Има както 17" така и 19" джанта на 98% същата като на колегата kolbasara,фабрично се слага на Porsche Cayenne,неговата обаче е от Porsche Boxster 2004г.alpine написа:По скоро са от този боксер защото тези които са от Cayman-a и приличат малко на тези са 18" а и имат доста разлики
T.C.T. написа:Някакво развитие по проекта?Има както 17" така и 19" джанта на 98% същата като на колегата kolbasara,фабрично се слага на Porsche Cayenne,неговата обаче е от Porsche Boxster 2004г.alpine написа:По скоро са от този боксер защото тези които са от Cayman-a и приличат малко на тези са 18" а и имат доста разлики
dani90 написа:Защо не изчака да изпаднат с прозвачните капаци ? Много по истинско изглежда.Така с черни е отвратително.Лично мнение.
ZeroCool написа:dani90 написа:Защо не изчака да изпаднат с прозвачните капаци ? Много по истинско изглежда.Така с черни е отвратително.Лично мнение.
защото като гледам тея са чисто нови....тоест реплика...според мен доста добра при това...незнам за светене как ще са...но предполагам няма да отстъпват на оригинала.....
Jubi без dual round.....не е jubi въобще
A като ги сложиш ще ти се прийска емблемата ти да е черна...ако твоята е перфектна по-добре си намери една обелена...сигурен съм, че има колеги които могат да ти помогнат за това..че си е грехота запазена оригинална емблема да я подкараш със шкурките
hose написа:Фарчетата за Сашко са идеални....Много добре застанаха,няма майтап.Аз,по принцип изобщо не съм фен на тези "изкълчальотини",но..... заспаха![]()
Въпроса е бели ли,черни ли,със стикери ли.....?????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта