Мерси за всички позитивни и негативни коментари относно колата ми. Аз даже сега виждам за тази анкета. Мисля, че всеки има различен вкус и не е правилно да казва на кой му бил крива предницата, задницата и не знам си какво.
На тези снимки 1-во колата ми не е в този вид, в който е сега и не мисля че има на каква база да се сравняват коментарите за 1,2 или 7 тъй като са в съвсем различен стил. 1на кола има спойлери, 1на окачване, 3та....мене ми харесват 2/3 от колите в анкетата.
Какво значение има в крайна сметка кой ще е 1ви или последен? И 0% да взема, за мене моята кола ще си е най-хубавата защото съм хвърлил работа по нея аз, и ми е било кеф да си я направя така както съм сметнал за стилно и красиво. Това важи за колата на всеки 1 колега на който участва автомобила или не в тази анкета. Някой се кефи на изчистен тунинг, друг на цигания, 3ти и аз не знам за какво...айде сега да си махна праговете и задната добавка понеже някой щял да се хвърля отнякъде си...
Не мисля че в тази тема трябва да тровим колите на хора който са си правели кефи, тунинговайки това онова. Мисля че всеки си е правил колата за да се радва той лично на нея без значение какво мислят другите. Успех на всички