Темата ще бъде малко оплетена но целта ще е ясна. Колата е 1986 Audi 80 GTE (1.8 MU 112ps) от 1991г. наша семейна кола (тогава съм бил висок около педия и полувина

За целта на възстановяването се купи цяла друга (версия CC 1.8 JN) и се прости с предницата си жалка гледка при положение че се пиша човек който ги тачи много
ама зло за добро, много от колегите бихте си помислили "то от червената нищо не става", ама ич не е така първо купето имаше точно на две места тръгнала ръжда в страхотно здраве за годините си отгоре отдолу и от където и да се погледне и тогава беше на абсолютно реални 140хил. километра.Ето какво беше и що годе какво остана от сивичката.

Последва почти една година висене на червената в сервиза който работех преди, кофтито е че не съм снимал точно разпъването на предницата на червената и насаждането на престилката. В последствие се оказа че капака беше със супер много кит по него както и дясната врата (а на вратата що е имало кит не знам стара травма сигурно кще като съм бил дребен
После последва редовните работи: матиране, филер, водно и други дреболии и боя.

Лютеница

Помина малко време след като я изкарах и се почна с дразненето на някои неща. Дойдоха OZ superturismo 15ки, дойдоха и седалки мисля че повечето от вас се сещат от къде съм ги изкопал тея седалки пък и джантите са от същия ГолфРалиджия
Голямо ЕВАЛА за Пешо.

После последва съсипването на една неспасяема 90ка B2

Още малко изнамерих.

Всъщност тези са ми от най актуалните и са от 05.2010

Дотук за сега за дълго време. Изсипвам много снимки наведнъж за което сори, евентуално ще кача някоя друга ама няма колата да е в променен вид.
От известно време събирам чарколяци за колата като най съществените са окачване регулируемо на твърдост и височина, спирачки предни, делящ шенкел от б3 и полуоски от б3 вече споменатият заден мост на дискове с което окончателно се разделям с 4/100 размера и става на 4/108. Изцяло червени стопове като на Audi V8 и бели предни мигачи. И друго ще има със сигурност.
Лошо се получи че боята преди две год почна леко да се люпи на места и се разрастна и както гледате снимките от цялостното боядисване ще има и част втора.
Ще гледам всичко на веднъж да исипя следващия път, в момента колата е в сериозно насипно състояние и чака само мен.
Поздрави на всички съфорумници изпоузвам първия кометар да пожелая да си прекараме супер на Феста тая година. И очаквам Влади на направи 90та куатрото несравнимо добра, с каквото мога дано съм му полезен.

Успех братле