(колата в момента може да видите в гаража) Какви средства трябва да вложа за да постигна този ефект?
Какви средства трябва да вложа за да постигна този ефект?
Какви средства трябва да вложа за да постигна този ефект?
(колата в момента може да видите в гаража) 
(колата в момента може да видите в гаража)
Последна промяна от Hertz на Съб 17 мар 2007 21:27, променено общо 3 пъти.
Към 300 лева ще те рензат според мен....като гледам имаш удължаване на преден капак, запълване на лайсната под маската, нова маска без емблема, махане на бленди и мигачи, боядисване на преден капак, лайсна и броня.
ПП. Отпред мигачи няма ли да имаш...хората си махат мигачите от бронята обикновено когато си сложат фарове ала-голф-4 с вграден в тях мигач

ПП. Отпред мигачи няма ли да имаш...хората си махат мигачите от бронята обикновено когато си сложат фарове ала-голф-4 с вграден в тях мигач
jafara написа:Незнам но мисля че към 200 кинта биха те оправили но незнам може и повече да ти излезе ..... аз съм се възползвал от услугите на Вили Desing и съм оставал доволен. Мен лично ми харесва голфа от снимката ... но според мен и само решетката ще седи много добре ! Успех !!
Голфа от снимката съвсем не изглежда така в действителност, Adobe PhotoShop Рулира!!

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Ето моя как изглеждаше,за запълването на бронята ми взеха 50 лева,но пък беше перфектно направено.Тази тема може да ти е полезна.
http://www.clubgti-bg.com/viewtopic.php?t=55
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Според мен така бронята ще стане наи добре, всмисъл запълва се и цепката, около 100лв излиза с боята.Колкото до капака не си играи, мн пари пък и малко селско (лично мнение)
Rabbit_TDI написа:И аз не разбирам що искаш да си съсипваш хубавия GT вид при все че си и с яките ББС-ки.На твойта кола и липсват само едни халогенчета Хелла.
халогенчета си имам
малко е мръсничка ма ша ма извинявате
Последна промяна от Hertz на Нед 11 фев 2007 15:31, променено общо 2 пъти.