благодаря .