и бронята 145е
Mk4 R32 look
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
FreeSoul написа:И на мен ми харесва замисъла, единственото което ме притеснява е този bad look. По-добре(за мен) ще е без него.Защото ако го направиш като този от снимката какво ще правиш решетката,която си купил
, ще стане незиползваема.
По-добре парите за bad look-a ги вложи в една черна хела+ решетката ще стане супер. А отзад една Hella Color Magic май се казваше....
Ето какво е за мен хубав сив голф ...

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Добре си замислил всичко!Доста изчистен тунинг без простотий!Евала!
Важното е да ти харесва на теб и като спреш на някой светофар с S-класа до теб всички да гледат в твойта 4-ка и както си я замислил това и ще стане...Успех
Весели празници

Важното е да ти харесва на теб и като спреш на някой светофар с S-класа до теб всички да гледат в твойта 4-ка и както си я замислил това и ще стане...Успех

Весели празници

Re: !!!
Дон Хуан Голфа написа:Добре си замислил всичко!Доста изчистен тунинг без простотий!Евала!
Важното е да ти харесва на теб и като спреш на някой светофар с S-класа до теб всички да гледат в твойта 4-ка и както си я замислил това и ще стане...Успех![]()
Весели празници
Благодаря за думите но целта е задоволяване на личните нужди и една част и за гъзария, айде да се маха зимата че ми писна с тея 15ки

leonardo_vd написа:Колега, как мога да се сдобия и аз с такава броня.
Същата точно в ибей до София към 70 80 евро ще ти излезе иначе при мене дойде за 25е но моя човек ми я докара! Иначе ако беше с стандартна можеше да ти кажа идин пич който прави пласмасарии но аз предпочетох да не се занимавам направо готова!
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: !!!
kircheto написа:Дон Хуан Голфа написа:Добре си замислил всичко!Доста изчистен тунинг без простотий!Евала!
Важното е да ти харесва на теб и като спреш на някой светофар с S-класа до теб всички да гледат в твойта 4-ка и както си я замислил това и ще стане...Успех![]()
Весели празници
Благодаря за думите но целта е задоволяване на личните нужди и една част и за гъзария, айде да се маха зимата че ми писна с тея 15ки
leonardo_vd написа:Колега, как мога да се сдобия и аз с такава броня.
Същата точно в ибей до София към 70 80 евро ще ти излезе иначе при мене дойде за 25е но моя човек ми я докара! Иначе ако беше с стандартна можеше да ти кажа идин пич който прави пласмасарии но аз предпочетох да не се занимавам направо готова!
Дай някакви линкове към твоя модел и телефона на човека, на ЛС за да не излезе кат реклама. А тоя човек каталог има ли си?