проблем с фаровете angel eyes на пасат 5

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
1.9PD
Автомобил:
Двигател:

проблем с фаровете angel eyes на пасат 5

Мнениеот 1.9PD » Вто 08 сеп 2009 9:58

колеги,нуждая се от малко помощ или по-скоро съвети относно фаровете angel eyes за пасат 5,инсталирах ги при жичкаджия с доста зор и колата изглежда наистина страхотно ,но се появи проблем светят наистина много силно ,обаче заслепявам всичките насрещни автомобили.фаровете са регулирани в специализиран център в "съответсвие с евростандартите"(както майстора каза),пропуснах да кажа ,че съм сложил ксенон 6000К.в момента съм свалил крушките на по-ниско ниво и не виждам ,когато е тъмно.ако има някой колега патил с това приключение angel eyes,моля да каже как е постъпил.единственото нещо,което мисля да направя е да махна ксенона,но все пак не ми се иска

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с фаровете angel eyes на пасат 5

Мнениеот Peteff » Пон 14 сеп 2009 21:39

явно са много вдигнати . свали ги малко от ел регулировката така че да осветяват на 15-тина - 20 метра пред колата.а данеби единия фар да ти свети по високо от другия ? застани срещу някоя стена и провери . моите като ми ги "регулираха" ги направиха към г*за си и после си ги направих сам срещу стена да са наравно двата . успех

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Re: проблем с фаровете angel eyes на пасат 5

Мнениеот VW_Ventsi » Вто 15 сеп 2009 16:51

Peteff написа:явно са много вдигнати . свали ги малко от ел регулировката така че да осветяват на 15-тина - 20 метра пред колата.а данеби единия фар да ти свети по високо от другия ? застани срещу някоя стена и провери . моите като ми ги "регулираха" ги направиха към г*за си и после си ги направих сам срещу стена да са наравно двата . успех

:да: и според мен тва е нещото което трябва да направиш 1во после мисли за ксенона и т.н.

п.п.кажи после дали има резултат или и аз и колегата грешим

поздрави :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”