Може ли цяло табло да се вкара от 4-та в 3-та не само километража?
Като размер подходящо ли е?
Как да монтираме табло от Голф 4 на Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
ico001 написа:скоростомера работи но оборотомера не тръгва
Колеги помогнете ми кой кабел с кой се свързва от голф 3 към буксите на табло от голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..:: Как да монтираме табло от Голф 4 на Голф 3 ::..
Благодаря ти колега,за точното обеснение,супер си!!! 

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
bdemona написа:Ето малко снимки от мен (километража е с кан и небачкат обороти засега но ще пробачкат). Още не е завършено - пластмасата която закрива мизериите около километража трябва да я режа... и да я сложа и нея.
Съжалявам но качеството е зле - снимах с видеокамера.
И видео: http://www.vbox7.com/play:868b181a
Благодарности на Vladko за помоща![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
icakavratza написа:Благодаря ти колега,за точното обеснение,супер си!!!
Здравей Владко! Благодаря ти за обяснението и за схемата която си пуснал,евала ти.
Владко имам един проблем обаче,като запаля мотора ми мига постоянно лампата за маслото и ми изписва на дисплея СТОП че нямям налягане на маслото.Моля те обясни ми подробно,ако можеш и като схема ми го напиши кое и как да го направя за ми се оправи този проблем,благодаря ти предварително
ИЦО!!
- mvangelov
- Автомобил: MK3
- Двигател: 2E
колеги на мен едно приятелче ми намери табло от 4-ка(В5 автомат) американско(919) в мили и всички уреди по него работят , друг е въпроса дали дадените уреди показват вярни данни със сигурност мога да кажа , че коилометража лъже до 50 с около 8 километра след 50 до към 160 с 18 по нагоре още не съм го тествал ... темперетурата показва вярно въпреки че много бързо я качва да 90 но перката се включва .. лампите се оправят лесно даваш минус и гастан изключения правят тази която търси чипа на ключа , и на багажника му трябда минус за да свети ... МФА-то работи освен изминатите колометри друго не съм следил външната темперетура е както вече казаха с 10- градуса по-малко не съм проверявал с разхода как е че с тези мили е малко кафти , показанията на безниномера са обратни (все още не съм пробвал да го напълня ) като цяло освен че свети по-добре с друго немога да се похваля ще се помъча още малко и май ще го разкарам в общи линии нищо не работи както трябва
А неработи 
Само да намеря камера ще покажа нещо.
Вържи само 8пин от г3 буксата към таблото. 9 пин от г3 буксата не трябва да се свързва.

Само да намеря камера ще покажа нещо.
icakavratza написа:Моля те обясни ми подробно,ако можеш и като схема ми го напиши кое и как да го направя за ми се оправи този проблем,благодаря ти предварително
ИЦО!!
Вържи само 8пин от г3 буксата към таблото. 9 пин от г3 буксата не трябва да се свързва.
EDU написа:Може ли цяло табло да се вкара от 4-та в 3-та не само километража?
някой дали е пробвал, или знай нещо по въпроса
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен всичко тръгна но пластмасата как ще я измисля не знам има една дупкааааа 

Re: Как да монтираме табло от Голф 4 на Голф 3
И аз съм вече с табло от PASAT 1.8 20V TURBO. ето малко снимки http://pics.data.bg/albums/19787/vw_gol ... 2102009962
Последна промяна от tom70 на Пет 06 ное 2009 16:02, променено общо 2 пъти.
- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
tom70 написа:EDU написа:Може ли цяло табло да се вкара от 4-та в 3-та не само километража?
някой дали е пробвал, или знай нещо по въпроса
колега бях гледал някаде че бяха сложили едно табло ЦЯЛО не само уредите ами и другите неща на голф 2 и изглеждаше

и мен ме интересува за 3 ка дали пасва и май ще пробвам(ако някои знае да пише?)
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Добре де всичко гледам че го нагаждате само едно не ми харесва,дупката която остава между таблото.Не бих си карал така колата дори табло на самолет да имам.Колкото до самото разстояние(дупката),бях дал някои снимки в на брат ми проекта който поради няколко причини се махна от форума.Колегите които бяха горе на Рожен видяха на живо как седи.

това беше първото рязане,след това се наложи още да се скъси до като остана само рамка
тук се вижда вече колко е скъсено и подготовката за изделието

вече отлято и на шприц

това беше първото рязане,след това се наложи още да се скъси до като остана само рамка
тук се вижда вече колко е скъсено и подготовката за изделието

вече отлято и на шприц

- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
браво колега много добре се е получило

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Това е табло от Г4, сравнено с табло от Г2. Знам, че не е съвсем по темата, но поне за визуален ориентир.