малко издуване на голф 2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Re: малко издуване на голф 2

Мнениеот neon » Сря 16 мар 2011 13:12

Колега - поослушай и поразгледай преди да почваш нещо. Виждам, че имаш ентусиазъм, но не прави "тунинг" изпълнения от 98-ма година. Вместо да хвърляш пари и време по вежди и прагове, задели парички и купи едно окачване (не е нужно да е скъпо) и хубави джанти. Ефекта ще е доста по-голям.

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Сря 16 мар 2011 19:54

А ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМ ЕФЕКТА ? - ми да си поръчам в завода да ми я направят по твой проект...ако си навит де..... и накрая ..... сметката ще я оправиш , НАЛИ ?

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 16 мар 2011 20:27

И да искаш в завода няма как да си я поръчаш-а това което ти казва колегата не мисля че е с лош умисъл а доброжелателен съвет ,ма ти кат си знаеш си кичи голфа както ти е кеф колата си е твоя и ти ще си се излагаш (дано да греша с излагането) scare

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Сря 16 мар 2011 21:13

За 6 страници не видях нищо съществено.Един спор,Нови вежди,спрей за стопове и доработки по предницата.За пореден път се чудя,защо всеки пуска тема-проект с неясно бъдеще.Иначе да не ти секвам ентусиазмът-Успех и надявам се да видя един красив морско мк2 ;)

П.С. Личното мнения мисля,че не врени на никой!

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 16 мар 2011 21:30

kristianhristov написа:А ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМ ЕФЕКТА ? - ми да си поръчам в завода да ми я направят по твой проект...ако си навит де..... и накрая ..... сметката ще я оправиш , НАЛИ ?

С тоя тон няма да стане!Първо питаш а като ти отговорят се заяждаш! :beat_butt2 Във форума е писано доста за рязането на вежди... :търсачкаа Докато пиете по бира с някой приятел сте ги направили.Айде и по спокойно го раздавай. :deal

Потребителски аватар
polski-grizach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polski-grizach » Сря 16 мар 2011 21:37

А и бързо става.Зависи колко хубаво искаш да го направиш

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Сря 16 мар 2011 21:53

Вижте какво... Тази кола я карам аз.. на 19 години съм, нямам доходи, защото още уча. При положение че с баща ми сме започнали тази тема, следоветелно имаме абмицията да направим нещо с автомобила си. Ако на някой не им е известно, някой хора не акат пари... Оценявайки "креативните" ви съвети, аз не мога да тръгна и да дам не малка сума ей така... Правим каквото можем. Малко по малко,с времето. Не всеки човек има въсможността да ръга окачвания и 16-ки и нови генераций и темподобни. При положение че Сайта е свободен, това означава ,че всеки човек с кола и амбиция може да публикува каквото си иска, така че коментари от сорта " Не знам защо още има такива дето праят поекти с неясни бъдеще" са напълно празни откъм умисъл. Бъдещето е ясно написано, никой не е казал че ще се направи за седмица. Освен това, в крайно сметка колата е моя, следователно ще я направим аккто на нас ни харесва. Това не означава че не търпим критика. Казвате че това е градивна критика. Ами не, не е! Това е едно чисто изтъкване, а някои хора го правят дори с цел заяждане... Коментари от сорта ,че не се казвало бурия ами гърне,че се е почнало със селянията... :) Тук не е място за заяждания и избиване на комплекси...и ПАК повтарям колата е моя и промените по нея са съобразени с моите виждание. Това че на някой му се струва селско изпълнение, да си го запази за себе си. Ако накраиник на гърне, фолио на стоповете и вежди е "кичене" и "излагане" колеги, не ни тровете темата.. С баща ми правим, каквото ни е по силите за колата, и няма да приема по този начин да потъпквате труда ни.. Коментари от сорта "не правете тунинг изцепки" са глупави, безпочвени и не на място... Оценяваме съветите, благодарни сме за помоща оказана от НЯКОЙ колеги и моля повече, коментари от сорта че трябвало някои да ме насочва в правилната посока да няма! Факта че карам МК2 говори в каква посока съм... И последното нещо което ше кажа... Много хора ми казаха , че хората от форума за добронамерени, отзивчиви, разбиращи и умни, но за съжаление не ги виждам тук. :)

Потребителски аватар
AE86

Мнениеот AE86 » Сря 16 мар 2011 22:18

Така...Уж търпиш критика,а после се палиш какво сме казали.Това за чисто наши мнения и не си длъжен да се съобразиш с тях.След като пускаш проект по един или друг начин искат да се допиташ и до нашето мнение.Не е ли така?Това,че правиш колата с малко средства не е предпоставка,че няма да стане хубав и интересен автомобил.Можем още много да си говорим,но аз спирам до тук.Успех с колата пак ти казвам :да:

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 16 мар 2011 22:23

kristianhristov написа:...и ПАК повтарям колата е моя и промените по нея са съобразени с моите виждание. Това че на някой му се струва селско изпълнение, да си го запази за себе си. Ако накраиник на гърне, фолио на стоповете и вежди е "кичене" и "излагане" колеги, не ни тровете темата
... Много хора ми казаха , че хората от форума за добронамерени, отзивчиви, разбиращи и умни, но за съжаление не ги виждам тук. :)

Щом не търпиш критика и щом тук сме се събрали само недобронамерени какъв е според теб варианта всички да сме криви или нещо в твоето отношение и държание да не е както трябва? И аз смятам да спра дотук,защото не ми се навлиза в безсмислени спорове.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 16 мар 2011 22:27

kristianhristov :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 мар 2011 22:43

всички да се спрат, да не спирам темата :wink:
авторът не е нужно да блъска доклади постоянно
видях ги

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Пон 03 окт 2011 22:40

нищо не е завършено , но сега изглежда така !
Прикачени файлове
1.jpg

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Пон 03 окт 2011 22:48

2.jpg
3.jpg

Потребителски аватар
AE86

Мнениеот AE86 » Вто 04 окт 2011 10:18

Хех,голфа взе да добива вид :) Праговете са на лице.Веждата над фаровете ми идва в повече в цялостната концепция.Ще боядисаш ли капачките на Борбета? Успех за напред :да:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 04 окт 2011 19:44

мен веждата си ми изглежда на място ама незнам защо толкова хора харесват затъмняването само на малките фарчета --мен ми се струва незавършено някак си

Върни се в “Оптичен тунинг”