Благодаря на всички!
Буквално от следващия ден като го купих вр6-а го карам и честно казано незнам защо се бавих до сега толкова много с това решение да се сдобия с този мотор. След малко по обстойния преглед, въпреки малко кофти външния вид с ръжда тук-там, но тъй като доиде от Indiana което е сравнително влажен щат, установих че колата е поддържана добре. Освен конусния филтър които се забелязва на пръв поглед, има и изпускателен колектор OBX-R, махнато средно гърне и имам много големи съмнения че има чип също.
За звука на двигателя, няма какво и да си говориме, няколко пъти съм се смял почти до сълзи след като забелязах как хора се въртат и се чудят коя кола звучи така, при положение че покрай тях минава само някаква убита джета, даже и на метални джанти
Нямам търпение вече да дойде момента в които ще го прехвърля в кабриото, та нищо чудно да стане и доста по-рано от заплануваното за зимата

п.п. Доста хора казват да се заиграя с Джета-та и нещо идеята за "Sleeper" проект ми допада, но това ще се обмисля за в бъдеще и няма да е точно с тази Джета, но ще е задължително вр6 пак