Проект 2007 - Голф 2 1.8 ГТИ

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 18 апр 2008 11:39

devil_vas написа:...

пак казвам евала за мерака и ентусиазма, знам че с това се и занимаваш, но тази двойка не си е направил по-възможно най-добрия начин :roll: :?

според теб забрави да добавиш ;)

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пет 18 апр 2008 11:42

да верно :D , пак казвам според мен... пиша така за да не се засегне собственика на колата, щото все пак се вижда, че са хвърлени труд, време и пари :wink:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пет 18 апр 2008 11:49

колега за предната брония единствената тунинг брония която отива на голф 2-ка това е тази , джантитетата скоро ще са и 4-те на колата просто ми дигнаха от мазето чистонови 4 гумета и сега си издирвам още 1 предна за да ги кача 4-те иначе са само 2-те задни на колата сега ...

планува се до края на др седмица да е с 4-терите ...

Потребителски аватар
deyan_petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deyan_petrov » Пет 18 апр 2008 21:51

много пари си хвърлил а нищо хубаво не си направил.Единственото красиво нещо на тази кола са джантите :?

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Пет 18 апр 2008 22:28

колегата има различни виждания за нещата,стига го тровете. малко е кичозна ама щом си го кефи така

Потребителски аватар
Golf_maniac
Автомобил: BMW 530i
Двигател: V8

Мнениеот Golf_maniac » Пет 18 апр 2008 23:15

Колега колата ти е готина.ЕВАЛА за положения труд :да:
За тези,на които не им харесва има бутони "back" и "х" ...в магазина кат не ви харесва нещо не почвате да се обесняяте на продавача =)

Потребителски аватар
geleto-G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот geleto-G » Пет 18 апр 2008 23:30

хората по света гледат как да махат и да чистят а тука в БГ всички трупат отгоре трупат крила, спойлери, вежди, и брони навсякъде ако може по нещо трупаааай СТИЛ е нещо рядко срещано в оптичния тунинг в БГ за разлика от КИЧ малко са сполучливите коли и те най често не са ПРЕТРУПАНИ с пейки, маси и т.н.
когато са създавани колите доста дизайнери са мислили върху тях мисля че не бива да мажеме от горе с валяка - vortex.forums.com може да поразгледаш там малко да ти дойде някоя идея дано как да позачистиш

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот fens_ » Съб 19 апр 2008 0:07

Golf_maniac написа:Колега колата ти е готина.ЕВАЛА за положения труд :да:
За тези,на които не им харесва има бутони "back" и "х" ...в магазина кат не ви харесва нещо не почвате да се обесняяте на продавача =)
колегата много правилно си го каза евалата ...

geleto-G написа:хората по света гледат как да махат и да чистят а тука в БГ всички трупат отгоре трупат крила, спойлери, вежди, и брони навсякъде ако може по нещо трупаааай СТИЛ е нещо рядко срещано в оптичния тунинг в БГ за разлика от КИЧ малко са сполучливите коли и те най често не са ПРЕТРУПАНИ с пейки, маси и т.н.
когато са създавани колите доста дизайнери са мислили върху тях мисля че не бива да мажеме от горе с валяка - vortex.forums.com може да поразгледаш там малко да ти дойде някоя идея дано как да позачистиш

пич за пейката която говориш ако си беше направил труда да прочетеш цялата тема , а не да се втурваш като сляпо куче да пишеш щеше да разбереш че тва е "edition" и така си е дошла от германия ....

и аз нз кво съм гледал ама колега ева ли някой има повече снимки на голф 2-ки от мене в компа му (не говора за бг голфове ) такаче съм направил това което ми е харесвало и не съм го направил да за ми караш ти колата примерно или някой др от колегите ами да си я карам аз, аз си работа , аз си давам парите , аз си я права знам че каквато и да е съм си я направил с двете раце и мене ме радва няма да карам кола еднаква с "ГОЛЯМИТЕ ГОРДОСТИ" на форума щотото на някой др му харесва .... замислете се малко ако ми харесваше как са направени др голфове тук и исках да копирам сичко от някой колега щях да го направа... но мисля че е безмисленно да се прават еднакви неща и само цвета да е различен ... ( поне според мен де )

п.п. айде без тъпи колентари , исках просто да се похваля и да израза мнение за спортното окачване , а не да ми говорите за външния вид на колата ...

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот Li4o » Съб 19 апр 2008 7:54

fens_ написа:......
п.п. айде без тъпи колентари , исках просто да се похваля и да израза мнение за спортното окачване , а не да ми говорите за външния вид на колата ...

