Проект 2007 - Голф 2 1.8 ГТИ

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Съб 19 апр 2008 18:11

fast_t написа:
gas написа:
fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш! :?

Сега ням да се караме, щото изпитвам респект към тебе, знаейки с какво се занимаваш и какви коли си направил (прав си с коментара си), НО почна леко да ми писва от това, че форума се превръща в секта "изчистен тунинг" искам да видя една КАЧЕСТВЕНО направена кола с по-личащ се оптичен тунинг. Това е всичко! Както виждаш темата не я коментирам, а просто ме издразни, че когато човек се опита да сложи нещо по колата си, което не е просто стандартна броня с нова боя(пример), винаги се намира някой да му каже, че предпочита "изчистения тунинг"! Аз лично харесвам колите с "изчистена оптика", но също вървам, че тя прилича повече на по-рядко срещани коли(Scirocco, Corrado), отколкото на супер масовите(тях си ги знаем :wink: ).
Разли4но да ... Съгласен съм , но когато цялостната идея на колата се загуби някъде по пътя и от цялостен проект за визия колата се превърне в купе с пляснати на него няколко груби и грозни спойлера ,тогава проекта става шит :wink: Ли4но мнение .....

...................................................................................................
Според МЕН (ли4но мнение ) не може на голф 2 който има супер прав ,ръбат и из4истен силует да се слагат разни спойлери които трудно ще се впишат във външния вид дори на совалката Индевър .......

Тфа е все едно да сложиш юзди на прасе и да запо4неш да му викаш дийййй :lol: :lol:

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Съб 19 апр 2008 18:33

Хахах, това за прасето ме съдра! :lol:
На Фолксвагените наистина няма какво да им се пипа външно, всичко си имат, нищо не им липсва и нищо не им е в повече! Някои казват, нямало красиви Фолксвагени, е сори, ма не е така! Всички дизайни на ФВ с аме кефили до сега с изключение на един тип 3(вариант) въздухар с един дълъг грозен фар, а и да прибавим Полото 85-86! Дизайна си им е перфектен и е доста различен спрямо другите, има достатъчно грозни японски, корейски и американски автомобили по улиците да тръгва да се осира и някое ФВ! На Г2 как му трябва, една хубава боя, едни хубави джанти и една добра стойка откъм височина и ширина! За Г2 всякакви доработки по брони ... тая хубава изчистена широка броня да хванеш и да тръгнеш да се чудиш какви отвори да й сложиш ... или пък с разните добавки по задните брони! Оптичен тунинг ... т'ва е много тъпо неща като цяло ... някой ако си мисли, че пластмаски, музика и джанти са тунинг, е жестоко се е излъгал! Да сложиш едни кристални стопчета ... къв е тунинг е тва, докарване на прилична визия, да, ма тунинг :roll: Тунинг, когато след като си правил нещо по колата като си издухаш носа в салфетката има алуминиев прах! :lol: За тунинг може да говорим за окачване, мотор и скорости, ма за разни пластмасняци ...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 19 апр 2008 18:46

колега за мен нещата по твоя голф са в рамките на нормалното-бронята не е лоша-на мен ми допада,багажника от зад кефи ме как си го направил,само тея мрежи направо ми бъркат в здравето!Но както се казва-"въпрос на вкус казало кучето и се близнало под опашката"-та в този ред на мисли важното е ти като си я караш теб да те кефи.Има много малко коли в света,ама много малко,които да се харесат на всички-все ще се намери някакъв косур,нещо което да не се хареса на човек.Но ти като си пуснал тук тази тема,незнам защо си очаквал само похвали-нормално е че ще има критика и то това е доста хубаво (стига критиката да е градивна),защото тя ще ти помогне да си изясниш евентуално някои идеи и т.н.

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Съб 19 апр 2008 19:48

критики в границите на разумното,а не в границите на сектата ... ако съм искъл сток голф да съм си направил ... доработва се по визията на голфа след тва ще напускам снимки ... :да:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 06 авг 2008 16:11

с новите джанти и кристалните фарове с ангелски очички , по късно ще пусна още снимки ...

http://media.snimka.bg/0274/006803594.jpg

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Сря 06 авг 2008 18:26

gas написа:
fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш! :?

и 4те коли са коренно различни,точно в това се крие направата на една ефектна кола-в дреболийте които на пръв поглед не се забелязват а в същото време са глътнали доста труд и средства и ефекта от тях е много по силен от колкото от фрапантните промени личащи от километри..да не говорим че никой не споменава за качеството на изработка на променените детайли,което също е основна част от цялата работа,сещате се че каквото и да направиш по колата,като го оплескаш и омажеш ефект от него НЯМА ДА ИМА!.според мен са много малко направените коли за които може да се каже че са с добра изработка..но пък криваците наричани от собствениците си 'тунинг коли' са в изобилие,именно защото повечето наблягат на количеството за сметка на качеството.
относно темата ще остана без коментар.

застъпвам се за отговора на милен , не е нужно да се парадира със какви ли не фантастични изпълнение , маиката му е в качествено направните детали та дори и малки да са те ,вярваите ще бъдат забелязани :wink:
сори за спама но някои неща трбва да се знаят :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 06 авг 2008 20:16

Що ми беше изтрит коментара? Изразих мнението си с една дума :lol: Наистина е като некъв самоУет с тая броня и тия прагове се чуди човек с poxipol ли са лепени.Пич по-добре заложи на изчистеното и уш комерсиалното(еми как няма да е ,като най-добре е изчистен тунинг ,в рамките на нормалното) ,защото тия криви брони в България са за друга тема ;)

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 06 авг 2008 20:20

С тая броня и това крило трябва да внимаваш да не излетиш някъде.... :026:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 06 авг 2008 21:32

хех лета ....

