Firenze Red mk2
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
Re: ReD Mk2
Аз не можах да разбера пък вие точно какво разбирате от тоя стил 

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
я какъв разговор съм пропуснал хихихих според мен чара на тасовете е в емблемата и се вързват доста добре с визията на колата(отговор за колегата T.C.T.)колеги разгледаите малко снимки из нета(тези които плюят емблемата на мерцедеса) масово се слягат "чужди джанти"не на марката на колата на които пише Порше,Ферари,Мерцедес,Бентли,БМВ и други,или на корите на двигателите на сумати "тунинг" голфове пише други марки...това селяния ли е??? и се замислете колко ахкате пред такива снимки... ако бяха на Порше щеше да е друго така ли? хихихих на ме ми харесват и ще си ги карам
различни стилове различни коли 

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Е поне имаш вече нещо марково по-автомобила

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Ц-ц-ц.....как можа, като нямаш пари за Мерцедес, си сложил тасове
Харесва ми как се е получило, определено доста смело и различно, поздрави за което.
Ей тука още един един Голф-Мерцедес, също много ама много селкси

Харесва ми как се е получило, определено доста смело и различно, поздрави за което.
Ей тука още един един Голф-Мерцедес, също много ама много селкси

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
lingerov написа:или на корите на двигателите на сумати "тунинг" голфове пише други марки...това селяния ли е??? и се замислете колко ахкате пред такива снимки... ако бяха на Порше щеше да е друго така ли? хихихих на ме ми харесват и ще си ги карам![]()
![]()
![]()
различни стилове различни коли
Прави я както на теб ти харесва, не се хващай за всяко хорско мнение - дали положително или отрицателно - без значение. Между другото видях в Ебай, че тоя модел таСове (мое да не разбирам от Худ Райд, ама поне знам как се пише правилно думата таС) се предлагат в различни цветове и май ми се мярна и тъмно червен като твоята

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
ех тези селски мерцедесови джанти

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
По ваща логика 3ките с порше джанти също са селски 

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Колата си е много добра! Ако сложиш и куфара с другите джанти на багажника за снимки ще е яко!
А иначе незнам как си ги сложил тея тасове от мерцедес и немога да разбера, що хората по цял свят слагат мерцедесови и други най различни джанти(porsche,jeep,corvette) и т.н. , много голяма селяние вярно...

А иначе незнам как си ги сложил тея тасове от мерцедес и немога да разбера, що хората по цял свят слагат мерцедесови и други най различни джанти(porsche,jeep,corvette) и т.н. , много голяма селяние вярно...

- radinski
- Автомобил:
- Двигател:
Регистриран съм в доста интернационални форуми, където теми за автомобили се обсъждат от хора по цял свят. Вярвам, че и много от Вас също имат регистрации. По тези форуми някой пуска снимка и от долу хора пишат мнения. Пример?
===Снимка===
like
like
no like
no like
like
и тн...
Проблема в българските форуми:
===Снимка===
харесвам
харесвам
харесвам
не харесвам
цитат 'не харесвам' ти луд ли си това е супер ти нищо не разбираш.
цитат 'не харесвам' мани го тоя ти какво по хубаво си направил.
и тн...
Хора , всеки има право на мнение затова са форумите. Нека уважаваме всяко такова, защото все пак очакваме да бъдем уважавани и ние.
По темата: Аз лично съм фен на тази кола и адски много ми харесва нестандартното и old school стила. А идеята за зимните джанти е покъртителна. С тази техника на боядисване и след това изтриване на боята, така че да останат по вътрешната част на спиците и да се загатне само червеното...

===Снимка===
like
like
no like
no like
like
и тн...
Проблема в българските форуми:
===Снимка===
харесвам
харесвам
харесвам
не харесвам
цитат 'не харесвам' ти луд ли си това е супер ти нищо не разбираш.
цитат 'не харесвам' мани го тоя ти какво по хубаво си направил.
и тн...
Хора , всеки има право на мнение затова са форумите. Нека уважаваме всяко такова, защото все пак очакваме да бъдем уважавани и ние.
По темата: Аз лично съм фен на тази кола и адски много ми харесва нестандартното и old school стила. А идеята за зимните джанти е покъртителна. С тази техника на боядисване и след това изтриване на боята, така че да останат по вътрешната част на спиците и да се загатне само червеното...

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се че форума е пълен с овце - една каже бее и айде цялото стадо.
Интересно как автора прие моя коментар съвесм нормално,колкото и краен да е бил той,а тук лакейчетата веднага пискат като п***и.
Кой какво слагал по чуждите форуми ми е през оная работа,а и нали говорим за индивидуалност,защо ще копирате,покажете нещо ново.Да сравняваш джантите от снимките с тасовете на голфа е повече от смешно.Тея тасове дали ще ги видя на Москвич или на Голф пак ще имам едно и също мнение.Хапльовците неразбрах кои бяха че да ми казват дали мога или не да си изказвам мнението,а още по интересното е защо по техните коли не ги виждаме тия смели промени които подкрепят в темата? Е това е да си жалък и смешен,да подкрепяш дадена идея - не защото ти харесва,а защото на друг му харесва пък ти да не се делиш.
Форума е именно,за да се изразява лично мнение.

Интересно как автора прие моя коментар съвесм нормално,колкото и краен да е бил той,а тук лакейчетата веднага пискат като п***и.
Кой какво слагал по чуждите форуми ми е през оная работа,а и нали говорим за индивидуалност,защо ще копирате,покажете нещо ново.Да сравняваш джантите от снимките с тасовете на голфа е повече от смешно.Тея тасове дали ще ги видя на Москвич или на Голф пак ще имам едно и също мнение.Хапльовците неразбрах кои бяха че да ми казват дали мога или не да си изказвам мнението,а още по интересното е защо по техните коли не ги виждаме тия смели промени които подкрепят в темата? Е това е да си жалък и смешен,да подкрепяш дадена идея - не защото ти харесва,а защото на друг му харесва пък ти да не се делиш.
Форума е именно,за да се изразява лично мнение.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
А защо не го погледнеш от другия ъгъл.Има вероятност само на теб да не ти харесва 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и на мен не ми харесва
и какво от това?
radinski най-точно описва ситуацията

и какво от това?
radinski най-точно описва ситуацията

Подкрепям колегата Т.С.Т., това не е първата тема, в която негативното мнение се приема доста навътре, както сам каза, собственика на колата не се трогна толкова колкото "феновете" му. Колегата каза, че селско стоят тасовете, а вие изопачихте думите му и го набедихте, че вас нарича селяни....
по темата - и аз не харесвам тасовете, не харесвах и предните джанти, чакам с нетърпение да видя зимните, които смятам, че най-много биха подхождали от всички варианти, които колегата представи до сега
пс: лично мнение
по темата - и аз не харесвам тасовете, не харесвах и предните джанти, чакам с нетърпение да видя зимните, които смятам, че най-много биха подхождали от всички варианти, които колегата представи до сега
пс: лично мнение
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Мен пък много ми харесва
) Лингеров организирвайте се довечера да пием по кафе ,да ти предам стоката(от село ти я нося
)