Искрящо розов цвят

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
qqqq
Автомобил:
Двигател:

Re: Искрящо розов цвят

Мнениеот qqqq » Нед 25 дек 2011 2:28

Колега, аз не мога да разбера нещо, казваш, че искаш само за зимата, а си направил на фотошоп и лаесните по броните, всеки сезон ли ще ги боядисваш? И другото.. още след първото негативно мнение ти се хвърли като лъв да я защитаваш тая идея за розовите джанти, след като си толкова сигурен, че това е цвета на джантата ти, защо сме вече на 6та страница и все още нищо не си предприел по боядисването?

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Нед 25 дек 2011 3:26

Снимката, която е обработена на фотошоп не е мое дело, направиха ми я в един друг форум.
Аз мнения тук не съм искал, друг е въпроса, че всеки индивидуално взе да си налага своето.
Розовото е окончателно, колкото до предприемането на някакво действие - причината е, че работя нощни смени, а през деня обичайно спЯ. Ако се намери някакво свободно време, се работи основно над един хубав двигател за една сива кола. Това мисля, че дава отговор на въпроса ти. :да:
Лека! :beer

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Нед 25 дек 2011 9:27

Весела Коледа на Всички колеги :beer

Колега,за^би розовото,а сложи едно зелено чудо.Лично мнение
Изображение
Изображение

И все пак ще чакам да видя какво ще сътвириш.Изглежда интересно.Поздрави

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 25 дек 2011 9:45

stanyoo написа:Вече дразниш, но все пак няма да изпадам в подробности да обяснявам на поредният бавноразвиващ се "пич" , че марката автомобил няма никакво значение. Не знам какви са ти наблюденията върху Пежо, но най-добре си гледкай твойта кочинка. Кола като кола - като се счупи, правиш и пак караш.
За най-долното ще си замълча, защото има огромен риск да те "препарирам" ниско долу. Пък и вече се приповтаряш, вземи смени репертоара. :deal
С уважение: Станислав! :beer

Защо се дразниш,Стани :?: :Mr Green Fun
Бавноразвиващ ше викаш на онзи дето ти вкарва "пичовските" идеи в "умната" ти главица :Mr Green Fun
На моята кочинка никога няма да и боцнеш розАви бозави джанти,защото и с надрани железни е на светлинни години от твоята каляска :Mr Green Fun
Относно препарирането някой вече го е сторил с теб,мили :gay fight
Дали се прИповтарям или не форума и особено твоята изключително готина тема е за нашите мнения,а ако не е си я запази в собствените си мисли :wink:
Много по здрави: Даскалчето heavy metal zork

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Нед 25 дек 2011 20:29

И как разбра, че е на светлинни години от твоята кутийка? :D

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 25 дек 2011 22:37

Струва ми се изчерпахте темата и почнахте да си мерите чурките :lock:

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Пон 26 дек 2011 0:25

Подкрепям, най-добре да се заключи. :beer

draganeski
Автомобил: Mk3 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот draganeski » Пон 26 дек 2011 0:32

И това ли ти беше оптичния тунинг?

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 26 дек 2011 0:36

draganeski написа:И това ли ти беше оптичния тунинг?

То по тази логика къде беше оптичния на една друга тема. Смяна на едносекционен с двусекционен фар на мк3(нищо лично към колегата). Ама стига негативизъм!

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 26 дек 2011 1:52

Ще използвам така и така е за катинар, ше ме извиняват модераторите

Напоследък забелязвам едно такава тенденция, все повече да се спори кое е селско, грозно, тъпо, педалско, евтино, жалко и т.н. и другото кое "браво много добре се получава" и все по-малко "като хванеш отверката въртиш на дясно и дърпаш"

Вече се замислям дали искам да продължавам да пиша в този форум или да се местя в един друг, за който обаче мисля че не съм достигнал нивото.

Стига с тва мерене на буби...ясно е че някой колеги са напред с материала и правят сериозни автомобили...за което браво и да се продължава, да се види че и ние в наща отрепана държавица можем...макар някой от колите тук да се развиват отвъд океана и по разни други държави.

Аз не пиша много в тоя форум...когато мога да дам съвет го давам...ако се иска съвет...но избягвам да давам наклон на когото и е да, може и да не ми харесва..но това нито е от значение..нито е моя работа да се бутам. Седя и завиждам само как колеги могат да отделят примерно 100 долара и да си купят ключ за фаровете от р32 като се има впредвид че не прави кой знае какво по визията на интериора, но както и да е...или че други колеги имат по 3 коли и могат да превърнат VW-то си найстина в проект...нещо което аз немога да направя защото няма нито средствата нито условията да поддържам 2 коли и да си направя тройката извънземна.

И ще апелирам...не се заяждайте, ако ще казвате на някой колко е малоумен и безвкусен....по добре подминете темата и толкова, той човека да си прави квото ще...верно е че има и елементи който просто брутално издевателстват с колите си, просъстващите винаги са изключения, ама тва си е тяхна работа.
Имаше една темата която от писания колко бил зле колегата и как нищо не прави стана 10 страница за доста кратко време.
Аз никога не съм си помислял да кажа на колега "виж се колко си зле, дал си сума и пари за глупости а колата ти е с стоманени джанти" примерно.
не е тва идеята на форума.
В същото време имам усещането, че има група хора който си се познават примерно и всичко извън техния кръг е аматьоска работа и едва ли не "ти си смешник, нищо не си направил по колата си, аз съм по голям"
Може и да греша, ако е така се извинявам.

Тва е най-дългия ми пост в тоя форум...дано не е изцяло безсмислен поне.
Успехи на всички които искат да правят нещо по колите си БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО!

По темата, отивай при бъркача на боя и търси цвят и боядисвай! така си решил направи го! ако не ти хареса или ти омръзне винаги може да им теглиш шкурката и да ги пребоядисаш...а й все пак са зимни джанти, ако щеш ги направи шарени важното е мерак да има.

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Пон 26 дек 2011 2:51

Много добре казано! Мисля,че след това подканване към автора на темата тя се изчерпа,дано по-скоро някой я заключи , а той - да си ги боядиса по-скоро... :|

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 26 дек 2011 8:29

stanyoo написа:И как разбра, че е на светлинни години от твоята кутийка? :D

И преди да се заключи прекрасната тема нека отговоря на ентусиаста :012:
Човече,първо по емблемата разбрах,а след това по всеки един детайл...
Благодаря ти за глупавия въпрос и дано постигнеш целта си :applause:

Върни се в “Оптичен тунинг”