strahil_toshkov написа:judasss написа:Живот и здраве на някой събор
Не говоря по ей така ... имам наблюдения към едно бмв с такива лупи със времето избледняха , от началото светеха , но нямат база за сравнение със кръглата хелла

/хем на мойта стъклото е надрано/
здравей колега, да внеса малко яснота
не споря че по хубаво от оригиналното няма
хела,валео, бош и т.н.
но като сравниш цената на оригинални фарове с лупи от изброените марки и цената ла китайските лупи за вграждане.....

това го оставям без коментар
аз лично се занимавам с продажба на лупи, ксенони и всякакви комплекти за надграждане които светят повече

имам тема в платения раздел може да я разгледате - не пускам линк за да не стане нерегламентирана реклама в този раздел
преди няколко дни с колегата ми с който работим решихме да направим сравнение между оригинални лупи от бмв х5 (извадени от фаровете и въпросните китайски лупи същите като поставените на пасата от темата.
тестовете са на направени с 2 вида крушки
1. D2S - 35W на 5000К монтирани и на двата вида лупи
2. D2S - 55W на 5000К монтирани и на двата вида лупи
не знам дали ще ми повярвате но китайските лупи дават много по равномерна и балансирана светлина както на 1 метър така и на 50 метра пред автомобила.
при оригиналните лупи на бмв х5 се забелязва много голяма разлика между осветеноста на близко и далечно разтояние. светлината излъчвана от тях на 50 метра е много по слаба.
не казвам че лупите на бмв не светят добре, дават прекрасна светлина.
но китайските им събратя не могат да им отстъпят по нищо.
за всичко това което написах има доста снимков матерял.
след няколко дни ще го побликувам в темата за да се види нагледно за какво става въпрос
не искам да внушавам че китайските лупи са уникални
просото всеки трябва да види сам, да направи сръвнение и да избере това което му харесва най много.
хора всякакви, със различни изисквания и предпочитания