за това поло само бях чувал,но сега като го видях направо незнам...останах без думи... колега волен полото е по-хубаво от това което ми описваха ти си най-големия и ме накара да се замисля дали да не дам 4хилки за едно поло и да зарежа пасата...още веднъж уникален половер
Благодаря на всички за мненията. Радвам се, че се харесва свършеното дотук. Остава още доста, ще видите скоро всичко. Салона от предните снимки е ел. рекаро от RS2 Audi, временно беше в моята кола, сега е в една друга лудница По-късно ще покажа какво се случва и с интериора. N1PO, няма оранжеви обръчи, само крушката е оранжева.
За огледалата пропуснах да пиша, от Lupo са! Преправя се пластмасата която ляга на вратата, защото няма нищо общо Страшно съм доволен от тях, не ми се поглеждат други на този етап
Доста от старите части отидоха по други форумни полота, за което се радвам. При jabeto са фаровете, при векстора са огледалата и ибиза ножа, стоповете красят полото на жената на Милен.
Ми че те нарочно са махнати в момента на снимката се намират в багажника , а на тяхно място са сложени адаптори ФК в цвета на колата Колегата Волен е неуморен