Разли4но да ... Съгласен съм , но когато цялостната идея на колата се загуби някъде по пътя и от цялостен проект за визия колата се превърне в купе с пляснати на него няколко груби и грозни спойлера ,тогава проекта става шитfast_t написа:gas написа:fast_t написа:Ако ги боядисаш с един цвят, няма да можеш да ги различиш!![]()
Сега ням да се караме, щото изпитвам респект към тебе, знаейки с какво се занимаваш и какви коли си направил (прав си с коментара си), НО почна леко да ми писва от това, че форума се превръща в секта "изчистен тунинг" искам да видя една КАЧЕСТВЕНО направена кола с по-личащ се оптичен тунинг. Това е всичко! Както виждаш темата не я коментирам, а просто ме издразни, че когато човек се опита да сложи нещо по колата си, което не е просто стандартна броня с нова боя(пример), винаги се намира някой да му каже, че предпочита "изчистения тунинг"! Аз лично харесвам колите с "изчистена оптика", но също вървам, че тя прилича повече на по-рядко срещани коли(Scirocco, Corrado), отколкото на супер масовите(тях си ги знаем).

...................................................................................................
Според МЕН (ли4но мнение ) не може на голф 2 който има супер прав ,ръбат и из4истен силует да се слагат разни спойлери които трудно ще се впишат във външния вид дори на совалката Индевър .......
Тфа е все едно да сложиш юзди на прасе и да запо4неш да му викаш дийййй