ваншно и на мен ми допада, браво
(според мен с по плътна мрежа на броните ще стане по добре)
Малко снимки и на моят АБФ ... (проектът е завършен)!!
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Е това е суперр е!Малко са голф3 с тунинг които да ми харесат наистина!Поздравления много яка е станала и супер цвят си избарал!А и ако можеш да бачиш на фото Шоп опитай,ако искаш да направиш джантите черни с оранжев кант както колега спонема по-горе ,още повече ще се отвори визията на колата,според мойто виждане!поздрави!
Последна промяна от S.Raikov на Вто 07 окт 2008 22:36, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мислех да ги правя джантите но и аз незнам защо се отказах ... ще видим напролет може да ги пръсна сега не ми се бута нищо вече искам да си го покарам малко
а за адреса ... лепенките ми ги прави един приятел още като купих колата та той ги написа така с .com и все ме марзи да ги разлепям да правя нови. Някой ден ще им дойде ред и на тях

а за адреса ... лепенките ми ги прави един приятел още като купих колата та той ги написа така с .com и все ме марзи да ги разлепям да правя нови. Някой ден ще им дойде ред и на тях

- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Бравос за постигнатото.... почвам да се оглеждам вече из ВТ да те мерна някаде.... Иначе ярки цветове ще се забелязваш от далеч. От Роял смятай ще те се виждаш чак кадето е Европата (това ест е в кръга на шегата).
П.С. И полека че мн движение стана из ВТ някои хубусник да не си помисли че е светнало ораджево (а е червено) и да тръгне .... със здраве да си я караш
П.С. И полека че мн движение стана из ВТ някои хубусник да не си помисли че е светнало ораджево (а е червено) и да тръгне .... със здраве да си я караш

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Много ми харесва, че напълно си го изчистил и избора на цвета е перфектен. По това, че си се ориентирал към фокуса мога да дам 1-2 съвета, които разбира се са си лично мои мнения.
След перфектната изчистена форма.. тея прагове стоят адски куцо според мен и задната броня нещо куца
Имам в предвид следното.. защо не продължиш да си следваш загладените форми на колата? Тая броня на фона на вратите и формата на голф3 стои някакси не на място според мен..
таблото...
искаш ли да ти дам съвет за оригиналност на таблото
то попринцип седи грапаво и кожено
ако намериш читава кожа.. която е малко по тъмен цвят от това оранжево и тапицираш отделни части от таблото според мен ще стане супер
оригиналността на кожата ми е идеята и начина по който седи тя
също така като разгледам из основи предния капак и бед куум-а му седи супер
обаче има нещо което дранзи окото
ръба на бед луука не се застъпва с ръба на калника, което мен лично дразни
предната броня ми харесва
абе най-важното е ти да си го харесваш ! успех
След перфектната изчистена форма.. тея прагове стоят адски куцо според мен и задната броня нещо куца
Имам в предвид следното.. защо не продължиш да си следваш загладените форми на колата? Тая броня на фона на вратите и формата на голф3 стои някакси не на място според мен..
таблото...
искаш ли да ти дам съвет за оригиналност на таблото
то попринцип седи грапаво и кожено
ако намериш читава кожа.. която е малко по тъмен цвят от това оранжево и тапицираш отделни части от таблото според мен ще стане супер
оригиналността на кожата ми е идеята и начина по който седи тя
също така като разгледам из основи предния капак и бед куум-а му седи супер
обаче има нещо което дранзи окото
ръба на бед луука не се застъпва с ръба на калника, което мен лично дразни
предната броня ми харесва
абе най-важното е ти да си го харесваш ! успех
Нека израза и Аз своето мнение.
Цвета който си избрал е доста хубъв доста добре пасва с черния цвят на стоповете.
Щеше да бъде хубаво да има повече тъмни елементи по колата,защото на този светъл цвят мо трябва точно това! Но за това може се погрижиш и по-късно
Както каза колегата Vizor тези прагове не стоят както трябва с изчистената форма на колата.
Колата има чудесна стойка защо е трябвало да слагаш такава предна броня.Така само вдигаш моцуната нагоре.
Ако беше оставил оригиналната броня и беше запушил ваздуховодите долу в комбинация с тези фарове щеше да снате чудесно
Трябвало е на направиш като "iliev77" а имено да смениш само задната броня за да стане
Много ми харесва ,че си затъмнил задните стакла.Както казах на този цвят мо трябва и малко черничко.
Забравих да кажа : Чудесно е станало и продалжавай все така
А ето и предложението за табло

Цвета който си избрал е доста хубъв доста добре пасва с черния цвят на стоповете.
Щеше да бъде хубаво да има повече тъмни елементи по колата,защото на този светъл цвят мо трябва точно това! Но за това може се погрижиш и по-късно

Както каза колегата Vizor тези прагове не стоят както трябва с изчистената форма на колата.
Колата има чудесна стойка защо е трябвало да слагаш такава предна броня.Така само вдигаш моцуната нагоре.
Ако беше оставил оригиналната броня и беше запушил ваздуховодите долу в комбинация с тези фарове щеше да снате чудесно

Трябвало е на направиш като "iliev77" а имено да смениш само задната броня за да стане

Много ми харесва ,че си затъмнил задните стакла.Както казах на този цвят мо трябва и малко черничко.
Забравих да кажа : Чудесно е станало и продалжавай все така

А ето и предложението за табло
-
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16