Здравейте момчета :) Тази седмица след като се оправи малко времето, разръчкахме 1-ката. Автомобила вече има ръчна спирачка и някой декоративни елементи. Сега съм в процес на окомплектоване на салона. Ето и някоя друга снимка......
Здравейте момчета :) Доста време мина от когато съм се появявал във форума. С няколко изречения и снимки ще ви кажа до къде стигнах с колата. Като цяло е почти готова за регистрация. Имах проблеми с бензиновата помпа. Направих голяма грешка да търся втора употреба и след като се опарих и изгорях с малко пари си купих нова. В Неделя се оказах голям късметлия. Намерих си някой дреболии включително оригинална капачка за резервоара. Това което ми липсва все още е дясно огледало и се чудя дали ще успея да я регистрирам без него. Общо взето това е за момента. Надявам се, че следващите снимки които ще публикувам ще бъдат с рег. табели. ;)
Здравейте колеги !!! След толкова много години и работа по един автомобил най-накрая дойде и дълго чаканият момент. Пускането на автомобила в движение. За момента ще прикача само две снимки, но най-скоро очаквайте още :)
Забравих да кажа, че работата по колата продължава. Има много неща, които все още издирвам. Но може би не тук е мястото, където да ги напиша. Искам да благодаря и на един колега (Сашко Давидов) който в момента ми помага с освежаването на надписа Volkswagen. Ето и няколко снимки
Здравейте момчета ! Има леко развитие по колата. Като цяло имам вече огледало и нова топка за скоростния лост. По рано днес се возих в махалата и останах шокиран, че на няколко километра от гараж ми изпадна една част за която прилагам последна снимка :D