Achim Lauritzen написа:Снимките в движение са уникални...за стойката на колата нямам думи
ами уникални са станали , ама знаеш ли колко съм го гонил по магистралата

карам и снимам , направо си е.ало майката

Achim Lauritzen написа:Снимките в движение са уникални...за стойката на колата нямам думи
sashobas написа:Коко благодаря за снимките ,станали са перефктни.![]()
zmeev_2 написа:toshara написа:Eдна от най-красивите МК2 в БГ.Само две неща не ми харесват-емблемата VW отзад и отстрани Memphis.
Щом досега не е махната значи има замисъл в нея и следователно някакво приложение,толкова ли е сложно 50 човека казват че не им харесва,не я гледайте мене лично много ми допада емблемката там,няма ли да стане пък много грозно ако я махне и само два стопа да се чернеят.Браво на теб Саше и всички с красиви екземпляри.
ВКУСЪТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ ИМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗХВАЛЯН,ТОВА СА ХОРАТА ОТ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМА ПРИМЕР И ПОДРЪЖАНИЕ.
toshara написа:Да,сетих се какво е приложението и,което е доста хитро
kris4o94 написа:Ами може би колегата има АГУ и там е капачката за пълнене, но и аз не съм сигурен!
PeshoVW написа:kris4o94 написа:Ами може би колегата има АГУ и там е капачката за пълнене, но и аз не съм сигурен!
Не не капачката му е долу където е мястото на куката поне така беше преди.
koko_GTI написа:не е там . вградена е до гърловината на резервоара. там се навива накрайника за газта. така че - СТУДЕНОООО
Това беше едно от предположенията ми, но ми се струваше малко вероятно. Макар, че като се замисля колегата Сашо е склонен да постигне това.kris4o94 написа:задния капак се отваря с емблемата като на мк5???Саше казвай вече!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта