Айде сега забележки.
Да сме живи и здрави.
Original style -начало 53стрWörthersee treffen 2012
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Re: Original style -начало 53стр
Хахах "ЗАБЕЛЕЖКИ"! ББС не се състои само в спици и болтчета
По - Добре спри!

По - Добре спри!
Колата днес я видях в движние мина пред мен в София на сфетофара на Балкан Стар доста добре изглежда адмирации(само една забелжка за предния номер или беше целия в мухи и някви други паразити
или е претърпял нещо,ако е така трябва да се подмени, че скапва фейса)иначе отново 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За джантите въпрос на личен избор.До сега колата беше показвана с ББС РС-а и реших да бъда с Футурата като мисля че беше доста атрактивна защото там нямаше друга кола с такива джанти, утре ще споделя снимките.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MAYKI написа:Колата днес я видях в движние мина пред мен в София на сфетофара на Балкан Стар доста добре изглежда адмирации(само една забелжка за предния номер или беше целия в мухи и някви други паразитиили е претърпял нещо,ако е така трябва да се подмени, че скапва фейса)иначе отново
И ти да минеш 1500км и твоя номер ще стане целия в мухи а и не само номера.

-
- Двигател:
Към колегата в Силовия тунинг!
ето разликата
BBS RM

BBS RS

Общо взето разлика в борда, спиците и капачките. На 90 процента всичко
тей че пафкай средец и си мисли, че си купил дънхил....
мен слабо ме вълнува рс ли е рм лм марлборо ли е
писал съм забележки не че не е така а че издребняваш
ето разликата
BBS RM

BBS RS

Общо взето разлика в борда, спиците и капачките. На 90 процента всичко

sashobas написа:MAYKI написа:Колата днес я видях в движние мина пред мен в София на сфетофара на Балкан Стар доста добре изглежда адмирации(само една забелжка за предния номер или беше целия в мухи и някви други паразитиили е претърпял нещо,ако е така трябва да се подмени, че скапва фейса)иначе отново
И ти да минеш 1500км и твоя номер ще стане целия в мухи а и не само номера.Броня,фарове,челно стъкло всичко е в мухи и комари
Една маска(сутиен) забравяш за тези неща най-вече челното стъкло най- много 1/2 парчета за всичите да речем 1500км има и едни игри за предния номер и на него не се лепи нищо
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
MAYKI, да не е ставала кола като не и се иска да и се лепят мушички 
А и тя се изкарва по събори и за снимки само, доколкото знам аз..така че това едва ли е чак такъв проблем