като гледам тука все еднаки коли ... като една от тройките дето се прави сега и има тема по горе, еми да ама кво ще стане като тройката на " илиев " и кво за кво тва повторение във всяка една кола ? махнати лайсни , махнат номер, раздути калници и намръщен капак .. .

п.п. аз по мойта кола ще сменя вратите с големия джам , и ще оправа 2-3 неща още по външния и вид , пускам снимки тука заради малкото хора който ценят разнообразието и идеята за нещо различно... ще помоля колегите с мнението си за авяцията да не драскат само глупости по темата защотот и да говорат нещата няма да се променят , аз си права мойта кола на мен така ми харесва така и ще бъде ....

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 06 авг 2008 22:31

Еми може би ги правят "еднакви" ,защото така е хубаво и на повечето хора им допада... И не съм съгласен ,има разлики в двете коли ;)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 06 авг 2008 22:54

fens_ написа:... ще помоля колегите с мнението си за авяцията да не драскат само глупости по темата защотот и да говорат нещата няма да се променят , аз си права мойта кола на мен така ми харесва така и ще бъде ....

Точно така - колата я правиш така, че да ти хареса на теб - това е най-важното, но не можеш да очакваш колегите да пишат само положителни мнения...хора много - мнения различни...

Разбира се, темата ще бъде чистена от провокативни коментари...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 06 авг 2008 23:06

fens_ написа:....като гледам тука все еднаки коли ... като една от тройките дето се прави сега и има тема по горе, еми да ама кво ще стане като тройката на " илиев " и кво за кво тва повторение във всяка една кола ? махнати лайсни , махнат номер, раздути калници и намръщен капак ...

Само да кажа,че за много хора (включително и за мен) точно "пипването" на тези неща прави една тройка добре изглаждаща-неминуемо е да няма повторения.Ясно е,че колегата илиев77 не е измислил този вид тунинг за тройка-и преди това го е имало но в чужбина,но това според мен не е причина да не се направи със сходен външен вид,когато този вид стои много добре на тройката.А колата на илиев77 за мен е най-добрата в България и много трудно (почти невъзможно) някой и направил по-добре изглеждаща тройка.И не може един човек за да е различен и да се откроява от останалите коли в тълпата да си направи колата на сергия.То ако си сложа лай*о на предния капак няма да има друг като мене,ама дали ще съм направил нещо стойностно?

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Сря 06 авг 2008 23:50

Дашо написа:
fens_ написа:....като гледам тука все еднаки коли ... като една от тройките дето се прави сега и има тема по горе, еми да ама кво ще стане като тройката на " илиев " и кво за кво тва повторение във всяка една кола ? махнати лайсни , махнат номер, раздути калници и намръщен капак ...

Само да кажа,че за много хора (включително и за мен) точно "пипването" на тези неща прави една тройка добре изглаждаща-неминуемо е да няма повторения.Ясно е,че колегата илиев77 не е измислил този вид тунинг за тройка-и преди това го е имало но в чужбина,но това според мен не е причина да не се направи със сходен външен вид,когато този вид стои много добре на тройката.А колата на илиев77 за мен е най-добрата в България и много трудно (почти невъзможно) някой и направил по-добре изглеждаща тройка.И не може един човек за да е различен и да се откроява от останалите коли в тълпата да си направи колата на сергия.То ако си сложа лай*о на предния капак няма да има друг като мене,ама дали ще съм направил нещо стойностно?

колега не мисля че колата ми не е стойностна , за мен е защото е направена с много любов и с пари който са изкарани с много пот по челото ми , колата съм си я правил аз с двете си ръце... и аз съм си гледал идейте от снимките дето са по чужбина ... но както тук така и там има различни вкусове ... :)

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 07 авг 2008 7:29

Има елементи които впечатляваха много през 2000г. и се възхищавахме като видехме такава кола.Но сега вече тунинга стои по различен начин на световната сцена.Вярно е че може да има хора на които да им харесва по стар тип тунинг какъвто е за мен тоя с отляти елементи като брони ,прагове, анти крила и други такива.Всеки сам решава как ще му изглежда колата и да ли ще се харесва на мнозинството.Хубавото е при теб че търсиш различното и не се спираш .Успех и в двата проекта.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 07 авг 2008 8:42

fens_ написа:колега не мисля че колата ми не е стойностна , за мен е защото е направена с много любов и с пари който са изкарани с много пот по челото ми , колата съм си я правил аз с двете си ръце... и аз съм си гледал идейте от снимките дето са по чужбина ... но както тук така и там има различни вкусове ... :)

Аз не казвам че колата ти не е стойностна-явно не съм се изразил доста чисто-исках просто да кажа,че е хубаво всяка кола да е сама по себе си индивидуална,но не и с цената да се търсят винаги различия,защото так може да се отиде в нежелани крайности.А за това че си правиш колата само,по твоя личен вкус заслужаваш само уважение-евала! :да:

Върни се в “Оптичен тунинг”