Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
- peyu
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
- Контакти:
Re: Oсвежаване GOLF 3 (silver) - Level 1
ZeroCool написа:
Здравей отново,
искам да се извиня ако някои от моите коментари те е накарал да спреш да пишеш в темата!
Всеки започва от някъде и наистина понякога се случва по време на проекта колата да не изглежда
много добре… във това съм сигурен на 100% и съжалявам до някъде че така остро те нападнахме мнозина
от форума. Имаш завиден мерак и хъс обичаш колата си и това значи много!
Но признай си че ти трябва по изчистена линия както в интериора така и в екстериора ,
всичко с времето си!
Ето например аз в самото начало ме радваха всякакви глезотийки например тапицера
тип „практикер” за 45лв и не съм се замислял че ако спестя още 40лв и мога да си взема RECARO салон.

Кефеха ме неоните и т.н.т. дал съм около 80-90лв за неони в купето сини габарити и т.н.т.,
но не съм се замислял че с тези пари мога да си купя кристални фарове.
Всичко отминава в последствие.. Това е един от стотиците примери които може да ти даде почти всеки един в този форум.
В началото когато почвах да правя колата не разполагах с кой знае колко пари
(току що бях завършил училище) Не винаги парите са от значение…
важен е мерака, който ти имаш в изобилие!
Синорен съм че ще си намериш едни хубави кристални фарове,
някои запазени оригинални стопове по твой вкус ще разкараш тия и лека по лека ще направиш
уникална кола и все пак всичко с времето си..
Вложиш ли сърцето си в колата няма да има равна!
Все пак търсиш добре изглеждаща кола, а не шоу-кар да правиш за смях Mercedes CLS 2008-ма.
П.П. Искам да видя до къде си стигнал с колата… ако мога да бъда полезен свиркай!
Поздрави!

- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Брат не че искам да храня ама я дай някакви по скорощтни снимки, че тия като ги гледам и по селско нещо не съм виждал... Просто искам да ти кажа че ако се стараеш да се държиш към оригиналните части всичко ще е по добре
Мани ги тия циганий от фарове и стопове събери пари за хубави и така. И не на последно място махни тия грозни джанти от тая кола подяволите. На тоя огромен голф ще му тича 16-17ка ...

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Някой да я затрие тая тема, така или иначе нямам време да правя нищо по колата
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI

- ZeroCool
- Контакти:
Прекалено много служебни задължения колега, дори сега съм я закарал в сервиз да ми се сменят, гаднитура на главата, на клапаните, съединител, полуоска, бендикс, и там квото се намери още....
но за bodywork, за момента, няма да се занимавам....пък и ми трябва постоянно колата.
Освен това идва и финансовата страна на нещата, щото съединителя и притескателя, са 280 лева, ганитури болтове, полуска ще сменям също....ще стане една цифромания.
Ако има развитие, ще си пусна нова темичка по-подредена, аз снимките си ги пазя
но за bodywork, за момента, няма да се занимавам....пък и ми трябва постоянно колата.
Освен това идва и финансовата страна на нещата, щото съединителя и притескателя, са 280 лева, ганитури болтове, полуска ще сменям също....ще стане една цифромания.
Ако има развитие, ще си пусна нова темичка по-подредена, аз снимките си ги пазя
Не ме кефи тоя Голф, виждам го всеки ден почти ... no comment
- ZeroCool
- Контакти:
Тая тема бях писал да се затвира...ама така и така си стой да нахвърлям някви снимки вътре...то не че нещо се е случило...предимно ремонтни дейности извършвам по колата...че да може да върви..отколко да я точа...но все пак има няколко нови неща.
Нещото което най-много ме радва е че смених фаровете благодарение на колегата vr6hella, който на доста добри пари..ми изпрати ето тези красавци.

Hella Dual Round...светлия вариант
Бяха близък до моя цвета на моята кола..но като ги сложих и ми стояха някак смотано, освен това бяха леко некадърно боядисани...за това ги изтърках.