А и тя се изкарва по събори и за снимки само, доколкото знам аз..така че това едва ли е чак такъв проблем
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
kokobraiz написа:
Zerga3GT отговори на лично:
Поне като цитираш цитирай като хората.
В моята тема сра дай сега и тука да покажеш как пълниш гърнето.
Аз от джанти не разбирам и просто писах какво беше писал колегата преди да си изтрие мнението.
Извинявам се че пиша в тая тема и че осквернявам червеното злато но явно си имам заяждач.
п.п. Тази кола не е виждана мръсна и с мушичики и това сега прави впечатление.
Хахах "ЗАБЕЛЕЖКИ"! ББС не се състои само в спици и болтчета
По - Добре спри!
Zerga3GT отговори на лично:
Добре де сега кво правиш
мен слабо ме вълнува рс ли е рм лм марлборо ли е
писал съм "забележки" не че не е така а че издребняваш
дай да си караме работата и да се кефим на колата.
Поне като цитираш цитирай като хората.
В моята тема сра дай сега и тука да покажеш как пълниш гърнето.
Аз от джанти не разбирам и просто писах какво беше писал колегата преди да си изтрие мнението.
Извинявам се че пиша в тая тема и че осквернявам червеното злато но явно си имам заяждач.
п.п. Тази кола не е виждана мръсна и с мушичики и това сега прави впечатление.
-
- Двигател:
"пич" научи се на словоред. Защото в личното ти няма нито запетая,нито точки. Винаги съм твърдял ,че нещо което не го разбирам не коментирам. Тук ти не разбираш и коментираш. За темата в другия раздел половината сте за модул. Даже се чудя как оцеля?! Чета как махаш резервоар да олекотиш , а успоредно с това как се слага секвеционална ск. кутия.
Кой къде а*а незнам но .......
и не на последно място. Прегледай тази тема:
viewtopic.php?f=9&t=11657
Кой къде а*а незнам но .......
и не на последно място. Прегледай тази тема:
viewtopic.php?f=9&t=11657
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Саше,Евала,много се изкефих като видях снимки определено имаше нужда от силно Българско участие.Колкото до джантите ...Те също са си класика и стоят не по малко добре от рс-а.Поздрави и само напред
ZeroCool написа:MAYKI, да не е ставала кола като не и се иска да и се лепят мушички
Еми точно от такива екстри има нужда колата щом се изкарва само за такива неща щото нали се сещаш какво причинавят едни 1500км извън градско
Аз си изтрих мнението понеже след като го написах,го сметнах за не нужно,това ми беше впечатлението,за джантите и както колегата каза че със футурата е бил единствен. 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Original style -начало 53стрWörthersee treffen 2012
Сбъдната мечта или и аз незнам дали някога съм си мечтал за такъв финал!!!!!!
Все още не мога да си събера мислите от това което се случи на Wörthersee treffen 2012 но да разкажа на кратко за преживяното а то не е никак малко.
Пътуването ни не мина много гладко първо нашите приятели от Хасково и Чепеларе спукаха гума малко преди София но бързо реагирахме и Рокобой ги спаси веднага и това не ни попречи да пътуваме.Срещата беше на паркинга на метро където бяха дошли много наши приятели да ни изпратят за дългия път.Някой от тях тръгнаха на следващия ден.

Все още не мога да си събера мислите от това което се случи на Wörthersee treffen 2012 но да разкажа на кратко за преживяното а то не е никак малко.
Пътуването ни не мина много гладко първо нашите приятели от Хасково и Чепеларе спукаха гума малко преди София но бързо реагирахме и Рокобой ги спаси веднага и това не ни попречи да пътуваме.Срещата беше на паркинга на метро където бяха дошли много наши приятели да ни изпратят за дългия път.Някой от тях тръгнаха на следващия ден.

Последна промяна от sashobas на Вто 22 май 2012 21:31, променено общо 1 път.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Original style -начало 53стрWörthersee treffen 2012
През цялато време до като пътувахме ни валя дъжд и като преминавахме през Сърбия някъде около Пирот хванах дупка и изкривих леко двете джанти.
Роската тук снима кривите джанти.

Влизането ни в самото градче ни отне около 1-2 часа бавно придвижване заради тълпите от коли от всички крайща на Европа.Наща колана я водеше Павко и събираше всички погледи

Чуството не може да се обясни а трябва да се усети да си след толкова красиви автомобили които до сега ги бяхме гледали само по клипове ,списания и интерент.
Това е малкия билет за трите дена на събитието който струва 50 евро ,Казвам го за да се знае някой ако го интересува за следващи изяви.

Искам да благодаря и на Добрин който ме снабди с Българския флаг с който много се гордея.

Влизането ни в самото градче ни отне около 1-2 часа бавно придвижване заради тълпите от коли от всички крайща на Европа.Наща колана я водеше Павко и събираше всички погледи

Чуството не може да се обясни а трябва да се усети да си след толкова красиви автомобили които до сега ги бяхме гледали само по клипове ,списания и интерент.

Това е малкия билет за трите дена на събитието който струва 50 евро ,Казвам го за да се знае някой ако го интересува за следващи изяви.

Искам да благодаря и на Добрин който ме снабди с Българския флаг с който много се гордея.