П.С. Та така колеги утре ще почвам лайсните, които ще се правят по един план, пък ще видим какво ще стане. Снимки ще има. А и колата на събор ще я видиме

Дашо написа:Поздравления от мен, за мерака и старанието, което влагаш в колата!![]()
Колата доста добре се получава. Малко веждата на фаровете ми се вижда голяма, ама важното е теб да те радва
Фаровете и стоповете, ще ги сменяш ли?![]()
Успех по-нататък
time1987 написа:Дашо написа:Поздравления от мен, за мерака и старанието, което влагаш в колата!![]()
Колата доста добре се получава. Малко веждата на фаровете ми се вижда голяма, ама важното е теб да те радва
Успех по-нататък
колега в монтана има няколко хубави вента.... ако искаш нещо да погледнеш да ти снимам ? има едно с много яка рисунка на предниа капак ... др прилича на батманската кола :Д аве има наточени ма повечето с 3-кова предница
venkata2 написа:time1987 написа:Дашо написа:Поздравления от мен, за мерака и старанието, което влагаш в колата!![]()
Успех по-нататък
колега в монтана има няколко хубави вента.... ако искаш нещо да погледнеш да ти снимам ? има едно с много яка рисунка на предниа капак ... др прилича на батманската кола :Д аве има наточени ма повечето с 3-кова предница
Като има хубави пусни тема за тях в момвнта спамиш темата на колегата а колата на батман нека си седи във филма по-добре
time1987 написа:venkata2 написа:time1987 написа:Дашо написа:Поздравления от мен, за мерака и старанието, което влагаш в колата!![]()
Успех по-нататък
Като има хубави пусни тема за тях в момвнта спамиш темата на колегата а колата на батман нека си седи във филма по-добре
ок ма ми се искаше той да отговаря а не ти ! :П ай поздрави
Дашо написа:Поздравления от мен, за мерака и старанието, което влагаш в колата!![]()
Фаровете и стоповете, ще ги сменяш ли?
Успех по-нататък
Golf_Diesel_ написа:Венто с тройкова предница -
BoJleH написа:Ще се прави ами![]()
При всеки има несгоди, бъди сигурен, радвай се че сме живи здрави и го МОЖЕМ
alpine написа:сърдита ти е че не си и направил веждите от първия път
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта