Искрящо розов цвят
Re: Искрящо розов цвят
Колега, аз не мога да разбера нещо, казваш, че искаш само за зимата, а си направил на фотошоп и лаесните по броните, всеки сезон ли ще ги боядисваш? И другото.. още след първото негативно мнение ти се хвърли като лъв да я защитаваш тая идея за розовите джанти, след като си толкова сигурен, че това е цвета на джантата ти, защо сме вече на 6та страница и все още нищо не си предприел по боядисването?
- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Снимката, която е обработена на фотошоп не е мое дело, направиха ми я в един друг форум.
Аз мнения тук не съм искал, друг е въпроса, че всеки индивидуално взе да си налага своето.
Розовото е окончателно, колкото до предприемането на някакво действие - причината е, че работя нощни смени, а през деня обичайно спЯ. Ако се намери някакво свободно време, се работи основно над един хубав двигател за една сива кола. Това мисля, че дава отговор на въпроса ти.
Лека!
Аз мнения тук не съм искал, друг е въпроса, че всеки индивидуално взе да си налага своето.
Розовото е окончателно, колкото до предприемането на някакво действие - причината е, че работя нощни смени, а през деня обичайно спЯ. Ако се намери някакво свободно време, се работи основно над един хубав двигател за една сива кола. Това мисля, че дава отговор на въпроса ти.

Лека!

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Весела Коледа на Всички колеги
Колега,за^би розовото,а сложи едно зелено чудо.Лично мнение

И все пак ще чакам да видя какво ще сътвириш.Изглежда интересно.Поздрави

Колега,за^би розовото,а сложи едно зелено чудо.Лично мнение

И все пак ще чакам да видя какво ще сътвириш.Изглежда интересно.Поздрави
stanyoo написа:Вече дразниш, но все пак няма да изпадам в подробности да обяснявам на поредният бавноразвиващ се "пич" , че марката автомобил няма никакво значение. Не знам какви са ти наблюденията върху Пежо, но най-добре си гледкай твойта кочинка. Кола като кола - като се счупи, правиш и пак караш.
За най-долното ще си замълча, защото има огромен риск да те "препарирам" ниско долу. Пък и вече се приповтаряш, вземи смени репертоара.![]()
С уважение: Станислав!![]()
Защо се дразниш,Стани

Бавноразвиващ ше викаш на онзи дето ти вкарва "пичовските" идеи в "умната" ти главица

На моята кочинка никога няма да и боцнеш розАви бозави джанти,защото и с надрани железни е на светлинни години от твоята каляска

Относно препарирането някой вече го е сторил с теб,мили

Дали се прИповтарям или не форума и особено твоята изключително готина тема е за нашите мнения,а ако не е си я запази в собствените си мисли

Много по здрави: Даскалчето

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
И как разбра, че е на светлинни години от твоята кутийка?

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Струва ми се изчерпахте темата и почнахте да си мерите чурките 

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям, най-добре да се заключи.

-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
И това ли ти беше оптичния тунинг?
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
draganeski написа:И това ли ти беше оптичния тунинг?
То по тази логика къде беше оптичния на една друга тема. Смяна на едносекционен с двусекционен фар на мк3(нищо лично към колегата). Ама стига негативизъм!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Ще използвам така и така е за катинар, ше ме извиняват модераторите
Напоследък забелязвам едно такава тенденция, все повече да се спори кое е селско, грозно, тъпо, педалско, евтино, жалко и т.н. и другото кое "браво много добре се получава" и все по-малко "като хванеш отверката въртиш на дясно и дърпаш"
Вече се замислям дали искам да продължавам да пиша в този форум или да се местя в един друг, за който обаче мисля че не съм достигнал нивото.
Стига с тва мерене на буби...ясно е че някой колеги са напред с материала и правят сериозни автомобили...за което браво и да се продължава, да се види че и ние в наща отрепана държавица можем...макар някой от колите тук да се развиват отвъд океана и по разни други държави.
Аз не пиша много в тоя форум...когато мога да дам съвет го давам...ако се иска съвет...но избягвам да давам наклон на когото и е да, може и да не ми харесва..но това нито е от значение..нито е моя работа да се бутам. Седя и завиждам само как колеги могат да отделят примерно 100 долара и да си купят ключ за фаровете от р32 като се има впредвид че не прави кой знае какво по визията на интериора, но както и да е...или че други колеги имат по 3 коли и могат да превърнат VW-то си найстина в проект...нещо което аз немога да направя защото няма нито средствата нито условията да поддържам 2 коли и да си направя тройката извънземна.
И ще апелирам...не се заяждайте, ако ще казвате на някой колко е малоумен и безвкусен....по добре подминете темата и толкова, той човека да си прави квото ще...верно е че има и елементи който просто брутално издевателстват с колите си, просъстващите винаги са изключения, ама тва си е тяхна работа.
Имаше една темата която от писания колко бил зле колегата и как нищо не прави стана 10 страница за доста кратко време.
Аз никога не съм си помислял да кажа на колега "виж се колко си зле, дал си сума и пари за глупости а колата ти е с стоманени джанти" примерно.
не е тва идеята на форума.
В същото време имам усещането, че има група хора който си се познават примерно и всичко извън техния кръг е аматьоска работа и едва ли не "ти си смешник, нищо не си направил по колата си, аз съм по голям"
Може и да греша, ако е така се извинявам.
Тва е най-дългия ми пост в тоя форум...дано не е изцяло безсмислен поне.
Успехи на всички които искат да правят нещо по колите си БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО!
По темата, отивай при бъркача на боя и търси цвят и боядисвай! така си решил направи го! ако не ти хареса или ти омръзне винаги може да им теглиш шкурката и да ги пребоядисаш...а й все пак са зимни джанти, ако щеш ги направи шарени важното е мерак да има.
Напоследък забелязвам едно такава тенденция, все повече да се спори кое е селско, грозно, тъпо, педалско, евтино, жалко и т.н. и другото кое "браво много добре се получава" и все по-малко "като хванеш отверката въртиш на дясно и дърпаш"
Вече се замислям дали искам да продължавам да пиша в този форум или да се местя в един друг, за който обаче мисля че не съм достигнал нивото.
Стига с тва мерене на буби...ясно е че някой колеги са напред с материала и правят сериозни автомобили...за което браво и да се продължава, да се види че и ние в наща отрепана държавица можем...макар някой от колите тук да се развиват отвъд океана и по разни други държави.
Аз не пиша много в тоя форум...когато мога да дам съвет го давам...ако се иска съвет...но избягвам да давам наклон на когото и е да, може и да не ми харесва..но това нито е от значение..нито е моя работа да се бутам. Седя и завиждам само как колеги могат да отделят примерно 100 долара и да си купят ключ за фаровете от р32 като се има впредвид че не прави кой знае какво по визията на интериора, но както и да е...или че други колеги имат по 3 коли и могат да превърнат VW-то си найстина в проект...нещо което аз немога да направя защото няма нито средствата нито условията да поддържам 2 коли и да си направя тройката извънземна.
И ще апелирам...не се заяждайте, ако ще казвате на някой колко е малоумен и безвкусен....по добре подминете темата и толкова, той човека да си прави квото ще...верно е че има и елементи който просто брутално издевателстват с колите си, просъстващите винаги са изключения, ама тва си е тяхна работа.
Имаше една темата която от писания колко бил зле колегата и как нищо не прави стана 10 страница за доста кратко време.
Аз никога не съм си помислял да кажа на колега "виж се колко си зле, дал си сума и пари за глупости а колата ти е с стоманени джанти" примерно.
не е тва идеята на форума.
В същото време имам усещането, че има група хора който си се познават примерно и всичко извън техния кръг е аматьоска работа и едва ли не "ти си смешник, нищо не си направил по колата си, аз съм по голям"
Може и да греша, ако е така се извинявам.
Тва е най-дългия ми пост в тоя форум...дано не е изцяло безсмислен поне.
Успехи на всички които искат да правят нещо по колите си БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО!
По темата, отивай при бъркача на боя и търси цвят и боядисвай! така си решил направи го! ако не ти хареса или ти омръзне винаги може да им теглиш шкурката и да ги пребоядисаш...а й все пак са зимни джанти, ако щеш ги направи шарени важното е мерак да има.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добре казано! Мисля,че след това подканване към автора на темата тя се изчерпа,дано по-скоро някой я заключи , а той - да си ги боядиса по-скоро... 

stanyoo написа:И как разбра, че е на светлинни години от твоята кутийка?![]()
И преди да се заключи прекрасната тема нека отговоря на ентусиаста

Човече,първо по емблемата разбрах,а след това по всеки един детайл...
Благодаря ти за глупавия въпрос и дано постигнеш целта си