Бялото си е бяло Не случайно, това беше първото нещо което направих като взех голфа - боя на лайстните и дръжките на вратите, много приятна визия придобива
Тези дни (днес и вчера) имах малко време за колата (най-накрая съм отпуска......кефффффффф) . Та от доста време искам да разкарам всички различни цветове от колата освен бялото и черното . Спирачните апарати и барабаните (последно бяха жълти) бяха старателно минати с шкурка , почистени и пръснати с бял мат. Кпачки за джантите са поръчани с логото на валве. След това се заиграх със стоповете (огромна благодарност на жената за търпението). Има малко подобрение (червеното бие по-малко , но си мисля след време да ги сменя с черни или бели). Тези дни ще му разкарам фолиото от прозорците , също така колата я очаква ежегодишното пастиране тази седмица. Вече след като имам бялата боя мисля да се опитам да си пръсна черните елементи в цвета на колата , и да си закупя черно фолио (същото като това на стоповете , изключително здраво е) и да направя целият таван с него. Скоро ми предстои сватба и в крайна сметка сватбената ни кола ще е тази
Последна промяна от Exell на Пет 14 май 2010 23:00, променено общо 1 път.
мето голфа е супер а с теб трябва да се видим да обменим малко идей, че 2-ката дет взех леко полеко започна да се ъпгрейдва. евала братле за мерака и усилията дето полагаш за голфа.
Снимки на интериора нямам , но тези дни ще я щракна.Принципно по него няма нищо особено , освен скоростният лост от двойка и боядисаните пластмаси + рингове на таблото. Черното фолио за тавана е поръчано и до 2-3 дни ще ми го залепят , но ми се искаше преди сватбата да е готово...нищо де за Калояново ще е на мястото си. Иначе колата вече е полирана (незнам дали е различно от пастиране , просто такова мазило си купих и в крайна сметка се получи добре) , измита , изпрана и чака утрешният ден
Отвън е мега як, аз моя мисля да го направя бял като твоя с същите стопове, и с черен капак. Мисля че ще е мега брутално... Виж снимката, за съученик от 55-то има цена близа до харакири
И така , един от най-щастливите дни в живота ми премина......невероятно. Ожених се официално в Благоевград за любимата жена , с любимата кола Няма да забравя физиономията на шофьорчето на Х-5-цата пред ритуалната зала И да споделя как реагираха на това , че на сватбата ми , ще съм с Голф3
Приятелка: "ахаХАХхааххахАХхаахах ама верно ли бе....аре кажете с ква кола ше сте .. ахахаха" Фотографа: "Е не , кефите ме " (последва стискане на ръка и поздрави
Ето и малко снимки
Прекрасната ми булка
П.С. От утре колата ще е с черен покрив (поне временно)
Честито ! ! ! Да сте Живи Здрави и Щастливи 3-мата - ( Ти , Любимата и количката ) Страхотно е станала ... в тон с булката .. Идеално Обрал си погледите на всички ! ! !