И ги пръснах черен мат...понеже това имах под ръка...
Преди бях едносекционни фарове и ми трябваха преходници...защото необичам да режа заводски инсталации...освен това мога да се върна на едносекционни когато си пойскам...незнам защо бих го направил...но е хубаво да имаш опции
За преходниците благодаря на колегата Бързият
Така си стояха в едно кашонче доста време, беше зима и исках да ги сложа като се постопли. Нали да има нещо ново, пролетно
и една вечер нямаше кво да правя и реших да ги набода, надявайки се да светнат, колегата ми ги продаде със крушките, само тези на габаритите бяха изгорели.

И първата снимка...на зглобената предница вече...колата тотално се промени..онези грозни неща отпреде изчезнаха..
Да напомня...
Преди:

След:

И няколко не случайни снимки...

Купих нови джанти...15-ки...7инча широки...ама нямат гуми още...търся си
Ще гледам да ги снимам утре и да пусна снимки.
И най-скорошната "модификация"

Нещата се случват бавно...много бавно...но все пак се случват....живот и здраве, догодина ще я боядисам...след като завършим с баща ми неговия проект
За да имам какво да карам докато голфи е в бокса....надявам се амортисьорите ми да се предадат за да си взема коилове..и вече да застане по истински на пътя...нищо, че е 75 коня с газова уредба 
Мерси за вниманието
Нещото което най-много ме радва е че смених фаровете благодарение на колегата vr6hella, който на доста добри пари..ми изпрати ето тези красавци.

Hella Dual Round...светлия вариант
Бяха близък до моя цвета на моята кола..но като ги сложих и ми стояха някак смотано, освен това бяха леко некадърно боядисани...за това ги изтърках.

И ги пръснах черен мат...понеже това имах под ръка...
Преди бях едносекционни фарове и ми трябваха преходници...защото необичам да режа заводски инсталации...освен това мога да се върна на едносекционни когато си пойскам...незнам защо бих го направил...но е хубаво да имаш опции

За преходниците благодаря на колегата Бързият

Така си стояха в едно кашонче доста време, беше зима и исках да ги сложа като се постопли. Нали да има нещо ново, пролетно

и една вечер нямаше кво да правя и реших да ги набода, надявайки се да светнат, колегата ми ги продаде със крушките, само тези на габаритите бяха изгорели.

И първата снимка...на зглобената предница вече...колата тотално се промени..онези грозни неща отпреде изчезнаха..
Да напомня...
Преди:

След:

И няколко не случайни снимки...

Купих нови джанти...15-ки...7инча широки...ама нямат гуми още...търся си

Ще гледам да ги снимам утре и да пусна снимки.
И най-скорошната "модификация"

Нещата се случват бавно...много бавно...но все пак се случват....живот и здраве, догодина ще я боядисам...след като завършим с баща ми неговия проект

Мерси за вниманието
- ZeroCool
- Контакти:
Джантите са подобни на тези,като модел, доколкото си спомням...щото съм ги прибрал и не съм ги виждал отдавна 

- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега! Вървиш по правилния път, Голфа става все по- хубав! 

- goshy
- Автомобил: 2009 VW Tiguan
- Двигател: 2.0 TDI
Колега.. защо не боядисаш фаровете в цвета на колата ? 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Ако решиш да са черни фаровете тогава боядисай ножа черен да има някакъв контраст 

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
goshy написа:Колега.. защо не боядисаш фаровете в цвета на колата ?
Един приятел го направи и грам не седи красиво фаровете се губят така черни са идеални

- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
На тази кола единствено , фаровете ми харесаха , ако махнеш маската с ембелама и сложеш някаква без емблема ще седи прекрасно. И трябва да помислиш за окачването.
- ZeroCool
- Контакти:
dj_runner написа:На тази кола единствено , фаровете ми харесаха , ако махнеш маската с ембелама и сложеш някаква без емблема ще седи прекрасно. И трябва да помислиш за окачването.
Преди мислех да е без емблема но след като сложих хелата...стой добре емблемата.
за окачване за сега мога да си мисля само