Snow Ball R32 Line ГОТОВ + СНИМКИ
re
Проблема с джантите вече е решен окончателно! Ще се слагат ББС-ките. Стана ясен и точния модел VZ033 разработен специално за VW и е с качествата на CH, но без надпис Motorsport
Благодарности на колегата за контакта. Фланците са поръчани и до Понеделник (ако взема гуми до тогава) ще са на колата ми

Благодарности на колегата за контакта. Фланците са поръчани и до Понеделник (ако взема гуми до тогава) ще са на колата ми

Re: re
Znajko написа:Проблема с джантите вече е решен окончателно! Ще се слагат ББС-ките. Стана ясен и точния модел VZ033 разработен специално за VW и е с качествата на CH, но без надпис Motorsport![]()
радвам се че съм ти бил полезен

Пусни снимки на джантите като имаш време.
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Ей в цялата тема се скъсахте да серете тоя двигател. Спрете се малко ебати спамерите! Колко коня е та толкова да не може да носи 18-ки?
75к.с. е ... на коляновия вал, сложи ги 50 на колелата с 15те и ги сложи 40-45 с 18 на 45 височина ... а пък за 225 гума 17ка, забрави го тоя филм да ти харчи 7.5 градско, то и с 15те попринцип може да го пропуснеш! И ТДИ с чип, що си мислиш, че ше върви неузнаваемо много, едно 1.8Т с малко пипнати неща, щеше да е в пъти по-бързо от дизела ... ти си знаеш, щом не те влече мощност, а визия ... всеки луд си има номер, аз лично не бих вкарал толко кинти за джанти, гуми, стопове, фарове и брони и да застане някое сейченто на светофара и да ми направи ластик

ре
Приятели,
научете се да уважавате мнението и интересите и на другите! Аз лично считам динамиката на този мотор за достатъчна за нуждите ми и предпочитам да имам вътрешен комфорт и спортна (уникална) визия пред "ластиците" по светофарите (някак си съм ги надживял), а и с тези автомобили в БГ винаги има "по-голяма риба" от теб? А дори след хиляди човеко-часове и загубено време да направите от вашия автомобил със заводски 100-120 к.с. - примерно 500 к.с. и да издухате някое Ferrari 360 Modena някакси никой няма да Ви забележи пак
"Няма грешна гледна точка"
Аз държа на визията, друг на мощността, трети и на двете, а четвърти на индивидуализма (което е най-скъпо), но истината е, че всеки се простира според възможностите си. Ако моите бяха неограничени бих карал едно Бентли Купе 
научете се да уважавате мнението и интересите и на другите! Аз лично считам динамиката на този мотор за достатъчна за нуждите ми и предпочитам да имам вътрешен комфорт и спортна (уникална) визия пред "ластиците" по светофарите (някак си съм ги надживял), а и с тези автомобили в БГ винаги има "по-голяма риба" от теб? А дори след хиляди човеко-часове и загубено време да направите от вашия автомобил със заводски 100-120 к.с. - примерно 500 к.с. и да издухате някое Ferrari 360 Modena някакси никой няма да Ви забележи пак

"Няма грешна гледна точка"

- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tuning
Колега радвам ти се за мерака,който имаш!!!
Аз преди години бях подлудял с един голф 2 така...
Относно оптичния тунинг си имаме един колега,който е нашенско турче
и е работил в Турция...
Та педи време ни показа,как се прави супер тунинг за малко пари...
Отиде до Истамбул и като се върна не можах да позная колата...
Нямаше място,кадето да не беше пипната
и всичката екскурзия за 2 дена...
Там всичко става бързо,веднага,като ти предлагат обяд,чай и куп салтанати... а пазарлъка върви яко...
Цената слиза на половина,ако си упорит
Донесе фарове и стопове(кристални)за другия колега на цена на, която си продаде старите
Жалко,че колата е продадена и не мога да ви пусна снимки,но ще го питам дали не пази някакви...
Имаме каталозите на тази фирма там,който го валнува да свирка...
http://www.adrgroup.com/
Аз преди години бях подлудял с един голф 2 така...

Относно оптичния тунинг си имаме един колега,който е нашенско турче
и е работил в Турция...
Та педи време ни показа,как се прави супер тунинг за малко пари...
Отиде до Истамбул и като се върна не можах да позная колата...
Нямаше място,кадето да не беше пипната

Там всичко става бързо,веднага,като ти предлагат обяд,чай и куп салтанати... а пазарлъка върви яко...
Цената слиза на половина,ако си упорит

Донесе фарове и стопове(кристални)за другия колега на цена на, която си продаде старите

Жалко,че колата е продадена и не мога да ви пусна снимки,но ще го питам дали не пази някакви...
Имаме каталозите на тази фирма там,който го валнува да свирка...
http://www.adrgroup.com/
re
kikata написа:Колега от кой сайт пазаруваш оптиката на голфарата?
Да не прозвучи като реклама, но от магазин Енерджи 5

re
kikata написа:Браво!
Ще стане супер!
Колега дай линка на магазина,че гоглето не го намира!
www.carparts-online.de
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=76260 отдавна има хора дето поръчват оттам...
За колата нямам думи много готина и ще става и още по-готина, успех колега и по често качвай снимки.
За колата нямам думи много готина и ще става и още по-готина, успех колега и по често качвай снимки.
ре
Магазина е "Енерджи 5" и се намира в кв. Бели Брези. Има платена обява в "Продава". Хората са доста коректни...