Всеки има различни критерии за това дали един коментар е тъп - щом си пуснал тема значи ще има и коментари, ще има и различни от твоето мнение, а ако не искаш да чуеш мнението на другите и да ти се обсъжда колата - само кажи.... :roll:

Казваш, че искаш да караш различна кола, ама според мен точно тези брони с комарници са най-често срещаните и най-безвкусните - а в комплект с големия бедлук и оранжевите мигачи стават направо "класика"....

Но щом на теб така ти харесва колата - правиш я и това е - все пак ти ще си я караш, но няма как да очакваш всички да й се кефят...

Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Съб 19 апр 2008 11:49

devil_vas написа:надали не си разгледал други направени двойки. само в нашия клуб има поне 6, 7, който може да се вземат за пример.

Ето ти един пример:
Изображение .
Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш! :?
Не ме разбирайте погрешно, всичките тези коли са много хубаво направении и наистина са едни от най-хубавите във форума, НО фразата "оптичен тунинг" не се свежда само до така нареченият "изчистен тунинг", така че нека видим и нещо различно, без значение, дали се харесва масово, или не!
P.S. Най-накрая разбрах, че имало и друга разлика в двойковите широки брони, освен ножовете. :D

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Съб 19 апр 2008 12:28

fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш! :?

и 4те коли са коренно различни,точно в това се крие направата на една ефектна кола-в дреболийте които на пръв поглед не се забелязват а в същото време са глътнали доста труд и средства и ефекта от тях е много по силен от колкото от фрапантните промени личащи от километри..да не говорим че никой не споменава за качеството на изработка на променените детайли,което също е основна част от цялата работа,сещате се че каквото и да направиш по колата,като го оплескаш и омажеш ефект от него НЯМА ДА ИМА!.според мен са много малко направените коли за които може да се каже че са с добра изработка..но пък криваците наричани от собствениците си 'тунинг коли' са в изобилие,именно защото повечето наблягат на количеството за сметка на качеството.
относно темата ще остана без коментар.

Последна промяна от gas на Съб 19 апр 2008 12:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Съб 19 апр 2008 12:43

Евалата за ентусязма :!: да правиш нещо което да ти харесва са дали другите ще го харесват или не, това си е твоита кола така че главния тук си ти

Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Съб 19 апр 2008 16:46

gas написа:

Сега ням да се караме, щото изпитвам респект към тебе, знаейки с какво се занимаваш и какви коли си направил (прав си с коментара си), НО почна леко да ми писва от това, че форума се превръща в секта "изчистен тунинг" искам да видя една КАЧЕСТВЕНО направена кола с по-личащ се оптичен тунинг. Това е всичко! Както виждаш темата не я коментирам, а просто ме издразни, че когато човек се опита да сложи нещо по колата си, което не е просто стандартна броня с нова боя(пример), винаги се намира някой да му каже, че предпочита "изчистения тунинг"! Аз лично харесвам колите с "изчистена оптика", но също вървам, че тя прилича повече на по-рядко срещани коли(Scirocco, Corrado), отколкото на супер масовите(тях си ги знаем :wink: ).

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Съб 19 апр 2008 17:20

fast_t написа:
gas написа:

Сега ням да се караме, щото изпитвам респект към тебе, знаейки с какво се занимаваш и какви коли си направил (прав си с коментара си), НО почна леко да ми писва от това, че форума се превръща в секта "изчистен тунинг" искам да видя една КАЧЕСТВЕНО направена кола с по-личащ се оптичен тунинг. Това е всичко! Както виждаш темата не я коментирам, а просто ме издразни, че когато човек се опита да сложи нещо по колата си, което не е просто стандартна броня с нова боя(пример), винаги се намира някой да му каже, че предпочита "изчистения тунинг"! Аз лично харесвам колите с "изчистена оптика", но също вървам, че тя прилича повече на по-рядко срещани коли(Scirocco, Corrado), отколкото на супер масовите(тях си ги знаем :wink: ).

Добре де то няма нищо лошо да направиш нещо различно, но стига да е направено с вкус :!:

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Съб 19 апр 2008 17:31

fast_t написа:.. ).

далече съм от мисълта да се караме,може би ме разбра погрешно,тръгнах да ти пиша че 4те голфа от снимката са много различни и от там се разписах..написах го просто защото в много от така наречените 'проекти' не се набляга на качеството.относно по-фрапиращите промени,мисля че колите от нашата марка не са особено податливи към такъв вид тунинг и повечето опити се провалят

Върни се в “Оптичен тунинг”