devil_vas написа:...
пак казвам евала за мерака и ентусиазма, знам че с това се и занимаваш, но тази двойка не си е направил по-възможно най-добрия начин![]()
според теб забрави да добавиш

колегата много правилно си го каза евалата ...Golf_maniac написа:Колега колата ти е готина.ЕВАЛА за положения труд![]()
За тези,на които не им харесва има бутони "back" и "х" ...в магазина кат не ви харесва нещо не почвате да се обесняяте на продавача =)
geleto-G написа:хората по света гледат как да махат и да чистят а тука в БГ всички трупат отгоре трупат крила, спойлери, вежди, и брони навсякъде ако може по нещо трупаааай СТИЛ е нещо рядко срещано в оптичния тунинг в БГ за разлика от КИЧ малко са сполучливите коли и те най често не са ПРЕТРУПАНИ с пейки, маси и т.н.
когато са създавани колите доста дизайнери са мислили върху тях мисля че не бива да мажеме от горе с валяка - vortex.forums.com може да поразгледаш там малко да ти дойде някоя идея дано как да позачистиш
fens_ написа:......
п.п. айде без тъпи колентари , исках просто да се похваля и да израза мнение за спортното окачване , а не да ми говорите за външния вид на колата ...
devil_vas написа:надали не си разгледал други направени двойки. само в нашия клуб има поне 6, 7, който може да се вземат за пример.
fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш!![]()
gas написа:fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш!![]()
fast_t написа:gas написа:fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш!![]()
Сега ням да се караме, щото изпитвам респект към тебе, знаейки с какво се занимаваш и какви коли си направил (прав си с коментара си), НО почна леко да ми писва от това, че форума се превръща в секта "изчистен тунинг" искам да видя една КАЧЕСТВЕНО направена кола с по-личащ се оптичен тунинг. Това е всичко! Както виждаш темата не я коментирам, а просто ме издразни, че когато човек се опита да сложи нещо по колата си, което не е просто стандартна броня с нова боя(пример), винаги се намира някой да му каже, че предпочита "изчистения тунинг"! Аз лично харесвам колите с "изчистена оптика", но също вървам, че тя прилича повече на по-рядко срещани коли(Scirocco, Corrado), отколкото на супер масовите(тях си ги знаем).
fast_t написа:.. ).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта