madcap написа:Не съм палил, оправя другите екстри, тая Неделя мое да палим, ако остане време
тишо това да не е твоята кола ве
ЦЪК
красе ти пък кога пак успя
снайпера му казватmadcap написа:Не съм палил, оправя другите екстри, тая Неделя мое да палим, ако остане време
ЦЪК
снайпера му казватgolf777 написа:madcap написа:Не съм палил, оправя другите екстри, тая Неделя мое да палим, ако остане време
ЦЪК
красе ти пък кога пак успяснайпера му казват

А, и вика: нали затегна болтовте на зъбните колела на газоразпределителните валове?!! И аз: Че защо да ги затягам, та аз не съм ги и разхлабвал! И вика: ама как така и викна един от механиците дето са по-така да види за кво става въпрос! Мом4ето дейде огледа работата и каза че за него всичко изглежда както трябва и каза че те са развъртали болтовете на Г.Р.В. за да свалят зъбното колело за да могат да вкарат новият ремък! А това че аз съм го бил вкарал новият без да го правя това, майсторчето вика : чучдно ми е как си го вкарал ремъка, без да ги сваляш зъбните колела! И им викам: Българска магия, как! ЕЙ МНОГО СА ТЪПИ НА МОМЕНТИ,ЕЙ! ПЪК ИМ СА ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИЙТЕ!ЗА ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН РЕМОНТ,ТОЛКОВА ШАШКАНЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ!

С нетърпение очаквам снимките от изложението на което си ходил. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта