Znajko написа: (в задръстването и аз и Бентлито и Ферарито са еднакво бързи)
Ма те поне ще си пуснат климатика-а твоето Голфче гледам са го лишили от тая екстра?Докаде стигна с издирването на инфо за фабричния парктроник при R32?
Znajko написа: (в задръстването и аз и Бентлито и Ферарито са еднакво бързи)
Individual написа:Р32-то май няма парктроник,най-добрия парктроник е един теглич отзаде за ремаркета и даваш по слух![]()
npu3pak написа: километража ще те лъже![]()
Пък и може да ти гори малко повече от нормалното
Callahan написа:npu3pak написа: километража ще те лъже![]()
Пък и може да ти гори малко повече от нормалното
за първото зависи от гумите, има вариант в който си прав и такъв в който грешиш.
За второто, не е може, а е ЩЕ
Individual написа:Верваш ли си маниаксе едно на тебе да ти убуят обувки 56-ти номер и да те пуснат да бягаш
За километража незнам дали оказва влияние но определенно не е еднакво
golf777 написа:Individual написа:Верваш ли си маниаксе едно на тебе да ти убуят обувки 56-ти номер и да те пуснат да бягаш
http://www.avtogumi.com/ иска се малко ровене и четене де !
Znajko написа:golf777 написа:Individual написа:Верваш ли си маниаксе едно на тебе да ти убуят обувки 56-ти номер и да те пуснат да бягаш
http://www.avtogumi.com/ иска се малко ровене и четене де !
Според сайта 195/65/15 и 225/45/17 няма изменение в показанията на километража
kircheto написа: Но зависи и от джантите де ако земе Оз ултра легера (супер лека е) и гуми 215 35 разликата във вървежа би била по малка от колкото с гуми 225 40 и някой по тежки джанти!
Callahan написа:Vladko написа:BBS RC на 18" е пак там някъде около 6кг.
А Work са си доста хубави джанти също.
BBS като цяло ги нареждам на първо място от всички джанти на пазара. Чист дизайн, здравина, лекота...само цената е негатив, но всяко хубаво нещо струва много пари
фланциZnajko написа:Callahan написа:Vladko написа:BBS RC на 18" е пак там някъде около 6кг.
BBS като цяло ги нареждам на първо място от всички джанти на пазара. Чист дизайн, здравина, лекота...само цената е негатив, но всяко хубаво нещо струва много пари
Е аз имам ББС, чисто нови 18" но 5*112и не мога да ги сложа
Sasho_yovev написа:фланциZnajko написа:Callahan написа:Vladko написа:BBS RC на 18" е пак там някъде около 6кг.
Е аз имам ББС, чисто нови 18" но 5*112и не мога да ги сложа
Znajko написа:
Мислих, но се токазах от тази идея. Не е много сигурно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта