Промяна на Голф 4 GTI
- DefX
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Промяна на Голф 4 GTI
Това голфче , започва да добива доста селски вид , лично мнение (не се обиждай , до вкус е сигурно). Успех с колата колега.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
DefX написа:Това голфче , започва да добива доста селски вид , лично мнение (не се обиждай , до вкус е сигурно). Успех с колата колега.
Доста,грубо изказване от твоя страна.Всеки има различно мнение.А виждаш,че това е едва началото.Може в процеса на работа да тръгне в съвсем друга насока.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
На мен пък ми харесва. Има 2 дребни неща , който нещо не ми се връзват. Едното е веждите на фаровете, а другото е задната броня. Задната броня би могло да се слее и лайсната , може добавката да се завари и да се махне тази капачка. много ще се изчисти задницата. Мислил ли си да правиш капака и да махнеш веждата ? С тези фарове ли ще я караш? Регулируемо ли окачване ще сложиш ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
задната добавка ще изчезва и ще се слага друга броня, койловърите ще се слагат напролет, за капака още го мисля, иначе имам много идеи за колата, ама едно по едно.
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ГоУфчето е хубаво,но на мен праговете,задната броня и стоповете не ми се връзват.Мрежите на бронята също.Това с изчистването/заличаването на детайли вече е банално и безинтересно.Старай се да докараш някаква линия на колата,а не да я зализваш като на Евгени Минчев перчема.
Отзад ти трябват и фланци,отпред не мога да видя от снимките.

- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
количката е супер колега 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега според мен оригиналните стопове му седя много по добре, но това си е мое мнение. Задната добавка видях, че сте я обсъдили както и окачването. Колата става много хубава. Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
окачването е налице и е на колата, само че е дигната максимално, че нали е зима, а на пролет ще слиза долу.
- gavaza
- Автомобил:
- Двигател:
Kamen_86 написа:... а на пролет ще слиза долу.
Ама неможе да слиза много надолу заради стабилизиращата щанга.Почва да опира в поуоската при завои. Трябва да е смениш с такава от р32 май, не съм сигорен ако някои знае как се решава този проблем да пише

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Точно, права щанга от R32 трябва, утре ако не забравя ще я снимам. Освен това трябват и тампони за нея 22мм, щото е по-дебела 

- gavaza
- Автомобил:
- Двигател:
а от каде да се сдобием с такава щанга
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
търсене му е майката. или нова
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
Моята е тази 1J0 411 305 AF 23мм.
garage.php?mode=view_image&image_id=27377
Не помня точно,но дадох около 200 лв с тампоните.Има 3 вида стабилизиращи щанги с дебелина 19,21,23 мм Но за да я монтираш към окачването трябва да имаш ето тези "уши" за да се захванат биалетките към щангата.

Има и начин да се монтира на старите(къси) биалетки,но там ще ти трябват ето такива шайби

garage.php?mode=view_image&image_id=27377
Не помня точно,но дадох около 200 лв с тампоните.Има 3 вида стабилизиращи щанги с дебелина 19,21,23 мм Но за да я монтираш към окачването трябва да имаш ето тези "уши" за да се захванат биалетките към щангата.

Има и начин да се монтира на старите(къси) биалетки,но там ще ти трябват ето такива шайби

-
- Автомобил:
- Двигател:
По колата са направени някои промени, като за начало спортно регулеруемо окачване, за да я свалим малко надолу, боядисване на джантите, 20мм фланци отзад, нови гуми, премахване на лъскавите огледала, изхвърляне на задната добавка и праговете, и поставяне на прагове от V6, пластмасова мрежа за предната броня, изхвърляне на пердето на задното стъкло и затъмняването му, затъмняване на стоповете и малко музика

Снимките не са много добри ама като направя по хубави ще кача!!!

Снимките не са много добри ама като направя по хубави ще кача!!!