Bai Sando написа:С тия мигачи е друга работаЖулни и една шкуркичка 2000 и една пастичка и става още по-шукаритетна колицата
Мм съгласен съм тия дни като нищо да го направя...добра идея ми даде
Bai Sando написа:С тия мигачи е друга работаЖулни и една шкуркичка 2000 и една пастичка и става още по-шукаритетна колицата
tupalka написа:А как си изкарал отзад главината от моста?
vackooo написа:Колеги дайте ми съвет какво да направя?
Значи тъй като 4-те 9-ки са с ЕТ45 отзад съм си решил проблема,но отпред ми трябват фланци 15-18мм как ще е по-добре да действам:
1-да ги направя с 4 отвора и дълги болтове(нещо не ме дърви така)
2-да ги направя с 8(4дупки фланец,главина и другите 4 джанти фланец)
И другият ми въпрос е,ако сложа 4-те 9-ки ще трябва ли да преработвам калници?Защото по мой изчисления отзад съм в момента ЕТ10,а оптред ще съм ЕТ30(ако съм с 15мм фланец) и ЕТ27 ако съм с 18мм фланец.Целта ми е колата да слезне до най-ниското ниво,което позволява окачването и си мисля,че ще трябва бомбене,но нека по образованите кажат
Мерси предварително
Winner25 написа:vackooo написа:Колеги дайте ми съвет какво да направя?
Значи тъй като 4-те 9-ки са с ЕТ45 отзад съм си решил проблема,но отпред ми трябват фланци 15-18мм как ще е по-добре да действам:
1-да ги направя с 4 отвора и дълги болтове(нещо не ме дърви така)
2-да ги направя с 8(4дупки фланец,главина и другите 4 джанти фланец)
И другият ми въпрос е,ако сложа 4-те 9-ки ще трябва ли да преработвам калници?Защото по мой изчисления отзад съм в момента ЕТ10,а оптред ще съм ЕТ30(ако съм с 15мм фланец) и ЕТ27 ако съм с 18мм фланец.Целта ми е колата да слезне до най-ниското ниво,което позволява окачването и си мисля,че ще трябва бомбене,но нека по образованите кажат
Мерси предварително
За фланците - определено 2-рия вариант е по надежден, но защо се вкарваш в такива филмиСпокойно може да си намериш подобни 9-ки с подходящо ЕТ
![]()
За втория въпрос - не мога да кажа със 100% сигурност защото не знам колко ти се развиват койловете и наблюденията ми са върху Б4 а не Б3, обаче
1. С ЕТ 30 в най-ниско положение джантата ще ти опира в пружината. При мен гайката минаваше на милиметри от гумата и не опираше само защото гумата беше разпънатаСамо че гайката ми беше на 40-50мм от най ниското.
2. Калници със сигурност ще трябва да правиш и то трябва да е брутално разпъване за да може да се въртят предните.
3. И пластмасовите подкалници ще пречат
4. Широки джанти вкарани в калниците, нещо не ми се вързват
vackooo написа:ясно и благодаря ама нещо не ме устройва тази височинаискам мааалко по ниско ще го мисля
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта