Колата за фън... Beetle top chop...
- mitrele_88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колата за фън... Beetle top chop...
мнооо яко става в очакване сме на машината ,успех 

golfmk1 написа:Не е за тази кола баце
и аз съм на това мнение..определено НЕ Е..поне за стила който гониш...нищо че е хром...нооо въпрос на вкус.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ако беше мааалко по-малко, може би....на мен ми се струва прекалено голяма тая капачка...опитай с такава отнякой мотор примерно 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
добре си е капачката, нали като спре на бензиностанцията и бензинджиите ще откачат, поне на виждат къде да сипват

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
asentm написа:добре си е капачката, нали като спре на бензиностанцията и бензинджиите ще откачат, поне на виждат къде да сипват![]()

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Тая капачка я виждам само по един начин да се впише,а именно цялата боядисана в черен мат и с полирани болтчета.
ПП Ламаринката около капачката можеше да я пуснеш с по-голям диаметър,да я нацепиш и да прибереш върховете към капачката.Така щеше да е по-ефектно,в момента седи много отсечено.
ПП Ламаринката около капачката можеше да я пуснеш с по-голям диаметър,да я нацепиш и да прибереш върховете към капачката.Така щеше да е по-ефектно,в момента седи много отсечено.
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
T.C.T. написа:Тая капачка я виждам само по един начин да се впише,а именно цялата боядисана в черен мат и с полирани болтчета.
"Кутийката" така е направена, че ръба да остане под ламарината на купето, а отстрани ще се оформи с кит. Практически няма да се различава от оригиналния монтаж. Не е тайна, че капачката не е права и овала й съвпада с този на купето. Ако извивките имаха разлики, изобщо нямаше да се навивам да я монтирам. Оригиналната я бяха смърлили отвратително, леглото беше запълнено с 1см влакнест кит, който естествено се беше напукал. Бяха подлагали и нитовали разни ламаринки, а държа да имам външна капачка. Предишната както и тази бяха със старите резервоари и винаги смърди на бензин след зареждане и дразни...

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А аз до последно си мислех,че ще е на газ 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах ти идеята.
На миналата снимка само грубо си я наложил и не е легнала още,сега изглежда по-добре.
Ще снимаш ли лягането на вече напаснатата капачка в калника отстрани?
Проекта става все по-интересен.

Ще снимаш ли лягането на вече напаснатата капачка в калника отстрани?
Проекта става все по-интересен.

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Автомобилът вече е при бояджията, още от сега усещам "гъдела". При репатрирането събрахме доста погледи
. От известно време не ми дава мира въпроса с фаровете, предишния ми проект беше с хела от МК2... Много ми харесваше как й стоеше, защото стъклата са прави за разлика от оригиналните...

И съответно много ми се искаша пак такива, но трябваше да се вържат с цвета и концепция тоест да бъдат тъмни... За голф 2 варианти много, но или са кристални или претруфени или "опушени". Пък и повечето да не кажа всички са китайски. В крайна сметка се спрях на фарове, които не са кристални, вътре са оригинално с кръстачка и са полски. Идеален вариант в съотношение цена качество...

И съответно много ми се искаша пак такива, но трябваше да се вържат с цвета и концепция тоест да бъдат тъмни... За голф 2 варианти много, но или са кристални или претруфени или "опушени". Пък и повечето да не кажа всички са китайски. В крайна сметка се спрях на фарове, които не са кристални, вътре са оригинално с кръстачка и са полски. Идеален вариант в съотношение цена качество...
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей, Павка, миналия уикенд бях в Цигов Чарк и на отиване с е30ката минах през Пазарджик, и по-конкретно покрай вас, голфът беше отвън, много се чудих дали да звънна да се видим за 5 минути, но малко бързахме, а и не исках да те безпокоя в ранния следобед, обаче вярвай, че ако бях преглеждал темата последните месеци, нямаше да ти се размине, адмирации, колата става уникална!!! 

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Почва да става все по-трудно
Трябва да си избера някакви седалки... Имам интересна според мен оферта, става въпрос за сравнително запазен черен кожен салон от Alfa Romeo SZ. А монтажа няма да е трудност, били са на Е30. Давайте мнения и съвети... Като се има предвид, че са произведени само 1036 бройки, май са достатъчно "екзотични"
http://www.alfisti.bg/?step=module_acti ... sti&lang=2

http://www.alfisti.bg/?step=module_acti ... sti&lang=2
Последна промяна от pavko на Пон 27 юни 2011 21:17, променено общо 2 пъти.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми харесват
Колата е много добра, браво 

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Лично аз на top chop не бих сложил такива седалки,но иначе не са лоши