Corrado Kompressor
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Corrado G60 Стара Загора
дори и да направиш нещо - то ще е както ти казваш докато си вземеш решетка ... така че дали така или с нещо временно ... само да не сложиш нещо дето да е временно кат за постоянно
иначе корадото кефи 

- Te4eto
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
И аз се притеснявам от тия временни(постоянни) неща и затова се чудя дали въобще да я пипам, ама ми е някво гадно дупка да има там и мислех за някаква мрежичка по едра но някак си не мога да си го представя, дали всъщност няма да е по-зле, а както казах дупката малко ме дразни като бях свикнал с решетка да е и не се знае все пак кога ще купя, понеже тука на нормална цена не се намира точно тази и трябва да е от чуждите ибеи което си е занимавка много с доставки и пак няма да е много евтино, ама все пак по добре от чисто нова която намерих из наще сайтове.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Страшно корадо си имаш! Тези джанти много ми харесва как са застанали
Продължавай и снимки 
Продължавай и снимки - beyker_boy
- Двигател: 9A
- Контакти:
Преди няколко седмици началника донесе едни джанти не можех да не ги наложа за снимката, жалко че не мога да побера 19ки, много ме грабнаха
Ето едно Корадо с такива джанти. Но все пак никак няма да е лесно да се сложат и още повече да се кара по нашите пътища с тях.
Ето едно Корадо с такива джанти. Но все пак никак няма да е лесно да се сложат и още повече да се кара по нашите пътища с тях.
- Te4eto
Имам няколко снимки на това корадо и именно за него се сетих като ги видях и бях длъжен да наложа, веднага в главата ми изникна дупкане на главини и т.н.
Още малко и щях да звъня да питам за гуми 19ки какви пари вървят Re: Corrado G60 Стара Загора
Джантите на това корадо са 18', AMG....Някъде бях чел цяла статия за него,ама сега не мога да я намеря,гумите са му 205/35/18...
p.s. Стига да не се бъркам де...
p.s. Стига да не се бъркам де...

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Много ми харесва колата ти колега. Успех!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Със сигурност са от Мерцедес. Вижда се съвсем леко емблемата на капачките. И наистина са от АМГ

Приличат ми на тези

Приличат ми на тези
-
vasko_222
- Автомобил:
- Двигател:
Mercedes Benz TYPE MBZ-5245 е модела.
- Te4eto
Дойде време за малко инфо по темата след дълъг застой, по-надолу ще се висди защо. Ето няколко последни снимки на колата от края на лятото.
И така започнах есента с малко неприятности
Преди 3 месеца прибирайки се от работа по околовръстното един голф направи обратен завой няма и десетина метра пред мен и в него оттам отхвръкнах в едно дръвче и така. За съжаление колата не става за нищо, пода е опрял в педалите и варианта е да се завари друга предница а след такъв силен удар (разминах се без драскотина) не искам да карам заваряна кола и няма да се прави. През това време което мина досега се ядосвам със КАТ защото след 3 месеца до ден днешен още чакам експертиза след която чак мога да си търся нещо от гражданската и през това време си събирам и пари за друга, въобще никак не е лесна но скоро ще има продължение по темата с друго корадо, не се отказвам
И така започнах есента с малко неприятности
Преди 3 месеца прибирайки се от работа по околовръстното един голф направи обратен завой няма и десетина метра пред мен и в него оттам отхвръкнах в едно дръвче и така. За съжаление колата не става за нищо, пода е опрял в педалите и варианта е да се завари друга предница а след такъв силен удар (разминах се без драскотина) не искам да карам заваряна кола и няма да се прави. През това време което мина досега се ядосвам със КАТ защото след 3 месеца до ден днешен още чакам експертиза след която чак мога да си търся нещо от гражданската и през това време си събирам и пари за друга, въобще никак не е лесна но скоро ще има продължение по темата с друго корадо, не се отказвам
-
draganeski
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Колега, най-важното е, че на теб нищо ти няма. Коли се купуват! Лошо е наистина, че толкова труд и нерви може би сега отиват на вятъра (и то заради някой друг), но по-важното е здравето и че си добре
Коли колкото искаш... Всичко става с времето си малко по малко
Успех ти пожелавам с другия проект, с който ще се захванеш! Поздрави! 
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Аз съм сигурен и вярвам, че следващото ще по добро от това.Просто трябва да гледаш напред и това е 
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, ти ли беше това, имам спомен преди два месеца някъде, че по Калояновско шосе видях едно черно Корадо и един Голф двойка аварирали.
Съжалявам, че толкоз мерак е завършил в едно дърво, но хубавото е, че си жив и здрав. Пари се изкарват и ламарини се купуват. Гледай само напред, както ти каза и колегата над мен
Съжалявам, че толкоз мерак е завършил в едно дърво, но хубавото е, че си жив и здрав. Пари се изкарват и ламарини се купуват. Гледай само напред, както ти каза и колегата над мен

- svetoslavstoev
- Автомобил:
- Двигател:
лоша работа. Ей така като се сетя за твойто Корадо
. То направо трудно се кара на всяко кръстовище да намаляш, защото незнаеш другия дали ще спре на стопа, а при мене и на гърбица тъй като намалям супер много на гърбиците (бе направо си спирам) и редовно се чуват спирачки зад мен. Като вземеш друго звънкаш ние сме голяма банда ще го зглобим за нула време
. То направо трудно се кара на всяко кръстовище да намаляш, защото незнаеш другия дали ще спре на стопа, а при мене и на гърбица тъй като намалям супер много на гърбиците (бе направо си спирам) и редовно се чуват спирачки зад мен. Като вземеш друго звънкаш ние сме голяма банда ще го зглобим за нула времеКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта